Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft čelí kritice za PC verzi Ghost Recon: Future Soldier
29.6.2012 | Adam Homola
192 příspěvků
-
A co teprve až vyjde FarCry 3, to bude nářku nad nepovedeným portem.
-
Najlepsi su ti co sa vyjadruju a doma nemaju ani jednu original verziu...aj na vas dojde *4*
-
Já ji budu vracet! A basta! Ať si srandu dělají z někoho jiného!
-
No jako ten port je hrozný a už od začátku jde poznat že hra je opravdu hodně špatně portnutá. Grafika je hrozná, z mého pohledu je grafika tak z roku 2007 a jen přidané efekty D11 které to mají zakryt, tessellation tam nejde ani poznat že nějaký je. In game nejde nic změnit žádné nastavení, videa jsou ještě horší kvalitě než hra. dost špatně se to ovládá a mě hra nepustí nad 30 fps.
-
Tí ľudia, ktorým to ide v pohode predsa nebudú zasierať fóra a obhajovať hru. Ozývať sa budú len tí, ktorým to blbne. Mne ide hra úplne vpohode, zatiaľ som postrehol dva, či tri jednorázové bugy (jeden celkom zásadný), dokonca som spokojný aj s grafikou, ktorá je oveľa viac než priemerná. Už len v tom je rozdiel, že hra beží oproti konzole vo fullHD, obsahuje Parallax Mapping, a fíčury DX11, takže nechápem, ako môže niekto napísať, že grafika je horšia. Hráči by si mali kúpiť dioptrie.
-
-
hra ziadne dx11 ficury nepouziva, dx11 ma len ako api, ty nekompetentnyrecenzent, namax to vyzera ako mw2, dokonca horsie a AA ako keby tam ani nebola
-
na čem jedeš? to by mě docela zajímalo, to bude asi kvalitní fet...
-
-
Každý soudí podle sebe.....něco na tom bude co? *5*
-
-
-
och to je ale sok, hra od ubisoftu na pc a nie je taka aka by mala byt.
Tak vam treba, ked si nechate stale sr*t na hlavu a stale tie ich "hry" kupujete tak si nic ine nezasluzite. Raz sa snad poucite, ziaden PC hrac tie ich sr*cky nekupi a potom budu musiet prehodnotit svoj postoj.
Nevsimol som si ze by nejaka ich hra bola tak uzasna ze by sa bez nej nedalo zit a treba ju kupit aj za cenu toho ze si nechate sr*t na hlavu -
-
Ja ji koupil za 5 Euro digitalne ... takze mne to nejak netrapi, jelikoz pomer cena/kvalita bude odpovidat ;)
-
-
kdes to koupil za 5 eur?
-
-
Svůj postoj přehodnotí leda tak, že porty na PC nebudou dělat vůbec.
-
-
ehm, ať je nedělají...sou to jejich prachy, když je nechtěj, dobře jim tak, je to stejný jak s filmovým a hudebním průmyslem, když naše prachy nechtěj, tak ať si naserou do krku...
-
-
Koupit se nevyplati, ale za stahnuti stoji, co?
-
-
nie, ja tie hry ani nestahujem. nestoji mi to za to.
posledne roky sa mi piratit fakt ze nechce.
ani ME3 som nehral lebo nemienim podporovat spravanie biowareu. je to dost smutne ked mam dve z troch hier v trilogii prejdene a tretiu hrat "nemozem" -
-
Tak za tenhle pristup te chvalim. Vetsina to bohuzel dela tak, ze si i blby hry stahne. U autoru hry pak vznikne chybnej dojem, ze udelali dobrou hru, kterou si skoro nikdo nekoupi, ale hodne lidi si ji odnekud stahne.
-
-
-
-
Že jim to už není aspoň trochu trapný. No jo hlavně že se zlaťáky sypou. Hajzli
-
Ve srovnání s tím, co předvedl Blizzard s Diablem 3, je tohle jen nepodstatný detail... *2*
-
-
Jak to měli jinak udělat? Ty prachy se samy nevydělají. *3*
-
-
tak zrovna blizzard s tim problem nema protoze i kdyz zabali do krabic ho*na a nalepi tam napis diablo tak to lidi stejen koupi
-
-
A ještě se o to poperou. *2*
-
jak kdo...jak kdo...
-
-
-
-
jojo, od ubi všechno mastím na xku a nemam ani jeden problem.. ;)
-
-
Tak si di mastit a neotravuj.
-
-
xbox360 verzia je na tom podobne.
lagy , mrzne hra resp. cela konzola sa zasekne , bugy bugy bugy bugy.
zatial vysiel iba 1 patch na xbox360 -
-
to je zvlastni ze ja sem hru dohral, hru hraji porad a ani jeden LAG nebo ze mi se mi konzole sekla se nestalo.. *7*
-
-
u me taky tak :) multi v poho a kampan jednou neprisli spolubojovnici k checkpointu ale jinak nic :)
-
-