Přejít na výpis diskuzí
Týden života v The Elder Scrolls Online - dojmy z hraní PvE
13.2.2014 | Karel Drda
339 příspěvků
-
Normální chlapy? Jako myslíš sebe? *1*
-
Souhlasim, ono se nám to F2P trochu oddálí, konzolisti TESO podržej.
-
U Gothicu si moc nedovedu mmo predstavit. Sice se s TES kdysi hodne srovnaval, ale rozlehlost ve trojce mu myslim moc neprospela. Ale at si vyviji co chcou, nikdo nikoho ke hrani nenuti. Reci typu "jen to ne" jsou stejne hloupe, jako zbytecne.
-
nebo plusy :o)
Tak já ti odpovím. Určitě nejsi jediný. Každý fanoušek si určitě ty lokace půjde prohlédnout. -
Díky za info. To jim přeju hodně štěstí. Poplatky už bohužel nejsou pro mě - málo času.
-
Souhlasím. Tohle je cílené na Veskoslavy. Normální chlapi se u toho budu cítit trapně jako já u bety...
-
Hra bude má šanci mít větší úspěch než SW ToR, GW2 atd. Ne proto, že je lepší. Ale protože bude na Xbox One a PS4. A to není zanedbatelný trh. Navíc na trhu chybí klasické MMORPG, kde nejsou přehnané zbraně, infantilní rasy ala Korea atd. I systém 1st v soubojovém systému může hrát svou roli při rozhodování. Největším problémem současných MMO titulů je absence END game, sám nejsem na konci ani po 80 hodinách, ale jsem skeptický. Protože MMO je dobré a hratelné právě tehdy, co nabídne po dosažení a dohrání hlavní příběhové linie. A u TESo nevím, co čekat.
-
Podle toho jde taky vidět na koho jsou cílený.
-
Historické MMO by pro měl byl dar z nebes ... něco takového už čekám od dob, když se ještě hrála Ultima Online.
Nechápu proč něco takového někdo neudělá. Mohl by třeba Vávra jak bude hotový s Kingdom Come. -
Prosím tebe. Hra je vyvíjena už pár let a tahle beta ukazuje 90% finální hru. Už jsem ve svým životě hrál nějakou tu betu SWTOR, LOTRO, AoC a žádné změny se konat nebudou. Naprosto přišerný je interface. Koho napadlo okopírovat interface ze Skyrimu? Už tam byl nepoužitelný a oni něco tak hnusného hodí do mmorpg. Animace se škubou a grafika už teď je zastaralá. Combat sytém= NUDA. Questy= NUDA. Jen další klišoidní high- fantasy v infantilním balení pro děti. ENJOY.
-
No, jestli je to tak, tak cena není zrovna nízká... Jsem zvědavý, za jak dlouho cenu sníží...
-
Nebo naopak, kdo čekal Skyrim online tak bude zklamanej.
-
Co to meleš? Ty jsi betu rozhodně nehrál a ani tu, co byla teď o víkendu. Navíc toto byl více zátěžový test než nějaká beta, takže zase nevím, co mektáš. Protože asi některým mohlo dojít, že pár nastavení v grafice například chybí či chybí NPC ve městech. Navíc pročti si fóra. 70:30 jsou pozitivní hlasy k negativním. To, že si tady meleš svoje a jako obvykle o něčem, o čem nemáš ani páru, to je věc druhá. A pokud jsi hrátl TESo, jak dlouho máš nahrané, aby sis mohl udělat obrázek kromě prvních dvou lokací? *7*
-
Slyrim opravdu rád nemám, ale tohle není špatná hra (na mmo).
-
Podle me bude jeste hrat docela silnou roli jak se chyti hraci na konzolich, protoze narozdil od PC tam nema klasicke fantasy MMO jako TESO takovou konkurenci jak pises.
-
Z Gothic udělat další MMO srágoru? To už by byl vážně konec.
-
Proc vsechny MMORPG musi vypadat tak infantilne a prebarvene. Vsude samy trpitky a ohnostroje, ze to vypada jak na silvestra.
Proc neni nejaka kvalitni stredoveka, kde by byly tak maximalne nějaky realisticky ztvarneny prisery? tak rad bych si to online zahral -
Gothic MMO? jenom to ne!
-
místo aby někdo odpověděl, tak nazásí mínusy :)
-
Betu jsem hrál a s autorem v celku souhlasím... i když pár věcí mi tam vadilo. A mechanismus druhé zbraně až od 15. levelu mi přijde hodně nešťastný. Zvláště, kdž si vybetete ze začátku luk.