Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulcz
    Doufám, že se objeví nezávislé MMORPG, které těmhle generickým paskvilům pro osmileté děti vytře zrak a její tvůrci zaslouženě vydělají nějaký ten milion. A že ta hra bude mít fajn komunitu kde hráči spolu dokáží komunikovat a hrát role atd. Nějaké pokusy už tu jsou - Mortal Online, Darkfall, Wurm ale nějak se to nepovedlo ještě :) Asi bych se nespletl, kdybych napsal, že Skyrim ač ho úplně nemusím, nabízí daleko více zábavných a zajímavých herních zážitků než tahle online věc ve který běhají tisíce hráčů.
  • promitac
    Hej Karoľ, urob naky letsplay s komentarom, s tvojim šarmom by to mohla byt dobra poživatina.
  • nikdo prece nemluví o uplnem realizmu. jako krasny priklad je fallout new vegas vs fallout 3
  • Co v dnesni dobe neni klisoidni? Je rok 2014 ne 1995. Vse uz tu bylo a to tolikrat a v tolika podobach,ze prijit s necim prevratne novym je takrka nemozny ukol. Osobme mi styl TES:online prijde nejmene detinsky ze vsech mmo soucastnosti. Od WoW pocinaje pres GW2,Lotro a Terou konce. Proc delat ze hry hned F2P krypla, kdyz hra muze fungovat mnohem lepe s P2P modelem. Na tvoji otazku odpovim otazkou. Proc za dobrou hru mesicne neplatit? Proc nepodporit vyvojare a nezajistit tak dostatek financi pro dalsi vyvoj hry a pripadne datadisky?
  • K vzteku co?:-)
  • Nejsem si jist, jestli se věta "Je to TES a to mi staci:-)" dá považovat za názor :)
  • Problem je ze RPG proste nejde delat realisticky, me by nebavilo nekam tri tydny cestovat a nikoho nepotkat. Vavrovi fandim, ale jsem docela zvedavy cim ve svem RPG zabydli dungeony. Pokud bude realisticky, napadaji me dva scenare. Hrac vejde do jeskyne, dukladne ji proleze a najde maximalne netopyri trus, jedine co ho bude ohrozovat na zivote bude infekce nebo nemoc (mozna i pasti pokud tam nekdo neco nedavno schoval). A pak tam muzou byt nejaci lapkove, ale to tak 1x za celou mapu a hodne daleko od mesta. Divoke zvire nepripada v uvahu hluboko v nejakem jeskynnim komplexu, to by hrac nasel docela blizko vychodu. No uvidime v tom cervnu nebo kdy je alfa ;)
  • A vida.. mazání nesouhlasných komentářů. Takhle se dělá reklama.. ještě si odmažte ty mínuska, případně to předsaďtě na hlavní stranu. *7*
  • Ja dal v Lajne valhalu na +16 bez niceho a vymenil ji s typkem za draco set s angel slayerem, blazen:-)
  • Realismem jsem nemyslel nutne prisne historickej realismus. Prisera muze pusobit realne a uveritelne, i kdyz je smyslena
  • Zdravím nadšencov a budúcich hráčov TESA. Ak by mal niekto záujem pozrite na našu stránku http://guardiansofmaraya.enjin.com/activity . Sme gilda SK & CZ hráčov pre TESO. Radi vás privítame.

...for the queen we protect, we raise our weapons, unleash our wrath, until the last one has fallen!

Shadowhorn, Elder of Guardians of Maraya *4*
  • počkat, tohle je ten drda který dal guild wars 2 devitku? a ty logicke questy budou takove jako ve sykrimu ?
    Tady mi nedá než citovat pana Vávru, jak opisuje dnešní prumerne rpg:

"Jsi Krutor, divoký barbar ze země Morkroch. Putoval jsi předlouhou cestu, přes vysoké hory do proslulého císařského města Lhoty, hlavního města světa a největší aglomerace ve známém vesmíru, jehož sláva se dotýká hvězd.

Město sestává přesně z patnácti budov, včetně císařského paláce, a žije v něm 30 NPC, včetně císaře Lojzy, arcimága Lotranda a všech členů cechů zlodějů, mágů a válečníků.

Navštívíš císaře, který sedí sám v trůnním sále a on ti zadá epický quest. Zemi terorizuje zlý drak z pekla a Lojza je bezmocný. Poslal na něj celou imperiální armádu, ale stvůra všech pět vojáků zabila. Teď potřebuje hrdinu, jako jsi ty! Musíš najít a slézt tajemnou horu Lohen, na kterou lidská noha dosud nevkročila, a setnout draka.
    Přijímáš quest a vyjdeš ven z městské brány. Tajemná hora Lohen se nachází přesně 150 metrů od vrat a je vysoká asi 50 metrů. Všichni obyvatelé města jsou buď retardovaní, slepí, nebo chromí, pokud si jí po staletí nestačili všimnout. Po asi 30 metrech chůze k hoře se dostaneš na “území nikoho” a přepadnou tě bandité. V průběhu dalších 120m chůze k vrcholu objevíš ještě starověkou pevnost Rumloch, tajný dungeon zkázy a úkryt banditů. Na vrcholu hory zabiješ stometrového draka tím, že mu mlátíš do nohy rezatým mečem a piješ lektvary. Potom okradeš mrtvoly impreriální armády (všech pěti) a cestou zpátky do hradu tě zabije divoké prase.
    Vítejte v průměrném RPG."
  • Minusy jsou jako pomluvy, lidi to delaji, ale "do oci" ti nikdo nic nerekne:-) Snad mu to aspon doslo, zatim je klid.
  • si pockas :D
  • cau gobaku ty jeste zijes? :)
  • Nechapu, proc Cocra dostava minusy... vzdyt presne o to tomu typkovi slo jak je videt na komentech nize...
  • Milerád hru koupím a budu platit měsíční poplatky, pokud vydrží, bude zábavná a kvalitní....pokud to bude šit, budu to hrát první měsíc a rád tu hru potom zkritizuju od začátku do konce....ale jak říkám stále, raději měsíční poplatky a všichni mají to, co si zaslouží dle jejich schopností a hraní + standardní support, patche atd....než F2P s mikrotransakcema, kde silnější bude ten, kdo zaplatí, a ještě silnější ten, kdo zaplatí mnohem víc než ostatní....už mám F2P produktů dost
    jediné mikrotransakce, které jsem schopen akceptovat jsou za vizuální bonusy, ale tak, že jich je xxxx ve hře plus nějaký bonus za peníze....ne, že jich je ve hře šest a šedesát za peníze...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit