Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft čelí kritice za PC verzi Ghost Recon: Future Soldier
29.6.2012 | Adam Homola
192 příspěvků
-
Nejen, že grafika je dost podprůměrná (nejsem grafický maniak, ale tohle je fakt podprůměr) tak ani přidávání přátel nefunguje a své přítele vidím neustále offline. Myš se v menu chová jako akcelerátor analogové páčky a ve hře jsem musel stáhnout její citlivost na 0 a na myši ji pak nastavit podle sebe. Jiná citlivost myši ve 3rd a 1st person míření... pokračovat nebudu
-
Ten kdo to kritizuje to asi jede na pet let starym crapu, me to jede NAPROSTO vpohode nez jakykolivho freezu ci lagu a to to jedu na mid-range notebooku.. grafika je naprosto perfektni a ovladani taky skvela, jednoznacne jedna z nejlepsich her co jsem hral a skvely port, dobre optimalizovane
-
-
Souhlas *5*
-
Možná tomu nerozumíš ale opravdu pro neoptimalizované hry hodně hraje role složení hw + sw. Potkal jsem na forech hodně takových co machrovali jak jim to nejdede parááádně. ne jenom tahle hra ale ale třeba nfs shift, shift 2 a další. prostě máš štěstí tak si toho užívej a přidej si kurna MATRIXXXL007 a zahrajem :-D
-
-
A já myslel že tohle jsou zprávy o pc hrách ( a ne o hrách na konzole - to se konzoláři překlikli ne? ). Jsou tu skoro samí konzoláři kteří se ještě stále nevypořádali s tím, že pc je ÚPLNĚ ve všech směrech lepší....asi závist....a jak tady házíte špínu na Ubisoft tak já jsem s žádnou jejich hrou neměl nikdy žádný problém.....jooo když nemáte na pořádný PC tak si holt kupte konzoli (PS3,Xbox 360) a pak tady nadávejte jako ostatní....trapáci.....lol......
-
-
*1* A další vocas. Váš počet roste jak houby po dešti, to vás hromadně pěstujou někde v labáku? Jen si dál žij v tom svém podivném světě, ale když už trollíš, najdi si lepší argumenty, protože tohle je trapné až na půdu...
Jo, a ani se neobtěžuj na mne reagovat, smysl to vskutku nemá. *3* -
-
Lepší argumenty?Např.:
1.Grafika 2.Ovládání 3.Možnost výměny jakéhokoliv komponentu za lepší ( HDD,RAM atd.)
4.Cena her 5.Možnost změny rozlišení a jiných detailů ...... konzole jsou podvod na to jak z lidí vytáhnout peníze.......jednou si to snad lidi uvědomí ale to bude ještě za pěkně dlouho. -
-
Za pravdu se tu mínusuje.....ale co když vám to pomáhá......tak honem další mínus *5*
-
-
Běž si plácat na konzol-sračko stránky a do PC her se vůbec ne.er...... *5*
-
-
Vubec si ho nevšímejte. Bo je jenom ožralý a píše pi..viny. *1* *1*
-
-
Tentokrát ne *1* *1*
-
-
o to horšie...
-
ale pi*ovy píšeš stejně...
-
-
-
taketo deticky teraz budu chodit trollovat bo sa im zacali prazdninky, a cele dni budu zrat palacinky od mamicky,tlstnut a hrat sa na expertov.
-
-
Já jsem ale už dávno ze školy pryč a makám čoboláčku .......
-
-
no ved iste že si preč, prázdniny už začali... a striedavé masturbovanie a hranie hier nie je žiadne "makanie" (to len aby si vedel) *5*
-
-
U počítače se to mluví pěkně, napiš mi adresu a můžeš mi to říct do očí ty slovenská p.čo čobolácká. *5*
-
-
A já už myslel že mi ta ubohá troska pošle adresu a on se zmůže jenom na trapnej obrázek.......si fakt machr........tě fakt lituju.......
-
http://tinyurl.com/d3xwd8p
-
-
-
-
-
rofl šak ta hra vypadá blbě aj na plných detailech a zmršený port je vidět všude. Takže spíš otevři oči... trapáku
-
-
Tak běž hrát Skyrim nebo WoW když se ti to nelíbí, nebo co vy děti hrajete.... *5*
-
-
Jenom mínusujte ....hahaha.....ale pravdu tím nezměníte.....lol.....
-
-
LOOOL ty mas kolko rokov?
-
-
Zase další konzolista.....hmmm???? *5* Pakuj na svý stránky čobole *12*
-
-
-
-
Dnes jsem koupil v Xzone a chtěl hrát. Bohužel, je to v mém případě skutečně nehratelné. FPS mám dost mizerné i se sníženymi detaily. Je to až tak špatné až je to nehratelé a hru jsem po 10 minutách musel vypnout. Drivery mám aktuální a na PC mi dosud všechny hry běží na max. (Zaklínač2, Battlefield 3, Max Payne 3 atd.)
Kamarád, který si taky koupil originál má zase problém s myší a hrát nemůže vůbec.
O problémech s portem jsem sice dnes ráno před koupí věděl, ale objednávku jsem nezrušil kvůli předobjednané Signature Edici se steelbookem. Teď jen čekám a doufám v patch ... -
-
Nevím jak Vám ale mě to jede naplno bez lagu, mám verzi 1.2 a všechno v pohodě....
-
-
Technický dotaz: Máš tam zapnuté DX 11 a teselaci na max, když říkáš že to máš na plné detaily? Já například Teselaci (ne že bych ji teda nějak potřeboval) nikde nevidím.
-
-
Mám zapnuté vše na max. detaily akorát vsync mám off, a tesalace neznamená že to bude úplně jiná grafika ale to že některé objekty ve hře budou "detailnější" viz. Batman:Arkham CIty a jiné hry, které tesalaci používají. *5*
-
-
Mě to vysvětlovat nemusíš... Já jsem 2D/3D grafik a ve věcech počítačové grafiky se perfektně vyznám. Můj dotaž byl čistě technický. Jinak i já mám vše na max s vypnutým V-sync. Co se týká teselace, tak právě Batman Arkham City je krásný příklad, ale zde (GR-FS) opravdu při změně teselace žádnou změnu v plastičnosti objektů nevidím... Abych ovšem nekřivdil tak upozorňuji, že jsem zatím nehrál SP (z vlastních důvodů si ho šetřím) a je dost možné, že optimalizace detailů je jiná pro SP a MP, to zatím nevím. Nicméně si musím rýpnout do ovládání, které je při použití klávesnice a myši náročné na to aby si člověk zvykl. Při použití Xbox 360 ovladače je pohyb postavy perfektní a vcelku intuitivní, ale (pro rýpaly: "Ano mám i Xbox 360 kvůli hrám jako Red Daed Dedemption, Gears of War nebo Mortal Kombat a podobné, které prostě na PC nevychází.") jakožto PC hráči mi dělá problém míření páčkou, i když i to je o zvyku... Hra na mě tedy zatím působí dobrým dojmem, ale bude to chtít "dost" věcí upravit, aby byla opravdu hratelná pro všechny.
-
-
No já grafik nejsem......SP hraju a pár případů teselace jsem ve hře už viděl mám opatchovanou verzi 1.2, před tím ta teselace sem tam "problikávala" ( je možné že kvůli optimalizaci ta teselace v MP není - možná bude časem kdo ví...)......v dnešní době už moc her hratelných pro "všechny" nebude a já jsem za to rád, technologie jde ku předu a tak to má být, kdo chce hrát musí jít s dobou.......mimochodem ty disliky vůbec neřeš......nemá to cenu *5*
-
-
-
Promiňte, ale nechápu co je na tomhle dotazu k mínusování?
-
-
Je tu až nezdravý počet konzolistů na stránkách o PC hrách......asi závist.....ne asi ale určitě
-
To bude tím že sem lezou konzoloví trollové který neumí nic jinýho než nadávat a mínusovat. *5*
-
-
-
-
-
na druhou stranu je to zadarmo tak co
-
Hru mam na pc a a zatial slape bez problemov. Sice neviem ako vyzera hra na konzolach ale na fullke s dx11 vyzera podla mna velmi pekne.
-
ja se divim proč to stoji na steamu 50€, když v kamenným obchode to stojí 30? Stejne by mela byt ješte nižší cena protože odpadnou naklady za distribuci, obal a pod.
-
-
Valve si za distribuci bere stejny prachy jako krabicovi distributori. Pekne jim to vydelava, uz se jim ani nechce delat hry.
-
-
Tahle hra je na pohodu, žádný hardcore skill a další, prostě jen pohodička užívání technologií, střílení... fajn lokace, celkový vizuál a některé nápady jsou super, písečná bouře a další .. grafika v pohodě, hra mě baví.
hraju to na Xboxu. -
-
To si pletes se Spec ops tam bylo hodbne pisecnych bouri jinak souhlas.
Ja Fs uz pred par dny nastesti dohral. -
ale tohle je diskuze k pc takže tvuj prispevek je uplne mimo mísu a vyzníva spíš jako provokace *7*
-
-
A co jste čekal od konzolistů ? Těm už zbývají jen ty provokace......PC bych za PS3 nebo za Xbox nikdy nevyměnil. *5*
-
-
Proc neco menit, jako vetsina lidi mam pc a i Xbox, (mam i starou PS2 ale uz nani pada prach, pravda jeste GBA ale to uz je mimo.) Jsem spokojeny plne.
-
-
-
-
ooooo boze preco mi to nejdeeee....
kupte si konzolu debilkovci, konzole su urcene pre hry! -
-
Čobolák no.. *12*
-
fakt? já myslel že to udělali hlavně pro negramoty aby si taky něco zahráli. Oni vám tu funkčnost HD "ready" her (800x600 bez AAA pri 30 fps) taky pěkne naučtuji k ceně.
-
KVulyt tkaym debilkum jako jses ty si ty konzole nekoupime retardere...
-
-
ja teda konzoli nechci, protoze vyhodit nekolik tisic za konzoli, poradnou televizi a pak pres litra za kazdou hru, na to nemam penize. navic na konzoli jsem se nahral dost u kamarada, pokazdy kdyz na ni hraju, tak me desne stve zamerovani ve strileckach, je to desny (pro me), zavody se na tom hrajou pekne a takovej wrestling, parada, ale to je pro me dost malo na to abych za to z meho pohledu vyhodil penize. to ze na konzoli uz muzu na net a mozna jeste naky kraviny navic, to me v dnesni dobe na zadek neposadi, porad mi vadi gamepad, jelikoz strilecky a MMO hraju vesmes nejvic, takze konzole z meho pohledu postrada smysl, jen brzdi pokrok (muj nazor z meho pohledu)
-
-
A PC taky trolle.
-
hmm Mr. Troll předpokládám
oboje je určený na hry... jen PC je milionkrát lepší - grafika + hratelnost (klávesnice a myš) + se na tom mužou dělat i jiný věci než hry... jako třeba věci do práce/školy
-
-
Ta hra se stejnak moc nepovedla, takze kritika za pozdni vydani je i tak celkem mimo, vubec mi nemrzla spis mne moc nebavila(to patri jinam) Zato Spec ops splnilo az na svoji kratkost veskere ocekavani ´paradni hry a klobouk dolu, vazne mne to bavilo jenze do konce 2dne uz byl fin. (jeeste pred koncem ale budiz.) Naopak grafika zde a ty efekty a otom ta hra byla prevazne stealth tam byt mnel vyhradne a nebo vubec, strileni byl teror. To je asi tak vse co sem zde k tomu mnel.