Přejít na výpis diskuzí
Týden života v The Elder Scrolls Online - dojmy z hraní PvE
13.2.2014 | Karel Drda
339 příspěvků
-
Proc je tento koment u jednoho z mala MMO ktere infantilne nevypada a prebarvene neni? Priste je dobre podivat se co pomlouvas.
-
Tera ma aspon lepsi combat system, nie jak TES "strelim kde chcem ,trafim"
-
Co to tady je pořád za názory, které jsou podle mě uplně zcestné ohledně toho, že to byl "jenom" zátěžový test. Tak byl, stěžoval si tady snad někdo na lagy? Stěžoval si tady někdo na šíleně dlouhý průchod mezi oblastma? (To možná jo, ale u zátěžového testu to je pochopitelné) Na co si většina lidí, co tak pozoruju, a ostatně včetně mě, stěžuje je jak se hra hraje. To opravdu věříte tomu, že na zátěžový test si řekli: "Teď pozveme nejvíc lidí, co jsme kdy pozvali a povypínáme všech zábavné věci, aby jsme z nich většinu znechutili a nechtěli to po releasu hrát." ? Ta hra má základní chyby co se týká designu lokací.
-
Já se teda dostal na kontinent a právě tam mě to naplno, co se týká questů, odradilo. Proto jsem to hrál těch 6 nebo kolik hodin. Ale co mám dělat, když mě hra naplní takovýma myšlenkama už za 6 hodin. To se mi u žádné jiné MMO nestalo. A to mi Skyrim nevadí, sice TES nějak nemiluju a nejsem fanboy, ale uznávám Skyrim a považuju ho za celkem dobrou hru. (S rezervama, po 20 hodinách se začíná moc opakovat, ale to je pořád větší herní doba než jakákoliv áčková hra dneska)
-
Hezký quest. Díky. :)
-
Co se týká questů, tam teda hrubě nesouhlasím, ono to sice může být něco jako "najdi mi 5 dětí, které se mi ztratily", ale pořád je to jenom najdi pět dětí, až je najdete, dostanete symbolických 21 zlata (oblíbená odměna v betě) a úkol končí, pak dostanete stejný, ale nehledáte děti, ale zvířátka. Jako ty úkoly nejsou vyloženě špatné, ale žádný odvaz a co se týká bojového systému, tak ten mi v AoC přišel teda propracovanější o dost a ani ne překombinovaný. Vždyť tady se pomalu útoky ani nevyplatí házet a metají se jenom skilly, takže jenom mačkanda. Co se týká světa, tak ten se mi nezdá tak rozlehlý (a kromě toho se mi zdál i dost nudný) a prohlašovat o SWTOR, že tam jsou koridory... no když si vzpomenu na Tatooine nebo jinou planetu (ne Nar Shaddaa, teda), tak nabývám jiného dojmu.
-
Moje slova, mluvis mi z duse :D
-
A já blázen myslel, že záleží na tom, jestli je to pravda... a ono je zatím důležitější, jak to zní :-)
PS: Posílat lidi s jiným názorem k lékaři je hodně lame. -
Opravneny hate ctes od lidi co hre venovali maximalne 5 hodin... Lidi co se do hry ponorili vic (15hodin+ herni doby, vyzkouseli PvP nebo prosli vsechny dungeony co byly k dispozici) poznali jeji krasy... A to ted nemyslim jen Fanboye (ano radim se k fanboyum). Celkove delat zavery po par hodinach a rict - Combat nuda, questy nuda (ano tutorial questy byly/jsou/budou nuda v kazdem MMO co vyslo/vyjde). Tutorial questy jsou aspon minimalne na prvnim ostrove, aby se clovek seznamil se hrou a combatem/skilly. Jakmile se clovek dostane na kontinent je hra hned o dost lepsi a tezsi. Hral jsem Knight online, Lineage II, WoW, SW:ToR , Age of Conan, Guild Wars 2. Myslim si, ze tESO ma sve vyhody a nevyhody pro urcite sorty lidi. Pokud se vam hra nelibi, tak ji proste nehrejte, nekupujte si ji, ocividne neni stavena pro vas.
-
Fantasy přece nemusí působit jak výherní automaty,.. viz fantasy filmy.
-
Přesně tak. Už jsem to tady psal. To co napsal, může napsat na jakýkoliv mmorpg. Hra za 200 mega, která chce po hráčich poplatky musí přinést revoluci v žánru. SWTOR mělo plně dabované qusty a každá rasa vlastní příběh. TESO nemá nic. Jedině, že by ukázali, že jsou mistři v PVE jako Blizzard a vytvořili raidy na úrovni BT, ICC, Ulduar
-
Neco by se naslo - treba jeden, kde pomoci nekolika prizraku aktivujes jakousi branu u mausolea - potom se jakoby vtelis do spiritualni podoby postavy (z minulosti) a prozivas hratelnou vzpominku jedne dulezite udalosti, kde pak muzes rozhodnout o smrti/zivote nekolika NPC, nasledne bojujes o urcity artefakt, aby se zhmotnil v soucasnoti - ukoncil kletbu a pak se muzes rozhodnout jestli ten artefakt znicis anebo si ho nechas pro potreby aliance za kterou hrajes.
-
"Společnými silami jsem třeba našel banku pro odkládání přebytečných předmětů."
z autora bude jednou skvely tymovy hrac v nadnarodni firme ;) -
Ja jsem spis toho nazoru, ze jedina doba kdy te mmorpg opravdu bavi, je tehdy kdyz ho hrajes poprve v zivote. Proto je pro me dodnes nejlepsi L2 (nez ho po Interlude zprasili) i kdyz se obsahem dnesnim hram nemuze rovnat. Potom je to zabehla rutina. Sice zabavi, ale stejne se to vzdy po case dostane do stadia nudy. To prvotni okouzleni z prozkoumavani sveta, to ze tam nejsi sam, poznavani mechanik, radost z kazdeho lvlu, to uz se nezopakuje. Chci byt zas noob:-)
-
LOL pokial toto niekto nepovazuje za zaujate, mal by navstivit lekara :) Z toho clanku priam srsi reklama :D
-
No já doufám, že hateři nezkoušeli jen stress test a pak nevyvozovali nějaké ty důsledky...ono je to jednoduché, ale úplně na ho*no :D
-
Škoda, že nebyl popsán alespoň jeden quest, který vybočuje z řady jiných her.
-
Kdybych to bral podle tebe, tak tady nemusí nikdo nic komentovat.
-
protoze fantasy?
-
Tohle zrovna, proti ostatním, rozhodně není přebarvený, ale jo... obecně je to tak. Bohužel.
Proč musí postava svítit, když seká mečem nikdy nepochopim.