Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přece nebudu platit za hry, které můžou být zadarmo, vývojáři ani jejich rodiny žrát rozhodně nepotřebujou :)
  • Ono je to stejně jedno. Nejdříve lidi budou řvát, že je to jako WoW a že chtějí něco, co není jako wow. Taková hra vyjde a lidi zase budou řvát, že to není jako WoW a pujdou pryč....
  • Preed
    To nie je uplne pravda,the secret world nie je wowko,eve online nie je wowko,star wars galaxies nebolo wowko,islo mi o to,ze sa tvorcovia TESO mohli snazit a prisposobit hru na principy serie TES,co neurobili ako som uz pisal hore,ale miesto toho prisposobili TESO na taku podobu aby to bolo mainstreamove fantasy MMORPG a.k.a. WoWko,co by nemuselo vadit ale v pripade TESA to imho vadi lebo sa to absolutne odklana od predlohy.
  • všechno je vlastně převlečené wowko jako wowko je převlečené jiné mmočka. Bude to asi tím, že všechno je MMORPG.
    To samé co závodní hry - jednou jedeš na okruhu, jednou na nějaké trati, někde tě honí policajti a jinde nemáš auto, ale vznášedlo či jiné vozítko. Ale v základu je to pořád závodní hra...
  • už to sem lítáááá! :D
  • Collectorka o 50% levnější než přímo u zenimaxu není žádnou vyjímkou. Takže kdo chce koupit levně a ne jen brblat na cenu, tak levně nakoupí.
  • a to čeká hodně lidí.
  • To slvní spojení zní docela blbě - příšera a reálně....i kdby mělo 358 očíček, 32135485 nohou a tykadýlek, skákala na jedné ruce a zpívala třeba něco od Evy a Vaška, tak to může být stejně "realistické" jako "normální" příšery v jiných mmorpg....protože, proč by taková příšera nemohla existovat ? :D
  • Preed
    Neviem,mna na tom celom TESO pride najhrosie,ze je to vlastne WoWko vo svete TES,first person? NOPE,ano pridali ho tam ale nie je velmi funkcny,hlavne nie ked vsetci ostatny budu hrat 3rd person a ziadne kolizie tomu tiez nepomahaju. Vlastne vytvaranie classy? NOPE rozumiem preco je to rozdelene na normalne classy ale to proste nezakryva fakt,ze to nie je na co sme v TES zvyknuty. Ano pribeh je vraj fajn podla viacerych zdrojov(aj ked napr Mick The Mage tu niekde tvrdil,ze nie je dobry,aj ked nerozviedol preco,resp. ze to zrejme nedava logiku) ale co na tom,ze je pribeh fajn,ked je pospajany nudnymi Questami. Ano hudba a dabing su vraj super ale na to kolko penazi do toho narvali to snad ani nemoze byt inak a grafika je ok,co tiez nebol zvyk znacky TES,pri Skyrime uz sa to trochu otocilo ale grafika TES nas zvykla zdvyhnut zo stolicky,co sa tu nedeje.Ano zatial nic nevieme o PVP ani o end game contente,ale uz len samotny fakt,ze tolko ludi to kritizuje nie je velmi dobre znamenie,kde napr SWTOR vela ludi v bete bavil lebo expenie je tam zabavne ale vsetci vieme ako ta hra dopadla. Proste mne to pride,ze za obrovske peniaze vytvorili 150x ''WoWko'' like MMO, ktore nema s pravidlami TES skoro nic spolocne,mozno to niekomu staci a fanusikovia si pribeh uziju aj ked hratelnost je ocividne standartna az priemerna ale mne to pride skoda.
  • Jestli ty jsi se svýma příspěvkama normální chlap, tak naše civilizace je zaručeně v pr**i a vymřeme.
  • Aha, takže pokud to nebude někdo hejtovat a nadávat, tak je to reklama? OK :)
    Jdeme nadávat na swtor, wowko, neverwinter a další MMO která nás přestala bavit a nebo jsme je ani nezkusili....proč ne? 90% diskutérů tu nadává na hry jen po přečtení článků, shlédnutí videí a nebo po 5ti minutách hry....
  • Já třeba F2P mmo také nehraju a rád mám placené, problém?
  • Zapomínáš ale na to, kolik SWTOR stál atp. Takže jejich příjem odečti od nákladů a stále si ještě tolik nevydělali. Možná tak za rok či dva.
    Ale na to, jak F2P systém zmrvili do neskutečných rozměrů, tak se mu vcelku daří.
  • Přesně, mě to nebavilo cca do 8 levelu..pak se to rozjíždělo a po cca 10lvl už to začlo :) Díky vytrvalosti jsem si to předobjednal.
  • Copak, nelíbí se ti, že si tu někdo dá odkaz na guildu a není to na wow? :) A nebo nehejtuje TESO jako ostatní?
  • Přesně, pokud neonanuješ nad wowkem, máš tu mínuska :)
  • Předplať si to...předplať si to jako my a nech, aby na tebe nadávali mudrcové typu Abrakadabra, trollda a jiní:D
  • Dneska si lidi myslí, že pojem P2W je i jiný vzhled s naprosto totožnými staty. Asi tak jako si česká/slovenská komunita dělá videa a nazývá je let's play a přitom se to normálnímu let's play nepodobá ani po láhvi Vodky.

Navíc líbí se mi jak se řve, že P2P je mrtvý platební systém. Nějak si všichni zvykli, že hrajou zdarma a ve finále (když už někdo něco platí), tak za to nechá rozhodně více jak za 13 éček.
  • Pán se uhodil do hlavy a vidí "Pay2Win" i v hledání min.
  • mam najradsej trotlov co sa tu dusuju ze to nieje ani zdaleka take ako skyrim,.. orly? Ved to ani NEMAL byt online skyrim. malo to byt MMORPG z ESO univerza, morons.

a dalsi trotli s mesacnymi poplatkami. Co to tu zhadzujete, vsak Vas nikto nenuti si to platit ked nechcete alebo na to nemate. A komu je luto dat 13e mesacne, nech sa zamysli kolko minie za vecer v krcme, alebo kolko stoji listok do kina.

panboh zaplat ze to je P2P model. F2P je proste uplne mimo, zaplat za to, zaplat za hento a v konecnom dosledku to preplatis 3x viac.

a P2P taktiez pekne vyseparuje sebranku co si nevie ani vybavit ucet v banke a platobnu kartu (co je v dnesnej dobe uplny standard aj u 15 rocnych deciek)

experti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší