Přejít na výpis diskuzí
Týden života v The Elder Scrolls Online - dojmy z hraní PvE
13.2.2014 | Karel Drda
339 příspěvků
-
Ne hate? ( i kdyz *2* ).
-
Diky evidentnimu pokusu o trolling ma tvuj prispevek hodnotu psiho kakance.
-
S úvodní lokací souhlasím. Ta mě celkem vyděsila a díky ní jsem byl ze začátku ze hry celkem zklamaný. Nevím čím to přesně bylo, ale ta lokace a vše v ní mi připadalo děsné, od vzhledu, přes, postavy, děj, umístění předmětů, velké linearitě, prostě celkově mi Wailing Prison vůbec neseděl. Ale vzhledem k tomu, že se jedná o tutorial lokaci, tak to beru. Navíc po jejím dokončení když se člověk dostane už do normální hry se to změnilo o 100% k lepšímu.
-
No je pravda, že v pátek a v sobotu jsem se skoro do hry nedostal a po celou jsem měl dost velké problémy s padáním (někdy třeba 30 min bez pádu, ale občas i co 30 sekund mi to padlo). Ale to se doufejme zlepší. Takové věci, jako že na Bhetniku byl jeden zabugovaný quest, který většině lidem nešel dokončit, to se díky feedbacku dá taky určitě do příští bety do pořádku.
Skilly mi připadaly OK, nic extra to podle mě není, ale špatné určitě taky ne. Loot trochu slabší, ale zase má tím pádem crafting větší smysl a když člověk najde něco dobrého co se mu fakt hodí, má člověk o to větší radost, než když padá z každého obyč moba tuna super předmětů.
Jinak hru jsem si ještě neobjednal, pořád váhám a snad dostanu pozvánku i do dalšího beta víkendu ať. Hra mě určitě potěšila a nalákala a spíše se teď přikláním k tomu, že do toho půjdu. -
Ach jo, sotva se mi po nadšení z posledního článku (a následných odpovědí na mé zvídavé otázky v debatě) podařilo snížit chuť si TESO pořídit, tak Karel přijde s tímhle. Jděte do pérdele soudruzi, kde na to mám brát čas *1*
-
To jak vypadají staré známé lokace ze single TES her je hlavní důvod, proč o hraní TESO uvažuju. Společně s možností se podívat na místa, která jsem v single hrách neměl možnost navštívit.
-
Prosvihl jsem ten Stress-test... zkusim to pri pristim.
*3* -
Ze to ty hrat nebudes, to je spise zprava tydne,ktera jistojiste kazdeho fanouska hry potesi *3*
-
Bohuzel hodne casto se narazelo na technologicke limity, pocitace proste davy stovek lidi nedavaly. Dneska uz to jde, tak snad se to bude i vyuzivat.
-
I kdyz jsem to nehral, dlouha cekaci doba... nulovej svet (temer) puvodnich Elders
Moby jsou vzduch , vzduchem nejspise zustanou ( aspon ze uz vim co to je ze moby jsou vlastne boti *15* )
Suma sumarum ani bych tohle nechtel moc na konzole, to je pod uroven konzolaku.
Tot vse.
*3* *2* -
Mě to zas tak zvláštní nepřijde. Já taky na F2P kašlu. Snažím se do hry ponořit a 'stát' se postavou za kterou hraju. K tomu mi fakt moc nepomáhá, když na mě kovář vybafne že tenhle meč si můžu koupit jenom za nějakou podivnou měnu, která se ve světě nedá získat.
To je jak DLC do single her. Taky nebrat.
Pro mě MMO jedině s měsíčním poplatek, nebo bez poplatku ale zároveň také BEZ mikrotransakcí. -
Ja se u hry nakonec bavil,prestoze tutorial a uvodni lokace jsem spise protrpel(neni treba ted resit proc). Ale s temi skilly zase nemuzu souhlasit. Ja byl naopak v situaci,kdy jsem nevedel do ceho mam ten volny skill point vrazit, protoze proste nebylo do ceho. Tedy mohl jsem je dat treba do plizeni,ale to vubec nekorespondovalo s mou postavou lucistnika. Podl em je vyber velmi maly.
-
Absolutne suhlasim. Zucastnil som sa poslednych dvoch testov a uz davno som sa tak u mmo nebavil ako teraz, aj ked hra bola plna bugov, niektore questy nesli dokoncit a zopar krat sa stalo, ze na login bolo treba cakat aj vyse hodiny. (beta test, co ine sa da cakat)
Neviem kedy sa mi naposledy stalo, ze som cele hodiny nic nerobil iba chodil po mape a objavoval nove miesta, cisto len kvoli tomu, aby som zistil, co tam je. Najlepsie na tom je, ze som nenasiel neviditelne steny, ktore vas niekam nepustia (mozno tam boli, ale neviem o nich), takze sa mozete preskakat aj na tazko dostupne miesta, ktore nie su jednoducho pristupne. Nasiel som minimalne dve take s paradnym vyhladom :)
Povedal by som, ze toto je hra pre ludi, ktori sa nechcu iba prelevelovat na koniec, ale chcu si hru vychutnat so vsetkym, co k nej patri.
Plus, konecne crafting, ktory ma zmysel. To tiez vdaka tomu skromnemu lootu.
Tak isto skill system, ktory je bohaty a nuti vas rozmyslat pri kazdom novom skill pointe, ktore dostavate aj za niektore questy a najdene skyshardy (dalsi dovod preco chodit po mape a objavovat svet), pretoze naraz mozete pouzivat iba 5 skillov plus jeden ultimate skill, takze je dolezite si premysliet ako chcete hrat. -
S tim quickslotem souhlasim. Nadaval jsme u toho jako jelen. Zlaty hotkey.
A co mi jeste chybelo? Minimapa. Vsude kolem me jsem neustale videl lidi jak stoji a koukaji do mapy,takze stimhle jsem asi nemel problem sam. Podle me je to asi vubec nejvetsi prusvih co se tyce herniho inteface. -
Jeste doplnim, ze pokud se budeme bavit o zpracovani - tedy o namluveni qstu, tak v tomhle ohledu je SWTOR o cely eony jinde. Kam se na nej TESO hrabe. Tam totiz postavy pro rozhovoru opravdu mluvi, pripadne i neco predvadeji, neni to jen cteni textu.
-
Jenze ona to ani pravda neni ... takze asi tak.
-
Souhlasim stím co jsi napsal a taky s komentarem nademou. Nehcapu tu jejich nenavist a asi i zavist.
-
Protoze je to blbec, stejne jako ty. Patri presne k tem, ktery si u vetnamce kupujou abibas ... protoze cim vic pruhu, tim lip ... a je jim sumafuk, ze se to za tejden rozpadne.
Presne kvuli takovym tupcum vychazi rok co rok "novy" cod/nhl/... porad stejny, maximalne s par premalovanejma texturama, ale kdyz to kupujou ... -
link link link ... aha, kecas jako dycky ... swtor bude rad, kdyz bude na nule. Naprosto nejhorsi f2p system kterej existuje.
-
jedinej imbecil tu ses ty.