Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kup si kabel a připoj si komp na metrovku! :D A je to ještě lepší. Nač čekat! :D
  • Pojem Pay To Win má jednoduchou definici - Systém dovolí získat hráči za peníze určité vybavení či vylepšení, které převyšuje jakékoliv vybavení a vylepšení ve hře, které se dá získat bez finanční investice. Tzn. Více peněz, lepší vybavení, silnější postava.

Až za prachy dostanu meč se staty +30 ke všemu, každý útok dá 250 dmg do cíle a mě healne o 500 bodů, tak to bude P2W. Rasa, brnění ani mount do této definice nepatří.
  • Prosím, zjisti si fakta o craftu imperial brnění. Vyrobit ho ve finále může každý asi tak jako Dunmer může vyrobit v pohodě bretonské.
  • Kozy
    Tak to je jejich chyba :) zas TESO si z vizuálu Skyrimu bere fakt hodně, tak se neni čemu divit.
  • že ty jsi další z těch, kteří čekali Skyrim online?
  • Ikdyz me hra taky zklamala na cele care, tak kritizovat houby v oblasti Morrowindu je asi jako vyjit si ven do lesa a kritizovat, ze tam rostou velke stromy :).
  • Mozna byl pri hrani sam ''na houbickach".
  • Jo clanek pro stado, nebot ti druzi cekaji bedlive na clanek o Kingdom come...
  • Vylozene troll :D Ale pobavil s houbama :D
  • walltar
    http://xboxmedia.ign.com/media/previews/image/morrowind/morrowind5.jpg

Ty houby si nevymysleli ... Je to prostě Morrowind, já sem v téhle betě hrál DC a na houbu sem nenarazil. Akorám tohli je mít trošku víc Morrowindské ... ty co mají jsou až moc RL houby.
  • Je to srajda. Nuda s ošklivou grafikou. Quest linie opravdu trvají i hodinu, jak se píše v recenzi, jenže ot není rozvětvením a nebo obtížností, ale tím že běháte jak oslíci on npc k npc a kecáte pořád to samé dokola. Visual bugy a nebo npc bugy vůbec neřeším, těch jsem potkal taky dost, je ot beta pochopitelně.

Ale nejvíc co mě dostalo, tak jsou prostě houby. Normální houby. Na každém místě, ve všech lokacích kde jsem byl, houby v nadpřirozené velikosti, všech druhů i barev.
    Random 3 screeny - jeden z města, a dva co jsem si fotil bugy atd (houby jsou v pozadí, nefotil jsme je prvoplánovitě, jen prostě jsou opravdu všude). Prostě houby, pitomé houby. Nechápu game designéry, a dokonale to vystihuje kvalitu a atmosféru téhle hry. Kdo nechce, tak takovéhle detaily nevidí, ale střízlivým okem při normálním procházení hry bez pobláznění si toho všimnete. Vedle města houba větší než 20ti patrový dům? Srsly?
    https://imagizer.imageshack.us/v2/1176x662q90/856/arr9.png
    https://imagizer.imageshack.us/v2/882x496q90/841/bjpe.png
    https://imagizer.imageshack.us/v2/1176x662q90/691/4g4.png

Hra smazaná, nekoupím a platit nebudu. Pro mne je to promrhaný potenciál, pár dobrých nápadů a rozvětvené lore, příběhy a questy nezachrání zmršený zbytek hry. F2p bych to možná prozkoumával, zkoušel o co jde. Ale platit za obrázky hub, to fakt nebudu.
  • Secret World byl fantasticky, jenom uz tam nemam co delat. GW2 se mi velmi nelibi tim detinskym stylem + furou dalsich veci. AoC jsem zkusil, ale dnes mi prijde nehratelne ze spousty duvodu. SWTOR jednak bez placeni nema moc smysl, jednak je dost zastarale, mozna je fajn pro fandy SW sveta. Neverwinter jsem nevydrzel sledovat ani 5 minut, Rift ani minutu (na takove hry jsem proste uz stary). Raiders ani Teru neznam, podivam se na ne. TESO mi na rozdil od tech ostatnich mmo sedi, moznosti uvnitr jsou neuveritelne a pokud bude endgame stat za to, tak asi pro me nema konkurenci (TSW si to tim posunem k random grindu hodne podelal).
  • Pochybuju ze mnozstvi blbcu zavisi na platebnim modelu :). "Fura" dobrych titulu urcite neni, ale par se jich najde. B2P GW2 (ktere TESO pripomina asi nejvic) a Secret worlds a v F2P treba Raiders, Tera, AoC, SWTOR, Rift, Neverwinter... ty hry samozrejme nejsou perfektni, ale jsou zadarmo a TESO nad nima nijak nevynika. Coz neni uplne dobre, kdyz se jedna o Ackovou hru a maximalne se vyrovnava X let starym titulum a jeste se snazi nasadit P2P model.
  • Prsten s bonusem k expeni a mount do zacatku... tohle presne mame u F2P her a tam to vsichni kritizuji, ale u TESO se to vsem zda v poradku. Kdo vi co se objevi casem v jejich cash shopu nebo jakou dalsi edici vymysli. Proste u P2P nema takova edice vubec co delat, takhle to vypada jako predrazeny starter pack do F2P.
  • Od TESO jsem si sliboval hodně, ale beta víkend mě hodně zklamal. Aktuálně vím, že si hru nekoupím. Nuda u každého questu, kde jste vedeni mapou jak nezletilý. Styl questů, doběhni tam, zpět, k další postavě, a to pořád dokola, zabij ducha, posbírej houbičky. Grafika ve full HD na Ultra detaily vypadá jak spatlaná před 5ti lety. Na to, že to má být MMORPG, které je tu po Skyrimu, je to hodně smutné a je mi to současně i líto... Ale co, budeme mít aspoň čas na jiné kvalitnější MMO, či si můžeme počkat na single RPG Deliverance, které nás v herním zážitku posune rozhodně dál.
  • Pokud p2p znamena, ze tam bude min blbcu, jsem ochoten si priplatit ;-) Ale vazne, jestli to bude stat za to, neni s placenim problem. Pokud ne, mam mesic na vyzkouseni za cenu normalni hry - u maloktere singovky clovek mesic vydrzi. A nikdo me nenuti zaplatit si dalsi cas. Fascinuje me, jak lidi tvrdi ze je fura dobrych f2p a b2p titulu - asi zijeme v jinem vesmiru.
  • walltar
    Jenom pokud se můžu zeptat co je na imperiálce P2W?
  • drda prda
  • Me primo fascinuje, jak se tu lidi zastavaji P2P v pripade TESO. Od P2P hry vychazejici v roce 2014 bych urcite necekal to, jsem videl v poslednich dvou beta vikendech. Vzdyt ta hra vypada a hraje se stejne, ne-li hur nez soucasne F2P a B2P tituly. Nikdo nema problem zaplatit si kvalitu, ale toto je ubohy prumer. Chybi tam kolizni system (diky cemuz ztraci soubojovy system), grafika je na letosni rok hodne slaba, animace postav jsou slabe i na rok 2010 :). A hlavni problem je, ze je ten svet prazdny a nudny spolu s questy, ktere clovek hral v desitkach jinych mmo. A jako tresnicku na dortu si Zenimax dovolil edici, ktera zavani P2W... ale to je mozna dobre, aspon necim ta hra bude originalni jako P2W a P2P dohromady :). Diskuze je stejne bezpredmetna, protoze do vanoc to bude F2P...
  • On je dite protoze se tak chova/vyjadruje. Ne proto ze si kukupuje nejakou hru.
    Tedy vypustim-li nejpravdepodobnejsi moznost,ze jde jen o trolla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit