Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft by si chtěl získat zpátky náklonnost PC hráčů
22.2.2013 | Adam Homola
107 příspěvků
-
No jake Kefalin ? No Komunistické. *15*
-
Já jsem přesně ten typ hráče, kterého asi chtějí přesvědčit. Heroes 6 byla poslední hra, kterou jsem si od nich koupil. Chtěl jsem si koupit Anno 2070 hned jak vyšlo, ale poté co jsem zjistil, co všechno do toho UBI zase nacpali za srágory, jsem radši ušetřil dvanáct set a měl jsem lepšího Vánoce. AC3 to samé. Zkrátka jsem přesně jejich typický ztracený PC příznivec, který jim kdysi tleskal za Heroes 5 (nebijte mě, opravdu se mi líbily), ale teď jim nepřijdu na jméno.
A mě, jako ovečku zatoulanou od stáda, chtějí přitáhnout zpět tím, že prý jejich poslední PC porty nejsou taková srajda jako kdysi, a cpaním UPlay, což je podle mě nejhorší malware, který se mi kdy dostal do počítače?
Ubi, dej mi možnost hrát bez Uplay. Ne, nakonec si to možná opravdu zapnu, ale po fašistickém přístupu ze tvé strany prostě potřebuji vidět, že mi dáváš na výběr, aspoň jednou. Další věc, na PC se nedělají porty. Je to o dost jiná platforma než konzole a jestli má být OC hra úspěšná i u hráčů, potřebuje nějakou trošku navíc. Buď trochu lepší UI pro klávesnici a myš, o něco lepší grafiku, cokoliv. Nic velkého, jen třeba drobnost, kterou ale dokážete, že to opravdu není jen přepsaný kód, ale někdo si s tím opravdu dal práci a říkal si "co asi můj PC zákazník bude chtít lépe, než bylo v konzolové verzi".
Až tohle bude, zase budu od Ubi kupovat. Zatím to ale není a po pravdě, nedávám jim šance. Což je škoda. Hlavně jejich. -
No já s ubisoftem nadobro skončil, co jsem se vytočil po koupí settlersů (a nepoučil) a pak po koupí heroesů.... pak jsem se zapřísahl že ubisoft nikdy víc - na ty jejich podělané online ochrany, launchery, bugy nemám ani čas ani nervy... u mně to ubisoft dopracoval tak, že se u jinak zajímavé hry kterou chci koupit schválně dívám jestli to nevydali oni...
-
Uplay je od roku 2009, origin je od 2011.Ale stejne to nebylo predmetem hatu, hlavnim duvodem jsou prohlaseni Ubisoftu ze PC hraci im nevydelavaji dost penez, kradou a tak se na ne hodi bobek.
-
že zlepšiť vzťahy s PCčkármi haha u mňa si skončil UBI !
-
A to mení niečo na tom, že ďaľší steam/origin nechce?
-
Uplay je to stejne dlouho jako Origin. Ne-li dele. Neni to novinka.
-
Pozde a dalsi steam/origin nechci.Staci jeden.
-
Dalsi konkurenci Steamu vitam, sice nemam v umyslu prejit (minimalne dokud nenabidnou neco navic), ale konkurence je vzdy dobra. Monopol tu snad nikdo nechce.
-
Cože, Far Cry 3 potřebuje Uplay, tak to si tu hru asi nezahraji. Na podzim jsem dostal darem přes Steam Splinter Cell: Conviction a od té doby o Uplay už nechci ani slyšet. 2× se mi vykouřili save pozice, a ne vždy se dalo připojit k serveru abych hrál s kámošem coop.
-
Me jako byvaleho hrace R6 serie by si Ubisoft ziskal jedine tim, kdyby uz konecne zkrachoval.
-
Sím já o Ubi docela stojím
-
Sím já o Ubi docela stojím
-
Když tu tak čtu ty příspěvky, tak se Ubisoftu docela divím...
-
"hodně kvalitní PC porty"
oh my god... -
Pokud budou vydavat hry jako serii Anno,Settlers,nebo treba Might nad Magic,tak ja o ne stojim. Mam tisic vyhrad,ale porad lepsi nez treba EA.
-
A které nezávislé společnosti by to měly být, třeba nějaké, co s hrami nemají nic společného? *3*
-
Uplay? To je asi ta největší chyba na Far Cry 3. Další otravná featura. Trvalo jim několik let, než zjistili, že Steam je jaksi dost výnosná záležitost, a teď bude chtít každej větší vydavatel svůj obchod. Fakt bezva, kolik neherních programů ještě na PC budeme muset mít, abychom ty hry mohli spouštět? Zas někam líst a vypínat si pop-up okna, zas tolerovat, že mě to při každý druhý příležitosti upozorní, že jsem psychopatickej asociál a zážetek s Uplayem je tisíckrát lepší, než když ho zakážu... Chcete prodávat? Fajn, udělejte si svůj vlastní obchod, klidně eshop, je mi to fuk. Ale nese.te se pořád do her a necpěte mi fuknce, o který nestojim. Fuj, to sem se zas nakrk.
-
Ano, to je ta správná cesta, zregulovat, zakázat a bude líp. Nejseš náhodou úředník evropské komise?
-
Podle mě by měli vývojářům a vydavatelům antimonopolní úřady zakázat provoz eshopů. Tyto obchody (Steam, Origin, Uplay) by měli provozovat nezávislé společnosti.
Popřípadě u Steamu by nemusel být problém, jestli teda Steam přejde na Open Shop systém, kterej navrhoval Gabe.