Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft by si chtěl získat zpátky náklonnost PC hráčů
22.2.2013 | Adam Homola
107 příspěvků
-
Ubisoft si moju naklonnost ziska tak, ze zbankrotuje.
-
Je smutný, jak se vše upíná na online hraní a z her mizí možnost hrát offline po LAN. Je to pro mě docela pohroma, když pořádám pravidelný půlročníkové LAN Party se svými přáteli. Už mi nestačí si hru zakoupit, musím mít pro rozumné hraní i připojení, což se jeví na chalupě trochu jako problém.
Obecně mě tento trend docela rmoutí a nutnost být online při každé hře, i té singleplayerové, je fakt nepříjemná :( -
-
uprimne, co z her z posledni doby ma vubec cenu zkouset v MP? My jedeme stabile na lankach L4D2, COD4:MW, CS:1.6/Source, DOTA, Dawn of War, C&C: Generals, Unreal 2004, Quake 3, Sturmovik 46 a obcas nejaky ten coop (naposledy Titan Quest), rFactor, Starcraft... smutne je, ze si vazne nevybavuju hru z posledni doby, co by tyhle stare pecky v MP prekonavala
-
-
Ty hereticu! L4D2!? Jedine L4D!!!:-)
-
-
A co takhle Killing Floor, pro mě jedna z nej co-op her. Přijde mi i těžší.
-
Jaký je problém u dvojky? Vždyť obsahuje (nejen) úplně všechno, co měla jednička.
-
-
Jednicka ma temnou atmosferu, dvojka je barevna parodie a trapas.
-
-
-
-
Jednoducha rada: misto LAN party poradej se svymi prateli bukkake.
-
-
Si zabil :-D
-
-
-
No já teda měl z Uplay neskutečný problémy hlavně u AC 2 neustále jsem nemohl načíst nejnovější save furt mě to házelo savy někdy ze začátko hry člověk se musel dokola jak blbček se připojovat aby milostivě naběhl nový save.Takže žádná lahoda pro mě asi nejproblémovější služba.
-
nejtrapnejsi ceskej film
to mela byt reakce na shmreck -
-
Ty ses taky trapnej a porad tu oxidujes, tak co.
-
-
Vzpomněl jsem si na Švejka :) - Neplač, povídám ti, neplač. Ty se chceš polepšit? To se ti, chlapečku, tak lehce nepodaří. Teď pláčeš, a až se odtud vrátíš do cimry, zas budeš stejně takový lump jako předtím. To musíš ještě moc přemýšlet o neskonalé milosti a milosrdenství božím, moc se starat, aby tvoje hřešící duše mohla nalézt ve světě tu pravou cestu, po které má kráčet.
-
-
To je z toho kázání polního kuráta Otto Katze, když byl uplně vožralej? :)
-
-
ya
http://www.youtube.com/watch?v=1y2lGw5P3Ow
-
-
-
No ja od nich hry nekupuju ze zasady uz roky (vicemene od Bioshocku 1 kde jsem zrusil objednavku kvuli protipiratske ochrane). A pokud chteji borci neco vyzehlit, musi i neco predvest, ne jenom PR kecy. Zacit by meli tim ze zrusi UPlay a zacnou vydavat poradne hry, pak bych se mozna vratil ;-)
-
-
s Bioshockem nemělo Ubi nic společného, vydávalo 2K, u nás Cenega. A byl to jeden z nejhorších případů Seckuromu v historii, zvláštní, že ten samý už pak lidem u Crysis ani tak nevadil.
-
-
Copak. Ubisoft nám pláče? Po tom, co předvádí na pc scéně? Katastrofální Ghost Recoon online, nefungující DRm ochrany u Anno 2070, nefungující servy u též hry. 14 denní reakční doba? Co se stalo?......
Edit: Ale abych zase nekřivdil zcela tak závratně. Tak Anno 2070 a Rayman Origins patří alespoň u mě k tomu nejlepšímu v rámci žánru. -
-
si to asi pleteš s ghost recon future soldier, to mas pravdu ten moc nefungoval. gro mi fungoval bezvadne. s anno taky zadnej problem az na to ze to byla spatna hra
-
-
Tak toho si cenim, protože už jsem kvůli stále většímu zaměření na konzole pěkně nas*anej!
-
Já mám někdy pocit že ti kravaťáci navzdory tomu co pořád tvrdí, nikdy komunitě vlastně nenaslouchaly a možná jim je úplně jedno co si myslí.
Nejdřív nas*rou hráče na PC, tou pos*anou DRM sračkou, která je komoušsky nutí být stéle připojen. Teď najednou obrátí a rozhodnou se ji vypustit, ale pro jistotu si založí vlastní verzi online obchodu, čímž ale zase spoustu uživatelů naserou, protože už vidím jak je každý celej žhavej na instalaci dalšího klienta.
Já osobně mám Steam, se kterým jsem naprosto spokojenej. Jenže jsem si koupil Battlefield 3 a tam už nemám na vybranou a musím si nainstalovat Origin, kterej byl navíc v době spuštění BF3 rychle splácnutej a prakticky nepoužitelnej (nenavazující stahování apod - však lidé, kteří to zažily mi jistě dají za pravdu). Steam mi běží pořád, Origin jen když chci hrát.
A teď přijde Ubi s tím svým něčím a já už teď říkám že si to můžou strčit někam. Jednak (jak je řečeno v článku) je Steam už odpočatej za cílovou čárou a právě trénuje na třetí závod, kdežto Uplay ještě ani neprošlo kvalifikací a Origin je rád že zaběhne minimální potřebnej čas na závod první...
A ještě by mě zajímalo jak se bude Uplay chovat, když se odpojíte od sítě. Mám jisté obavy že to bude pořád ta samám DRM sviňárna, která bude akorát schovaná za tím e-shopem... -
-
..a dále Microsoft Games Fro Windows, Rockstar Games Club atd atd.. Asi se s timhle trendem budeme muset smířit :(
-
-
Games for Windows Live je ta nejposranější možná sr*čka. Od doby, co sem koupil GTA IV a nebyl schopnej ten jejich posranej Live účet rozchodit online, nekupuju hry, který jedou přes tuhle zpíčenou kokotinu.
-
Jo Games for Windows jsem úplně zapoměl. Nemůžu si vzpomenout kdy mi tahle pitomost k něčemu vůbec byla. Jediný co to umělo bylo akorát zbytečně otravovat - nějaký pozitivum tam snad bylo propojení achievementů PC + X-360, ale to mi vzhledem k tomu že trofeje apod bordel vůbec nesbírám přijde úplně k hovnu...
-
-
Tak já jsem vydělanou herní měnu vyměňoval za hry:):-D Jediné pozitivum:-D
-
-
-
-
jo assassin's creed 3 byl velice povedený port.. akorát že na 90% pc sestavác se v městě nedostanete přes 25 fps.. a ubisoft stím absolutně nic nedělá..
-
-
Tak to se nedostane ani na konzolích:). Věř mi viděl jsem různé PS3 vs WiiU vs xbox analýzy a framerate na tom byl dost býdně
-