Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft čelí kritice za PC verzi Ghost Recon: Future Soldier
29.6.2012 | Adam Homola
192 příspěvků
-
každému PC hráčovi ktorý pošle ubisoftu prachy za tento konzolový nepodarok prajem čo najviac problémov, nič iné si totiž nezaslúži.
-
-
Ty jsi teda dobrák.
-
-
Ne dobrák ale č.rák.......a k tomu ještě konzolovej.......
-
si treba uvedomit, ze pokial im to ludia budu kupovat, tak sa to bude len zhorsovat.
-
-
zajimava teorie :D..
naopak si myslim, ze kdyby jim jejich porty kupovalo hodne PC hracu, tak by se postupne snazili vic a vic, kdyz uz by to nemohli hazet na piratstvi.. hmm, ale to je mozna stejne srandovni a naivni, jak tvuj prispevek :D.. -
-
nope.
zly port, ludia nekupuju = pirati
zly port, ludia kupuju= nic sa nezlepsi -
-
Jak ktera firma, hrozne generalizujes. Ackoliv je fakt, ze od Ubi nic dobryho necekam. Byl to jen predpoklad :)
-
ty na to pozeras s ruzovymi okuliarmi.
firma na to pozera: tve to sa predava dobre! to je uplne pecka. nic nevylepsujte nechajte to tak! -
no prave proto uvazuju o tom, kdyby ty jejich hry kupovalo hodne PC hracu.. kdyby zjistili, ze z toho maj velkej profit, tak by nam mozna prestali hazet klacky pod nohy.. trochu.. hold to nevidim tak cerne :)
-
-
-
-
-
-
to by chtělo jim tu hru vrátit jak se o tom bavilo v posledním podcastu na games
-
Čert vem Ghost Recon, hlavně ať Watch Dogs, až je vydají, je dobře optimalizované, bez závažných chyb a bez velkého zpoždění proti konzolím. Víc od Ubisoftu zatím ani nechci:-)
-
-
keep dreaming
-
Ty si přej tohle já si budu přát světový mír .... řekl bych že mám větší šance. *1*
-
-
No minimálně by mé přání na soutěži Miss asi nevypadalo tak dobře, ale proč by člověk nemohl snít, že?:)
-
-
-
Rozhodoval jsem se mezi Futere Soldierem a Maxem Paynem 3, myslím, že mám vyřešíno. Pokud tedy zde na games nevyhraji v soutěži, to by byl pěkný bundle.
-
Se hrou nemám žádný problém, vše mi jede tak jak má, ale možná je to tím, že mám vše aktualizované a velmi výkonný PC. Jen v některých misích občas padnou fps na hranici kolem 30fps.
-
-
Troll *12*
-
-
vyzera to horsie ako cod, ked som to dnes konecne nainstaoval , dal najvyssie detaily a uvidel ten humus, som myslel, ze ma klepne pepka a ta optmalizacia, no comment
-
-
Vy dnešní děti neznáte nic jiného než COD ...... fakt žejo...... *6*
-
je to bohuzel tak.
-
-
Nevidim v tom absolutne zadny problem. PC verze v lepsim stavu, nez ceska Arma *2*
-
-
Souhlas.....o Armě se nebudu rozepisovat.....nechci bejt sprostej..... *5*
-
-
Další ubi hra a další zpackaný port ... pokud to nejsou schopní udělat za měsíc tak ať na tom prasujou třeba půl roku .... hlavně ať to udělají pořádně. V každém assasins creed mě to rozčilovalo jak člověk okamžitě poznal že je to konzolový port a jak musel bojovat s ovladáním. K tomu se přidá UBI antizákaznická ochrana které se piráti smějou a zákazníci nadávají a máme recept na úspěch ala ubisoft.
-
-
nechápu jak může někdo v assasínovi bojovat s k+m :-D je tam uplně v poho udělanej - já to na gamepadu zkoušel a radši jsem se vrátil zpět (free camrea je prostě free camera)
-
tak assassin je od základu hra koncipovaná na gamepad... stejne jako valná vetšina sporovnívh a bojových her, to na ubi neházej. Ta protipirátská ochrana je fakt hrozná, kámoš co hraje na PC to dělá tak že hru koupí, ale hraje pirátskou verzi (což je asi nejrozumnější).
PS: porodní bolesti má skoro každá hra, ale od velkého a profi studia by ty bolesti neměli být tak velké....fail -
-
tak tim ze si koupi hru a hraje piratskou verzi jsi me dostal :D omlouvam se, ale tvyho kamose nemuzu prirovnat ani k volovi, protoze bych tim vsechny voly urazil
-
-
Proc, protoze neni zlodej a uvazuje pragmaticky?
-
-
protoze i kdyz si hru koupi, tak i presto je zlodej, protoze si piratskou hru stahne a neomlouva ho, ze si ji koupil, to je jedna vec a druha, ze nebudu vyhazovat penize za hry, ktery si chci stahnout zadarmo. v dnesni dobe je tohle mysleni slepiciho mozecku, ale nechci urazet slepice (omlouvam se za "hrubost", ale takovehle mysleni neni pro lidi s normalnim platem, if you know, what i mean)
-
-
to okick : no vidíte, tak jste zloděj taky, tak prosím nesuďte a radši STFU .....
-
to PC-Gamer: to ja prece netvrdim ze jsem si nikdy nic nestah, ba naopak, kupuju jen ty lepsi kousky, ale tim ze si hru koupi a pak stahne stejnou se stejne neospravedlni, akorat za to vyhodi navic penize. to musi kazdej normalne myslici clovek uznat, ze je to hloupost
-
Nebudete nám tady tvrdit že jste si v životě nic nestáhnul......tomu sám nevěříte *1* *1*
-
-
-
-
Problém ale je že PC od základu není koncipovaný na gamepad .... ale problém assassina není v koncipovanosti ale v tom jak se to s myší a klávesnicí chová ... já musím pokaždé překopat nastavení myši aby mě tam nedělala problémy akcelerace.
Ale koupit hru a potom hrát pirátskou verzi je podle mě nejhorší co můžu udělat ... oni vydají hru která tě donutí hrát pirátskou verzi a ty jim za to zaplatíš? To je jak kdyby sem si nechal postavit dům a firma co ho staví by zapoměla na dveře ... bych jim zaplatil a pozval si kamaráda zedníka aby to opravil. -
-
já tohle dělám ale taky. koupím hru, ale mám pirátskou verzi, páč nechci věčně vkládat dvd nebo věčně připojenej k netu nebo oboje dohromady. naprostej souhlas s příspěvkem nad tebou.
-
-
-
-
Ubisoft jsou nenažrané sv*ně. Sice luxusní Rayman, ale ty ostatní svinstva, co předvádí. Nefunkčn ochrany u MRDA /nemožnost se přihlásit, přesuny servrů ez upozornění, nefunkční servy atd.)....Navíc se hodinu hrabat v nastavení, aby to vypadalo dobře, to je fakt síla.......
-
-
Ja mam dost her od ubisoftu na ps3 a jsem s nimi spokojeny.
-
-
www.spokojenydebilsps3.blogspot.com
-
-
www.konzolistijsoudebilove.blogspot.com
-
-
-
tak hraj hry od ubi na konzoli a je to *4*
-
-
nemám
-
-
-
Po dvou hodinách hrabání v options mi hra konečně běhá kolem 60fps. Akorád mě štvě že hra nepodporuje 120hz monitory a po každém zapnutí hry musím vypnout a zapnout monitor aby se hra zobrazila. Největší kameňák je že hra nabízí zapnutí stereoskopického 3D. Tahle možnost ale není aktivní :-D. Je tam jen pro srandu. Můj největší problém je že jsem si tuhle hru koupil pro to abych ji hral kooperativně. Boužel pokud nemám někoho v přátelích tak si coop prostě nezahraju. A lidi místo toho aby hrály tak musí řešit takové monstrozní problémy se hrou. Takže těm co tahle hra jede jakš takš normálně přidejte si MATRIXXXL007 zahrajem *4*
-
-
A co hrábnout do config souborů, nepomůže?
-