Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak na LORE zapoměň kdybys věděl jaké prasárny nadělali ...lore je jim u p*dele mají jinou cílovku.
  • Takže se rád bahníš v klišé, takže jsi ochoten za to platit tisíce. Hmm skvělá investice. Gratuluji.
  • A co tě přesně bavilo na ESO? Jaké jsou změny od SWTOR, které tě nebavilo. Co je podle tebe lepšího v ESO než ve Wowku nebo v AOC. nebo právě ve SWTOR. Co tě přimělo, že jsi si řekl, že tě ta hra tak uchvátila, že ji budeš platit. Tzv. přestaň do prd.... mlžit a řekni konkrétní příklad.
  • to je divna otazka, na tech mesicnich poplatcich prece nezalezi...jde o to, jestli to cloveka bavi nebo ne. Takze spis by jsi se mel ptat, co na tehle hre lidi bavi. Ostatne treba pro me, by byla mnohem vetsi investice ten cas ztaveny u te hry, nez par stovek mesicne.
  • Podle toho co zombifikaci zpusobilo, "realisticky" zombik klidne muze byt fialovy a zlute zarit, to ze se mi to nebude libit je vec jina. Stejne tak kostlivce musi neco drzet na nohou, ta magie muze byt viditelna nebo ne, atd. Zalezi jak to autori vysvetli.
  • walltar
    Klidně na tom nevidím nic špatného ... než stihnout začít s F2P tak já si hru zahraju. Stejně to není MMO ve kterém by se dalo vydržet víc jak půl roku ...
  • walltar
    SWTOR mě nebavilo ... hrál jsem asi měsíc. Ale já ani tak nemluvil o tom co jde hrát, jak o tom, jak se tě hra snaží donutit aby sis něco koupil. ESO mě v betě bavilo mnohem víc, než SWTOR když jsem ho hrál, než začali s F2P.

F2P her jsem hrál několik a pokaždé to byla věc, která mě vadila. Ale pokud by měli možnost jako SWTOR platit si měsíčně a hrát úplně bez omezení a bez toho aby tě otravovali s ingame shopem, tak si prostě zaplatím a jsem spokojený... dyť je to 300,- jedna průměrná večeře v restauraci. To sou peníze o které se vůbec nemusím starat ... tak proč bych hrál F2P hry?
  • martin.mares.984
    Zaplatim si a rad si to zahraju, protoze:
    1) Chci vyzkouset jak bude fungovat ES lore v MMO podobe
    2) Jsem zvedavy na to jak vypadal Tamriel v takhle vzdalene historii
    3) Chci si uzit s par kamarady pohodovy coop jako za casu Asheron's Call a LOTR Online
    4) Zajima me hlavni pribeh (Coldharbor/Molag Bal/ziskani vlastni duse zpet)
    5) Mam rad klasickou high fantasy
    6) Poplatky mi nevadi, protoze jsem zacinal s MMO v dobe kdy byla proste placena (Asheron's Call)
    7) Svet a historie Elder Scrolls se mi vzdycky libil a proto vitam moznost si behem cekani na dalsi sp dil serie zahrat tohle MMO
    8) LOTR Online, Age of Conan a Guild Wars 2 me uz omrzelo
  • bohužel to vidím tak že placené je to jen proto aby z toho na začátku autoři chvíli ždímali peníze za nákupy hry (a případně collectors verze s rasou navíc), dokud vydrží marketingová kampaň a euforie z toho že "je to TES v online verzi". na 90% se už někde v pozadí pracuje na přechodu na F2P systém, zbývajících 10% zbývá na variantu že se na přechodu na F2P zatím nepracuje ale už se pro to aspoň připravujou plány
  • wenceslaus
    Low fantasy? Nemrtví neexistujou, ale realistikou zombii/kostlivce poznáš...
  • Není lepší MMORPG součastnosti? Si děláš srandu? Jen tak pro info. S preffered status ve SWTOR není problém nahrát heroic gear. Takže evidetně o F2P mmorpg toho moc nevíš, takže TES *14* a logika věci jde stranou.
  • Takže tě kvalita vůbec nezajíma? Hlavní je pro tebe, že to má v názvu TES? Tak je dosti smutné.
  • walltar
    Já si klidně zaplatím ... hlavně je to ale proto, že ze srdce nesnáším F2P hry. Ty reklamy na nakupování RL měny, různé způsoby jak se ze mě snaží vytáhnout prachy mě prostě vadí. Radši jim dám těch pár korun za měsíc a jsem toho ušetřený.

Kdyby bylo ESO F2P tak ho asi nehraju...

A když není žádné lepší MMO v současnosti, tak já si z radostí zahraju tohle. Je to celkem dobrá hra a beta mě bavila.
  • SWTOR zde dostal 9, neůstupně se za něj bili fanboyové a jak to dopadlo nemusím říkat. Btw swtor mě při betě bavil to se o ESO říct nedá. Povíme si za pár měsíců. *3*
  • Já se do end game většinou nedostanu.. Pač v nějaké části hry mě to začne tak nudit, že to vzdam.. Potřeboval bych, aby mě hra upotala až do konce... SWTOR mě dotáhl nejdál pomocí příběhu SI assassina (ostatní příběhy ani tolik ne). Jinak SWTOR nestál za moc.. ale ten příběh.. Tady u TESO mě ten příběh vůbec nezajímal, dokonce na mě hned od začátku zapůsobil negativně. Takže sem hlavní linku odkládal tak trochu a soustředil se na vedlejší úkoly. Líbilo se mi jak má TESO vyřešené úkoly a ostatní hráče. Jsou tam mechanismy, které umožňují aby se svět zmenil pouze pro určité hráče. Nebo třeba, když je hráč doprovázen nějakým konkrétním NPC a potká hráče se stejným úkolem a stejným NPC tak to NPC druhého hráče nevidí a tak to nevypadá divně že jsou dvě stejná NPC. Nebo když hráč dodělá úkol, který ovlivní určitou lokaci, tak ta lokace je na vždy změněna pro toho hráče, ale zároveň je to otevřená lokace, není to SP lokace jako v SWTOR třeba. To me asi na TESO fascinovalo nejvíc, jak dokážou překonat ten MMO paradox toho, když hráč změní určité dění ve světě, tak jak se to promítne. U většiny MMO se to nepromítne a vlastně se děj nikdy nezmění, zabijete bosse a on se respawne. Jinde to řeší tak že je SP lokace, která se po úkolu změní pro daného hráče. V TESO jsou něco jako vrsty bych řekl, hráč se po dokončení úkolu přesune do další vrsty lokace, kde se vidí s hráči, kteří již dokončili stejný úkol a jsou ve stejné vrstvě, ale nevidí se s hráči, kteří ještě úkol nedokončili a jsou pořád v první vrstvě lokace...
  • Kdybych mel cas (prachy nejsou problem) tak si to koupim a to jsem nehral betu, videl snad jen jedno video a prevazne cetl zdejsi komentare. Je to TES a to mi staci:-)
  • Mě by spíše zajímala otázka na zdejší hráče. Kdo je ochoten platit měsíční poplatky za další klišoidní high fantasy v dětinském hávu a s mmorpg prvky viděné v současnosti i F2P titulech. Chtěl bych to zdůvodnit proč jsou za to ochotni měsíčně platit.
  • Jo taky jsem začínalk na L3.. Teď už jen střídam MMO a žádná mě ale pořárně moc nebaví. Jediná co mě fakt chytla a dotáhla skoro až do konce byl SWTOR a to jen kuli příběhu Sith Inquisitora Assassina, ostatní příběhy mě tolik nebavili a nelíbil se mi soubojový systém. Vzal bych real-time soubojvý systém ze TESO a dal ho do SWTOR.. to by pak byla sranda s lightsaberem. Pro mě je MMO nudné buď na začátku, nebo když se dostane do takové té 30-40 úrovně a levelování trvá dlouho a není tam moc žádný progres v ničem. Hodně mě u MMO her štve jak je tam děsně špatný zbroje. Nejdřív jsou to nějaký noob děsný zbroje několik úrovní a pak jsou to nějaký podivný úchylárny. Většinou je v MMO jen tak jedna zbroj co se mi líbí a ta je pak na nějakym levelu kam se stejně nedostanu pač mě to už nebaví..
  • Jo mozna to pro tebe bude sok, ale prisery ve stredoveku nezily. Takze jak bys chtel neco nerealneho ztvarnit realisticky? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit