Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaký je problém u dvojky? Vždyť obsahuje (nejen) úplně všechno, co měla jednička.
  • Alex81
    Ty hereticu! L4D2!? Jedine L4D!!!:-)
  • uprimne, co z her z posledni doby ma vubec cenu zkouset v MP? My jedeme stabile na lankach L4D2, COD4:MW, CS:1.6/Source, DOTA, Dawn of War, C&C: Generals, Unreal 2004, Quake 3, Sturmovik 46 a obcas nejaky ten coop (naposledy Titan Quest), rFactor, Starcraft... smutne je, ze si vazne nevybavuju hru z posledni doby, co by tyhle stare pecky v MP prekonavala
  • Alex81
    Jednoducha rada: misto LAN party poradej se svymi prateli bukkake.
  • Steam ma offline mod, mozes hrat aj bez pripojenia, len nebudes mat k dispozicii komunitne funkcie, cloud a ine vyhody steamu. Btw. v dnesnej dobe snad nemas problem byt online, takze aj tak nechapem, preco ti to vadi.
  • Jedna z variant jak na piráty, já je chápu, ale zase si nenechám vnucovat okopírované nesmysly typu origin uplay atd. Nejsem HC hráč ani pokud jde tak všeobecně o pc. Jediné co mám je Steam který jsem ale chtěl, možná to byla zvědavost a jsem s ním spokojený, nevidím ale důvod otravovat se s nesmyslnými "malware" kteří si chtějí evidentně jen polepšit po tom jaký úspěch měl Steam. A pokud mám opravdový zájem o nějakou hru, ale jaksi ji bez toho vnuceného programu nerozjedu, jejich smůla pro mě není problém si ji stáhnout.
  • Ubisoft mam u rite
  • Games for Windows Live je ta nejposranější možná sr*čka. Od doby, co sem koupil GTA IV a nebyl schopnej ten jejich posranej Live účet rozchodit online, nekupuju hry, který jedou přes tuhle zpíčenou kokotinu.
  • kolik z těch her jsi zkusil než jsi je objednal?
  • Víš vlbec která bije?
  • Ubisoft si moju naklonnost ziska tak, ze zbankrotuje.
  • Je smutný, jak se vše upíná na online hraní a z her mizí možnost hrát offline po LAN. Je to pro mě docela pohroma, když pořádám pravidelný půlročníkové LAN Party se svými přáteli. Už mi nestačí si hru zakoupit, musím mít pro rozumné hraní i připojení, což se jeví na chalupě trochu jako problém.
    Obecně mě tento trend docela rmoutí a nutnost být online při každé hře, i té singleplayerové, je fakt nepříjemná :(
  • No já teda měl z Uplay neskutečný problémy hlavně u AC 2 neustále jsem nemohl načíst nejnovější save furt mě to házelo savy někdy ze začátko hry člověk se musel dokola jak blbček se připojovat aby milostivě naběhl nový save.Takže žádná lahoda pro mě asi nejproblémovější služba.
  • Pilgrim66
    Ty ses taky trapnej a porad tu oxidujes, tak co.
  • jindra.veliky
    nejtrapnejsi ceskej film

to mela byt reakce na shmreck
  • ya

http://www.youtube.com/watch?v=1y2lGw5P3Ow
  • Kazdej ma moznost si tu hru nezahrat. Jedinec samozrejme nezmuze nic, ale kdyz to udela vetsina, je razem po problemu. Jenze treba steamu vsichni tleskaj, coz je neuveritelny.
  • Nejsou, ps3 v zivote nemusis pripojit k internetu a singleplayerove hry si zahrajes. Ale zkus si koupit nove pc a zahrat si bez internetu hru, ktera vyzaduje steam.
  • si to asi pleteš s ghost recon future soldier, to mas pravdu ten moc nefungoval. gro mi fungoval bezvadne. s anno taky zadnej problem az na to ze to byla spatna hra
  • Spades
    Já neřek ať to znárodní bohajeho... Jen mi vadí, co ubisoft a EA vytvořilo za monstrozity... Takový zkurvencům by to fakt měli zakázat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit