Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne je to tou třičtvrtě hodinou, začátek je děsně slabý. Sám jsem po prvních pár hodinách také neměl chuť se vracet, ale zvědavost nakonec zvítězila a dobře jsem udělal. Zábava začala kolem 6-7l lvl. Přibylo zajímavějších questů, přibylo bojových abilit, rozjel jsem crafting atd. Levelování do 10 lvl jde pomaleji než v jiných mmo a mě osobně to takto vyhovuje.
  • Zahrál jsem si to jen jednou a to jsem to mohl hrát tak třičtvrtě hodiny. Pak už mě to nelákalo ani zapnout. Představoval jsem si to teda lepší, možná je to tím, že je to teprve Beta. Kdo ví.
  • walltar
    Možná to zvláštní je ... ale neřekl, jsem že mě hra baví protože se za ni platí. Ale že mě F2P nebaví protože mě otravují tím jak se mě na každém kroku snaží přesvědčit abych si něco koupil. Prostě mě to vadí ...

Ale on každý má vlastní náhled na věc ne? Každý si vybírá hry podle svého. Co je důvod pro jednoho není důležité pro druhého.
  • Jo po příběhové stránce je skvělé ovšem jako mmo špatné.. radši bych další kotor.
  • Museli zavést F2P aby se zachránili a to je SWTOR oproti ESO skvělá hra.. hrál příběhové linky které jsou vynikající.
  • Ty jsi docela zvláštní.Hraješ hry podle toho jestli jsou F2P nebo ne.
    A říct, že tě hra baví protože se za ni platí je docela sranda :)))
  • SWTOR je hra, která mě baví a stále se k ní vracím. Podle mě nedopadla až tak šíleně. Hráčů je na serverech stále dostatek, dostalo se ji dvou významných rozšíření a má podle mě stále co nabídnout.
  • Se podívejte jaký byl problém pro Vávru sehnat investora. Kdybyste přišel žádat o peníze s MMO titulem, který bude naprosto jiný, než ten nejúspěšnejší (WoW), můžete se rovnou v těch točících dveřích vydat na cestu domů. Investoři a vydavatelé chtějí plagiáty úspěšného, nového se bojí. Zvláště pak v případě tak nákladných her, jako jsou MMORPG:
  • walltar
    Tak žádné MMO v součastnosti co bych už nehrál není lepší to jsem v tom prvním postu napsal blbě ... přiznávám ... PvE raidy si udělám 1x, 2x ale nevidím důvod dělat furt to samé dokola. Spíš si zahraju PvP, ale nevím jak dlouho mě udrží.

Themeparky hraju, protože mě baví si zahrát s ostatníma, projít si příběh, párkrát si skočit do dungeonu, nějakou dobu si zahrát PvP ... ale prostě nevidím důvod se v themeparku zdržovat. Je to potom furt dokola a nebaví mě to. Proč bych musel nějakou hru hrát dva roky? Singleplayer hry hraju týden a stojí skoro stejně.

Na dlouhodobé hraní jsou tady Sandboxy ... tam vydržím klidně ty dva roky, najdu si zábavu sám, udělám si vlastní cíle a baví mě to mnohem dýl. Contentu tam o moc víc nebývá, ale nějakým způsobem mě baví mnohem víc a dýl.
  • Veskoslav
    Jak to dopadlo? 170 miliónů ročně z Cartel marketu a 300 000 pravidelných platících hráčů, což SW TOR v současnosti posouvá mezi nejúspěšnější MMO na trhu.
  • Prostě mě zajíma, proč to někdo hraje a proč takové hry vůbec vznikají. Vaše odpovědi jsem čekal, jen jsem si to chtěl potvrdit...
  • Drtiva vetsina mmo her na trhu je klisoidnich a uprimne ESO ma daleko k detinskemu designu jako ma vetsina asijskych her a i zapadni hry si oblibily takovy ten warcrafti hranaty styl, ktery mi nesedne.
    Platit ci neplatit poplatky je ciste rozhodnuti o klidu, ktery s tou hrou clovek ma - obsah dostupny ihned, bez nutnosti si dokupovat, neutoci na nej reklamami co si koupit, nehazi mi ruzne klacky nerkuli zdi do cesty pokud neplatim. A navic u toho mam ferovejsi pocit - nikdo nema vyhodu jen proto, ze je ochotny utracet vic. Nemusim bojovat proti nekomu, kdo ma mec ocarovany na +15, protoze byl ochotnej koupit predmety, ktere ten mec chranily pred znicenim - zatimco bez toho si to clovek netroufne.
    Navic ESO slibuje rozlehly, zajimavy a ruznorody svet - svet do ktereho se lze ponorit. Kolik F2P her ti nabidne takove moznosti pruzkumu a i klid na nej jako ESO? Teda cistokrevnych F2P, ne veci jako RIFT. Vetsina F2P tlaci do nejake akce, protoze vychazeji z premisy, ze hrac je v netcafe a nema moc casu. A to mi nevyhovuje.
    F2P jsou ve velke mire i nudne hry - postavene kolem jednoho zajimave napadu, ale zbytek je nudny, uniformni, designove prazdny. Par vyjimek se najde, ale az v tomhle a pristim roce snad prijdou hry, ktere za neco stoji.

Snad jedina vec, kterou bych chtel aby byla od zacatku u vsech placenych mmo, je nejaky trial, aby si to clovek mohl osahat. Ale to popravde plati pro vsechny hry - kdyz nefunguje vraceni penez za hry, ktere marketingove lzou, tak chci mit moznost vyzkouset pred nakupem.
  • Kozy
    Já to tak nemám, první co jsem hrál bylo WoW, no upřímně vydržel jsem u toho asi tři dny.. No a jediný mmorpg který mě chytlo byl právě L2 a od tý doby zase nic. Možná chvilku Rift.
    Samotnýho mě to překvapilo, nesnášim tenhle asijskej výtvarnej styl ale ta hra měla prostě něco do sebe.
  • cena krabice je mimo oficialne fora tak cca 32eur, sub sa znizovat nebude :) ak sa niečo zmeni tak to bude F2P
  • Počky před chvilou jsi psal, že je to nejlepší mmorpg na trhu. A ty tomu chceš věnovat jen tři měsíce. Nevím. A co pve raidy? to tě nezajímá na mmorpg? Tak proč hraješ teda mmorpg?
  • když mě to bude bavit tak proč bych neměl být ochotnej za to platit? když u toho strávim 5 hodin týdně tak to vychází na dvacku za hodinu ....i pivo v hospodě je dražší a hodinu mi rozhodně nevydrží *1*

o víkendu při tom stress testu jsem u toho proseděl tak 10 hodin, některý věci mě potěšily, některý trochu zklamaly, ale hlavní je že jako celek mě to bavilo (s každou hodinou víc a víc). když mě něco baví tak nemám problém za to platit rozumný peníze aby mohli dál provozovat servery/ladit hru
  • martin.mares.984
    Muzu se Te zeptat co timhle sledujes? Ok, tak se ti TESO nelibi, ja to respektuju - nekupuj to, nehraj to a konec. Moc nechapu kdyz jak jsi sam o TESO napsal: "další klišoidní high fantasy v dětinském hávu a s mmorpg prvky", tak proc venujes tolik sveho casu a usili tady v tehle diskuzi prave o TESO - kdyz se Ti to nelibi, tak nechapu proc mas porad potrebu to rozebirat. Je snad lepsi venovat cas hram, ktery se Ti libi a mas je rad ne? *3*
  • Cekal jsem ze neco podobneho napises, proto jsem to napsal. Jinak tvuj koment neni o zvedavosti ale o tom vysvetlit lidem, proc je zrovna jejich nazor spatny. Odhadl jsem te dobre. Smutne je to, ze se tak blbe ptas, kdyz te odpoved vlastne vubec nezajima -> nenapsal jsem nic o nazvu, je to TES snad obsahem ne?! Dalsi debatu si myslim muzeme usetrit, protoze jsi jaky jsi;-)
  • walltar
    Já jsem to neanalyzoval ... jenom říkám pocit ze hry. Ale oproti ostatním hrám je tam lepší soubojový systém, mnohem lepší grafika (ale to není gameplay), bavilo mě víc jenom tak objevovat, mnohem zajímavější mapy, než ty co jsem potkal ve SWTOR,

Já bych ESO přirovnal k GW2 ... jsou to vcelku podobné hry. ESO mě baví trochu víc, líbí se mě to že používáš jinak myš ... a za GW2 bych klidně taky platil. Jediné proč jsem skončim s GW2 bylo, že sem si za celou hru nějak nenašel nikoho, kdo by hrál semnou, nějak k tomu nebyl důvod. A to samé bude problém i ESO ... ale tady už lidi mám.

Jinak ale to je pro mě prostě MMO na chvíli ... určitě ho nebudu hrát dlouho. Na to themeparky prostě nejsou. Dojedu content a končím. Pořítám, že mě to bude trvat tak 3 měsíce možná o trošku víc. Potom ať už si se hrou dělají co chcou ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit