Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Před patchem to vypadalo dost bídně. Myš mi lagovala, hra padala. Po snížení detailů na minimum a vypnutí teselace to šlo bez problému. Akceleraci myši mám vypnutou, takže s tím problém nemám. Jediný problém je, že při označení nepřátel je někdy dost těžké zaměřit chodící cíl na delší vzdálenost tak, aby zůstal zaměřovací laser zapnutý a šlo provést ono slavné taktické zabití více cílů najednou. Do multiplayeru sem se zatím úspěšně nepřipojil. Při procházení postav, které jdou editovat na vyšší úrovni mi hra hodí chybu a spadne do windows. Poslední problém mám s rozklepanou kamerou v nehratelných pasážích a při potlačovací palbě na vašeho vojáka v krytu, ale to už je asi pouze subjektivní:) Počítač mám sice starší, ale s takovou hrou by problém mít neměl i na vyšší detail. win 7 64, intel quad 2,4, 4GB ram, evga GTX470.
    • Minimálně na těch Ramkách a Grafice by to chtělo přidat......a o procesoru ani nemluvě už jsou totiž v prodeji i osmi-jádra ale to určitě víte.
      • grafika je to slušná a úplně stačí. hlavně procesor je bída, 4gb ramka mi všude jinak taky v klidu stačí. jen mi přijde zvláštní, že třeba Spec Ops The Line jde úplně naplno a vypadá naprosto krásně, ale za to asi může Unreal engine, který je prostě mnohem lepší než Yeti.
        • DangerousDave
          aký je to procák ? dúfam, že nie starý q6600, ten ti GTX470 neutiahne na max.
  • Pánové a dámy, vážení přátelé, navrhuji malou anketu. Když nám tady jistý nejmenovaný PC-Gamer naznačuje kolik je zde tzv "konzolistů", dejte mi do reakcí kdo ze zde přítomných je onen "konzolista" a kdo ne. Zdá se mi vcelku podezřelé, že by každý kdo dá "dislike" byl konzolový hráč. Já osobně: PC/Xbox 360
    • h0p3
      Též vlastním PC + Xbox a mám to jak psal Marauder. Na PC hraju vesměs všechno a konzoli jsem pořídil kvůli exkluzivitám RDR/Halo/GoW/MK..
      • Tak to jsi můj člověk
    • Víš, ti takzvaní konzolisté, o kterých mají někteří jednodušší pc hráči poměrně dost naivní představy, ve skutečnosti neexistují. Všichni moji kámoši (a včetně mě) vlastní spolu s konzolí i poměrně výkonné pc a poměr hraní je cca 50/50 - na pc hrají MMOčka, strategie, střílečky a na konzolích mají kinect a exkluzivní hry (Halo, Heavy rain, Dark souls a další).
      Takže ten nemocný omyl přírody, který tu konstantně prasí diskuse, nemá ani potuchy, k čemu konzole jsou. Ale až mu bude tak těch 15 let, možná pochopí, že debila tady ze sebe dělá jen on *1*
      • ohohoh.....inteligent se projevil, a kupodivu tam nechyběly ani nadávky......tak běž pařit mazánku a buď hodnej na tatínka a na maminku nebo ti nic už nekoupí..... *2* *1* *5*
      • DangerousDave
        myslím si, že je to trochu inak a individum s nickom PC-gamer je v skutočnosti konzolista a trol ktorý sa tu týmto spôsobom rozhodol takto riešiť svoje komplexy.

A rád ťa vyvediem z omylu, väčšina konzolistov NEMÁ herné PC a veľká časť z nich ho ani nevie poriadne používať. Tak to funguje predovšetkým v USA - PC na prácu a internet a konzola na hry. My sme na tom trošku lepšie pretože ako v postkomunistických krajinách sa k nám herné zariadenia dostávali pomalšie a hlavne sa u nás pomalšie etablovali. Preto máme podstatne väčšiu základňu PC hráčov ako vo "vyspelých" krajinách.
        • Tak určitě, trolové jsou obvykle všechno, jen ne to, za co se snaží vydávat...

A ohledně konzolistů. Ještě jsem neslyšel o nějakém, který by neměl pc (je jedno jestli herní nebo pracovní) a o to jde. Trollové se snaží udělat z konzolistů neandrtálce, kteří neumějí pc ani spustit. Pak ti neuvěřitelná spousta lidí mlátí o hlavu, že konzolista = někdo, kdo nevlastní pc...
          Tak to bylo původně myšleno, ale jak jsi psal, většina lidí v ČR má pc jako základ a k němu konzoli, což nijak nevylučuje moje původní tvrzení. A pokud jde o svět, to je mi celkem buřt, bavíme se o hraní u nás *3*

Jinak za smysluplnou reakci, očekával jsem pouze PC-gamera a s ním se opravdu nemám zapotřebí hádat...
          • Chjo, mělo to být: Jinak DÍKY za smysluplnou reakci...

Po probuzení člověk občas nedává pozor *15*
            • Tady se nikdo nehádá *3*
            • Boze to si delate p***l ze se hadate o takove kokotine neni snad jedno kdo hraje na konzoli a kdo na PC?? hraje furt tu samou hru ne?? a i kdyby tak je to jeho vec na cem hraje cist tyhle clanky mne privadi k domence ze tu sou same decka protoze dospely clovek by se o tomhle nehadal *6*
    • Mě by spíše zajímalo proč sem na stránky o PC hrách chodí "pouze" konzolový hráči......
      Jo a pro Vaší anketu : nebyl jsem,nejsem a nikdy nebudu konzolista......
      That will be the day...... *5*
  • h0p3
    Tak počkat jak to teda je ? Jelikož jsem potencionální kupující, tak bych chtěl nějakou jasnou odpověď.. *7*

+ Jsem zaslechl, že na XP (které stále vlastním) to je nespustitelný ?!
    • To jako vážně ? XP ????? To snad ne........si projdi nějaký americký forum,teda jestli vůbec umíš anglicky....... *5* ..........tvl xp......... z toho nebudu spát, si mě dostal *1* *1* *1*
      • h0p3
        Dneska už nemám sílu na takový blby vůbec reagovat. Takže uznávám tvou velkolepost masterminde *6*
        • Jo a nepomlouvej Stenlyho Woo, náhodou se tě snažil bránit.....ale taky dostal dislike protože je to tu samej konzol-blbeček kterejm je to fuk komu dislike dají...... *5* *5*
        • Mimochodem.....říká ti něco minimum system requirements ?????
          Ovšem že ne, to by ses tu neptal jak idi.t že? *5* *5* *5*
          • h0p3
            *15* chtěl bych vidět tu holku co tě friendzonula, že tu teď machruješ na klávesnici.. ale jak by řekl tobě rovný "si zabil!" *1*
        • Tak sorry Maxi Payne *1* Prosím nezabíjej mne v bullet timu *5* Better luck next time.....
      • ...ty vole.. ..yxc.x.x§dXDXDXD pyco ... XDXD nebudu spat XDXD jsem kkt 1. třidy XXDXDX
        • No když říkáš že jsi Kok.t tak já ti to brát nebudu a ten pravopis tý tvý první třídě i odpovídá takže máš asi pravdu......btw dal jsem ti like za to že máš pravdu...... *5* *5* *5*
          • *5* *5* *5* ...
            • To je nějakej sraz mentálů na Games?
            • A zase jsem ti dal like ......za to, že si to uznal...... *5*
  • Damarus
    *14*
  • Damarus
    Tááákže... graficky hra oproti konzolím vypadá o dost lépe... nevím kdo na to přišel že hůř. Sp jede bez problémů ani grafické chyby sem nepostřehl. Mp bohužel odpojuje to je fakt, ale občas si zahrajete i pár kol bez problému ...
    • Ty nadávky a pomluvy byly hlavně ze stran konzolistů tak se nedivme, jsou u nás bohužel i jednodušší lidi ( samozřejmě konzolisti - start,reset,open - nic víc a nic míň )......
      Sorry konzoláři ale je to tak......
      • Koukám, že se na fóru objevil další "fracek". Díky tvým hodnotným "příspěvkům" všude okolo se člověk v textu okamžitě ztratí... Nejhorší je, že takovýchto "lidí" je čím dál tím víc (rozmazlených smradů, které sponzorujou rodiče a děcko se pak chová jako hov@do v životě reálném i virtuálním). Z nudy pak lezou na fóra kde vyvolávájí hádky a mají neustále blbé kecy.
        • Nikdo je nenutí na mě reagovat nebo jo? *5* Pravda je že jsem se nasmál a to dooooost,tak díky všem za zábavu *5*
      • h0p3
        ty seš hloupej kluku *1*
        • Mimochodem.......jak ti jel Max 3 na XP ????? Ne počkej radši to ani nechci vědět........
          • h0p3
            maybe one day, in a galaxy far far away.. you'll rly win some masterprofuckeduphardultramegasuper fight with keyboard.. but not today *7*
            • Hele, mám nápad ..... uspořádám pro tebe veřejnou sbírku aby sis mohl koupit alespoň ty Visty.......co říkáš? *1* *5* *1* *5*
        • Kdežto ty si MAX PAYNE ........lol....... *5* *1* *1*
      • jo a nezapomeňte mě mínusovat *1* Like I give a fuck...... *5* *5* *5*
        • NaNAYSCJ K0Nz0LaCH YE NWEY grapHYka Y ovladaNY ty maz PYCu na klAVYSNYCI a hahahahahja0 KONZOLE 10101010101lololl
          • Ty si zajdi k doktorovi......jestli už ale není pozdě......
            • Super argument, jen tak dál vydláčku *5* A něco svýho nemáš?Že se vůbec ptám....... *5*
            • R.I.P PC gaming hňupe.
            • Ani zadarmo bych tu krabici nechtěl.....ani jednu z nich......už jenom z těch technických parametrů ( PS3 i Xbox 360 ) je mi na blití .......kdyby ty konzole nebyly tak uboze slabý tak bych do toho i šel ale jelikož to tak není.......tak bohužel........PS3,Xbox - R.I.P.
            • JeSte neny p0zdE kopyt k0nz0ly!!!!!!
  • Pockame si par mesicu , oni nam to snad pani z Ubi patchnoua a pak to koupime za pul ceny pri akci na Steamu. Do te doby nam bude stacit Spec Ops ...
  • Mne to ide pekne, musel som vypnuť Vsync, to robilo problemi, naozaj to zle optimalizovali, tak to doporučujem...grafika, no povedzme da sa, a čo sa hry tyka, GRAW to bola vyzva, ako po streleckej, tak po taktickej stranke, toto sa jemne povedane -nepodarilo, alebo to malo ostať iba na konzolach a boli by všetci spokojny...
  • Este ze Dark Souls nema pod palcom Ubisoft... :D
    • *8* Proboha, nestraš!
    • USER47
      Ubisoftí port by nejspíš i s pár chybama dopadl výrazně lépe než dopadne Namco port.
      • To si upřímně řečeno nemyslím (nebo spíše doufám, že to bude v pohodě). Pravda, trošku se toho bojím, ale FromSoft mě ještě ani jednou nezklamal, tak proč bych v něj neměl věřit *3*
        • USER47
          Ony stačej už ty informace, který o portu pustili. Sami to nazývají přímým portem bez dodatečnejch úprav, omezení frameratu na 30fps, podpora klávesnice a myši naprosto minimální, grafický nastavení nad rámec změny rozlišení veškerý žádný, navíc i v PC verzi budou nejspíš brutální propady frameratu jako u konzolovejch (přímo vývojáři oznámili, že s tím dost bojujou). Co jsem tak četl, tak E3 demo jelo na nějaký hodně výkonný nvidii šestkový řady a sekalo se jak prase.

O přítomnosti úchvatnýho GFWL ani nemluvě.
  • No upřímně, jelo mi to hůř než svého času první verze RO2. Takže stáhnul, vyzkoušel, vyhodil a koupil nové Spec Ops.
  • Dalsi dovod preco si hry nekupovat!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit