Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://2.bp.blogspot.com/-K1GgpMvJEWg/UQg6ZuSsIsI/AAAAAAAAAFY/HBMZhtw7vqk/s1600/Morrowind.jpg Tady jsou i vetsi :D
  • Me je 36 takze o kapesnem nemuze byt rec, ja reagoval na text ktery byl napsan jak od nejakyho zlatomladeznika.
  • Dobre trollis no :D jen tak dal. Uvedom si, ze kdyz hanis tyhle houby, tak te proste nikdo nemuze brat vazne :D
  • Jaka zavist? ja jen nemam rad deti co nikdy nic nedokazaly a chlubej se fotrovejma koleckama.
  • Nééééé, nejsou..
    https://imagizer.imageshack.us/v2/1176x662q90/401/geq7.png

Jako nehulím, nežeru houby ani nechlastám, po cca 10ti hodinách ingame přišla taková nuda, že jsem si takových kktin začal všímat. A prostě nevyšel jsem z úžasu, co to je za odpad. Kostkované skály, různé hranaté přechody atd. Nějaký design + textury 10 let nazpět.
    Ještě je suprovní animace skoku, když skočíte na nějakou texturu kamene. Jezdíte po zadku v poloze seroucího myslivce, dokud nenajdete texturu země :-)
  • Tak to potom jo, cekal jsem ze se bude jednat o nejakyho rozmazlenyho fakana co mu papanek pujcil zlatou kartu.
  • Ještě že máme GW2 :)
  • Díky p2p tam nebude nikdo.
    Mimochodem můžeš mi tedy vysvětlit, jak je možné že je WoWko plné tardů, když je p2p?
  • Jack1947
    To prehanis, zas tak velky ty Houby nejsou. *2*
  • nekromant33
    Nevim jestli jsem cekal primo skyrim online, opatrne jsem se ale tesil na hru, ktera nebude dalsi genericka fantasy mmo. Soubojovej system je stejna nuda jak v jakykoli hotkey based hre, questy jsou to samy jako v jinych mmo zaobaleny do nadabovanyho zadavani (ktere je ale imo vyreseny hur nez v swtor) a ve svete, kterej rozhodne NENI zivej. Tudiz to postrada jakejkoliv zaklad tvorici TES hru. Jediny co ma se singl hrama spolecnyho je kapka z lore. Atmosfera tam neni zadna. V modelu jaky ma guild wars bych si mozna jednou za cas tu hru zapl. Ohaneni se vekem je smutny. Prirovnani v pomeru cena/vykon proste hra neobstava.
  • Kozy: možná že přejde, možná ne. To uvidíme za nějaký ten pátek. Já se k TESO také stavěl negativně - navíc při ohlášení otevření registrací do bety, mě to nechalo chladným a dál jsem hrával GW2 apod. ale nedávno mě to zaujalo, zkusil jsem první stress test a byl jsem rozhodnut, že do toho jdu (i přes to, že první levely a první zážitky s hrou nebyly skvělé a trošku i nudili).

Pokud mě to bude bavit jen měsíc, tak mě to bude bavit jen měsíc. Nevadí, pujdu hrát něco jiného. Má to být F2P, tak to bude. Jen ať nevymýšlí FP2 systém ala SWTOR....to mě to přestane bavit i kdyby mě ta hra neskutečně bavila :D
  • Kozy
    Souhlasim, a bylo to tu už několikrát řečeno, lidi chtějí revoluci ale přesto se pořád vracejí k zaběhnutým principům.
    Bohužel mám stále z TESO rozporuplný pocity, asi si to stejně někdy koupím, zahraju si měsíc, dva. Momentálně ale ne. A to že to přejde na f2p mi nikdo nevymluví :D
  • To víš, už teď se jen z videí ví, že Kingdome bude naprostá pecka. Místním diskutérům se vždy stačí podívat na pár videí a mají vždy jasno...Pořád se divím, proč vývojáři nechodí nejdříve sem. Zde jim komunita na 100% řekne jaká hra bude, kdo jí bude/nebude hrát, jaký systém udělat apod. ... Lepší proroky a vědmy nemá ani ezo.tv !
  • Proc psat neco co neni pravda? Ale kdyz nekdo nevi nic o svete TESO a pak nadava, ze ten svet vypada presne tak jak vypadat ma, co na to rict?
  • Tak se nestyď a napiš to naplno. "Jsem nejlepší hráč her na světě, vy prdi !"
  • "F2p bych to možná prozkoumával, zkoušel o co jde. Ale platit za obrázky hub, to fakt nebudu." jojo, proto jsem psal, ze diky p2p tam bude min blbcu :D
  • Dalsi zarez o Kingdom come a jeho vyzdvihovani kvalit z prealpha videi :D Ono je to v zivote tezke, kdyz jste nazhaveni na hru, ktera vyjde za dva roky a prakticky bude uplne nejvic "revolucni" .. Vsechno ostatni je klise, sracka, nesmysl. Holt uz si 2 roky nezahraje zadnou hru, ktera by vas mohla bavit, protoze proste neni realisticka!! :) Nevim proc lidi chcou tak moc, aby hry byly kopiemi realneho sveta... Jsou to proste hry a u nich se ma clovek bavit, to je podstatou :D Pokud se chces bavit v Real worldu , jdi ven :D
  • Vyjmenujte, vy co vyzdvihujete F2P, JEDNO dobre MMO, ktere je F2P, a kdyz nezaplatite ani korunu, tak vas hra neomezuje. Sam zadne neznam, ale rad se poucim.
  • CR7 ty se ptas a zaroven si sam odpovidas :D Vis proc to chceme hrat? Na otazku bude asi tezke odpovedet, pockej zamyslim se..... Protoze nas ta hra bavi! *12*
  • Jenže už chyba je, že lidi čekají onen Skyrim online kde nelze aplikovat dost pravidel z SP do MMORPG.
    Další věcí je, že lidi se nepoučí a čekají od každého MMO naprostou revoluci. To je možná fakt, proč mě TESO oslovilo a já ho nezavrhl - nečekal jsem revoluci, čekal jsem, že to bude průměrné MMOčko.

Ono je stejně jedno jaké MMO bude, pokud bude opravdu revoluční, tak mainstream nebude - bude se nadávat, že to není jako wow, je to odlišné apod. A pokud to bude průměr, bude se brblat, že je to slabé, je to jako wow apod. Vydávat hry dnes a před 10ti lety je opravdu rozdíl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit