Přejít na výpis diskuzí
Týden života v The Elder Scrolls Online - dojmy z hraní PvE
13.2.2014 | Karel Drda
339 příspěvků
-
Nejde jen o grafiku ale o grafický styl. Že grafika není na úrovni Skyrimu asi sotva může přemýšlejícímu hráči vadit. Že ale hra vypadá uměle a běhají tam gumáci, to už mnoha vadit může. Je to hra na Hero Enginu, takže se nemůžeme divit, že vypadá lehce komixově a že je grafika hodně zjednodušená.
Předřečník spíše narážel na to, že v té hospodě člověk platí za konzumaci, zatímco v P2P člověk platí za možnost si zahrát a když nezaplatí, možnost není, zcela se utne jakýkoli přístup do hry a to je špatně.
Lidi nesnáší F2P už z principu. Většina jich F2P zná kvůli nějaké špatné zkušenosti a pak opakují bláboly pořád dokola. Faktem je, že za dobré F2P člověk rozhodně nemusí zaplatit více jak za P2P. TO JE FAKT. Označení F2P blábol není u her, které jsou skutečně F2P - třeba Planetside 2. -
Tak jednak se tohle označení v MMO běžně používá a za druhé, některé jednotlivé rasy se mohou mezi sebou množit. Třeba Bretonci jsou kombinací Nordů a Elfů, pokud se nepletu. Zcela jiné druhy tak jsou bez pochyby jen ty kočky a ještěrky.
-
1. grafiku ma hra solidni. Odklon od ''offline '' titulu znat je,ale na MMORPG je to jedna z nejpeknejsich her.
2. jsem ochotny platit za veci,ktere me bavi. Vic k tomu neni co dodat
3. Neni to takovy nesmysl. Minimalne polovina(muj osobni nazor je,ze je to mnohem vic nez polovina) F2P titulu je nastavena tak, ze pokud chces hrat PLNOHODNOTNOU hru ( a ne jen osekanou verzi),proste platis a paltis. Oznaceni F2P je jen reklamni blablol. -
No vidis. A presto ty mainstreamove fantasy maji vic hracu(i penez) nez tebou zminovane hry. Trh porad dokola dokazuje,ze ac hraci porad zvatlaji ze chteji revoluci, tak originalni hry je proste netahnou.
Obrhil ma uplnou pravdu.
Bohuzel. -
Jeden nesmysl za druhým.
1. Je to ze světa TES, proto to musí vypadat jako TES. Je nepřijatelný, aby to vypadalo jinak.
2. Opět to přirovnání k utratám v hospodě. To už hraničí s hloupostí. Milionkrát se psalo, proč se to takhle nemá brát.
3. Za F2P vůbec nemusíš zaplatit více jak za P2P. To co si napsal je naprostý nesmysl už za hranicí hlouposti.
Tvůj příspěvek je jeden z nejhorších na tomwo webu v historii. Jedna slabomyslnost za druhou. *7* -
Nedělej ze sebe hlupáka. Jasně to napsal. To imperiální brnění bude prodejné a protože to bude zboží, které bude moci dělat jen někdo, je to P2W. Hráči s imperiální edicí budou mít výlučné právo dělat imp. brnění = jasný P2W.
-
Beta mě přesvědčila. Jdu do toho. Přemýšlím, že si u vás zakoupím i Imperiální edici, neboť na xzone už ji nemají. Ano, asi to nakonec i udělám.
Je tu nějaká československá guilda, ať budu mít s kým hrát? :-) -
Me osobne nejvic sedi Secret World - tim dospelym, temnym vyznenim sveta se spoustou cerneho humoru, vybornym pribehem, questy jake jsem jeste nikdy v onlinovce nevidel, atd. Je to vicemene opak wowka. Ale od urciteho bodu uz tam nemam co delat (bezduchy grind augmentu podporovat nebudu) a ostatni MMO na trhu mi nic nerikaji. TESO jsem zkusil v bete a i kdyz se mi ze spousty duvodu nelibil ten zacatek, dostal jsem se dal a tam me to hodne chytlo. Myslim ze ty questy podcenujes, nektere jsou slabsi, ale na jinych questovych liniich si dali hodne zalezet. Jediny problem je jak pises o tom sbirani ze zeme - je tam toho vzdy mnohem vic nez potrebujes, ale pokud to soucasne chce 30 hracu, je to opruz.
-
Já jsem se těšil na online Mechwariory, ale to nějak nedopadlo *9*
-
Tak ja som o grafike skoro vobec nehovoril,jedine co som povedal,je to co konstatujes ty a to,ze graficke orgie sa nekonaju,samozrejme,ze wowko ma inu grafiku,ale o to predsa vobec nejde,hovoril som primarne o mechanikach a tam TESO spada presne do rovnakej kategorie. Questy sa vo wowku za tych xy rokov tiez niekde pohli a z toho co som videl to TESO neposuva vobec nikam,nehovorim o tom ako funguju pribehovo ale MECHANICKY,ak je pravda to co bolo v bete,ze ak ma hrac zobrat nieco zo zeme a je to tam pre cely server iba 1x tak take nieco v ramci questov bolo pripustne mozno pred 8-mimi rokmi a nie teraz. Ano subojovy system vo WoWku je iny,ale to je koli tomu,ze WoWko je proste stara hra a prekopat sa to neda,pravda vsak je ze ten subojovy system co je v TESO je standard v kazdej dnesnej onlinovke. Na druhej strane tie kombinacie povolani zneju celkom zaujmavo a aspon v tom si ma vyviedol z omylu a celkom by ma zaujimalo ako v to v praxi funguje. WoWko som v mojom prirovnani nemyslel doslovne,myslel som ho ako archetyp akehosi fantasy MMORPG poslednych rokov a z tohto archetypu sa proste xy hram ktore prisli potom nedari vymanit,horsie je ze ani vyrovnat a podla infa ktore sa o TESO siri,je na tom ta hra velmi podobne a ja osobne som mozno cakal nieco viac,ale mozno je to pre vacsinu fanusikov ok.
-
A co když nejsem šílenec, který u online hry tráví veškerý volný čas ? To mi pak pevné poplatky vyjdou pěkně draho, za pár hodin měsíčně.
-
Skyrim je jedna z nejhezčích her co jsem zatím hrál. Jasně, jsou i barevnější a pohádkovější světy, ale pěkná grafika blízká reálu asi nikde jinde není.
-
Ok, to je možný, každopádně Skyrim se moc nepředvedl.
-
Mas kratkou pamet, v dobe kdy se chystal oblivion a sem tam se objevily prvni screenshoty tak se lidi smali ze jsou to rendery protoze zadna hra tak nemuze vypadat.
-
Spojení grafické orgie a ES mi nějak nejde do hlavy.
-
Srovnani s wowkem je uplne mimo. Wowko bylo uz v dobe kdy vyslo graficky hrozne, TES je jedno z nejlip vypadajicich MMO dneska. Treba Secret World mi prijde hezci, ale tam je problem ze kvuli krasne grafice v nem nefunguji masove akce - uz 40 lidi bojujicich soucasne zpusobuje lagy, pokud je jich jeste vic tak padaji FPS na 10 i min. V TES se nekonaji takove graficke orgie jako v ES hrach, ale zato zvlada vsechno vykreslovat a ani v pvp kde jsou stovky hracu to nelaguje. A jsou tam lokace ktere vypadaji nadherne. Questy funguji jinak nez ve wow, nejsou to takove ty genericke hlouposti, ale davaji smysl a jsou zajimavejsi, navic se daji najit kdekoli. Souboje nejsou nudne stani na miste a mackani klaves - muzes se kryt, uskakovat z plosnych utoku nebo je dokonce prerusit, jsou tam protiutoky, atd. Kombinace povolani jsou hodne zajimave, da se udelat mag se dvema sekerami a v tezkem brneni nebo ork s obourucni zbrani jako healer (od lvl 15 muze hotswapnout druhou zbran). PVP nehraju, ale kamosi co tam byli jsou docela nadseni. Tahle hra ma potencial a je hodne zabavna, spousta toho hate okolo je nezaslouzena.
-
Len tak na okraj, rasy sú v rámci jedného živočíšneho, alebo ľudského druhu. Takže spájať rôzne tvory všeobecne do "rás" je nezmysel.
-
Mínuska jsou pro jistou sortu jedinců jediný způsob, jak se nad tebou povýšit a myslí si, že když budeš mít cifru v červené, tak se tu zhroutíš :)
-
F2P je super nápad, ale musí být dobře udělanej, vymyšlenej, provedenej, nevynucovat mikrotransakce a tak....prostě vzor LoL...omlouvám se, ale lepší systém jsem ještě neviděl :)
-
Přesně, navíc venku je tolik trávy na pastvu a spát se dá i v noře! :)