Přejít na výpis diskuzí
Týden života v The Elder Scrolls Online - dojmy z hraní PvE
13.2.2014 | Karel Drda
339 příspěvků
-
taky jsem hejtoval všechny wowkaře před lety s tím, že nebudu platit nic měsíčně bla bla bla, ano, studoval jsem byl jsem bez peněz živili mě rodiče...dnes už ne, tak si to milerád koupím :)
-
Kdyz je mi 30+ a mam predobjednano tak jsem taky fakan? To spis tobe je lito dat na hru svoje kapesme
-
ach ta závist
-
Daniel píše a nečte komentáře. Psal jsem opakovaně, že možnost hraní za jakoukoli rasu v jakékoli alianci je bonus k předobjednávce - K PŘEDOBJEDNÁVCE. Trollda ví o téhle hře opravdu hodně a sleduje jí od ohlášení.
-
JJ měli ale zrušili se ... už tam nějakou dobu nejsou.
-
ESO me presvedcilo... ma chut na MMO, takze si jdu koupit Secret World za 300,-
-
"teď" :D Kdy teď ses tam dival?
-
Kdy konecne trollda pochopi, ze i kdyz si koupi normalni verzi hry, tak muze hrat za jakoukoli rasu v jakekoli alianci :D Snasi hate a nezna fakta :D
-
ale uznávám že píšu jak troglodyt. Mělo tam být vydělal
-
Teď už to tam není, ale přísahám na svůj život, že jste na fóru měli reklamy :D
-
Jo a jeste jedna vec... Dala se poridit Imperialka za mensi cenu nez normalni verze hry na ofiko strankach :D takze tady se uz musim jen tvym vyrokum smat.
-
Ne videlal jsem si to sam. Tvrdou praci.
-
:D:D Pravy cech se ukazal
-
A jeste neco nemohl sis odpustit CITAT Dana Vavry... Co on je nejaky buh v zanru MMORPG ? Tady se z toho stava Fanstranka Dana Vavry. Drive jsem to bral s humorem, ale ted uz fakt ne.
-
Precti si co to znamena P2W a pak roztrubuj do sveta, ze je to P2W. P2W ovlivnuje hlavne endgame a to se v pripade ESO zatim nestalo, jde jen o zacatecni boosty atd.. Nevim proc by sis mel priplatit????? PROC PRIPLATIT ? :D I za normalni verzi hry dostanes bonus v podobe hrani za kazdeho v jakekoli alianci. Ovsem musi to byt predobjevnavka - zadny priplatek... Nechapu, ze k teto hre muzes napsat A4 textu a k tomu jeste 2 rozsahle komentare a pritom ji nesnasis. Nechapu proc se tak rozepisujes? Koho zajima, ze hru nesnasis? :D Stejne nikdo tvuj wall of hate cist nebude.
-
To prave ze jedno neni. Me nezajimaji nejake F2P modely na mobilech nebo u MMO her. Jde ciste o MMORPG zanr. SWTOR nebo treba Everquest 2 jsou krasnym prikladem F2P titulu,ktere se sice free hrat daji,ale jen ve velmi,velmi osekane forme.
Jedine co funguje jako skutecne hrani zdarma u MMORPG je Buy to Play model. Hru si koupis a vse ostatni mas neomezne. Plny pristup do hry. Pripadne jen dokupujes datadisky/DLC. Prikladem muze byt The Secret World. -
To je sice pěkný, ale my na stránkách žádnou reklamu nemáme. *1*
-
Tak je to jasné, že našli způsob jak vydělat (i když tady to vydělání bude spojené spíš s více prodanýma předobjednávkama, protože exp je zdarma jako preorder bonus ke každé edici).
Já jsem rád, že se to rozhodli změnit, protože jsem byl jeden z těch lidí, kterým to vadilo. Že je to preorder bonus je sice škoda, ale přece jenom je to něco navíc, co v původní hře nebylo. Problém je, jak zajistit, aby většina hráčů měla v alianci tu správnou rasu, ale zároveň aby ti co to opravdu chtějí měli možnost hrát za cokoliv ... imho je to celkem problém. Preorder bonus to vyřešil celkem dobře.
O imperiálovi nemluvím ... tam už je to složitější. To že si za něj musíš připlatit je sice hnus, ale na druhou stranu si můžeš zahrát celou hru i bez něj. Někomu to je tím pádem jedno, protože za imperiála ani hrát nechce a někdo je hodně naštvaný, protože chce hrát za imperiála, ale nechce platit.
Otázka je ... co je lepší? Mít placeného Imperiála, nebo ho nemít vůbec? Jakou jinou mechaniku bys zvolil aby si zachoval jádro aliancí a přitom dovolil hráčům hrát imperiála?
To co říkali byli klasické PR kecy ... na to, že to za 10min nemusí platit už jsem si nějak zvyknul. -
No to jsem zvedavy, s cim ten Vavra nakonec prijde... Jeho dav posluhovacu zatim stale roste :D
-
Neprovokuj *1*.
Jediné co mě drží od vstupu do Tamrielu hned jak se brány otevřou je počkat si na PS4 verzi. Hezky si to pak užít na metrové obrazovce. To je to příslovečné poslední stéblo, kterého se držím. Ale nevím, nevím. Asi to nezvládnu *15*