Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Samozřejmě jsem zaslal meil i tam, ale už 14 dní žádná odpověď a pokud tam zavoláte, řeknou vám, že to chtějí písemně na podporu, kam se člověk dostane na ubi.com, je to komedie, žkoušel jsem psát i do ciziny, měl jsem už problém s Anno 1404, nechápal jsem proč chce hra aktivaci pokaždé když ji instalujete na stejném PC, či-li stejném hw, známý co dělá v JRC říkal, že pokud se hra blokne, už je prostě smůla, sám prý neví, jak by řešil reklamaci, je pravda, že vás o téhle skutečnosti Ubi neinformuje a tím pádem porušuje zákon, nevšiml jsem si totiž nikde, že když změním HW hra bude chtít opět aktivaci, má to být přece spárované s OS a ne s HW *10* nechápu na co potřebuje hra mít třeba stále stejnou grafiku...
  • Tak to ale mají zrovna pravdu. Tohle je problém zákaznický podpory, ne technický. Napiš na zákaznickou a pak uvidíš *3*
  • A neni lepsi zavolat nekam do toho playmanu a zeptat se? Na cislo, ktery je uvedeny v manualu, nebo na strankach?
  • Ubisoft si nebyl doteď schopen položit jednoduchou otázku "A co z toho budeme mít?". Jak od nich pak má člověk čekat nějaký rozumný prohlášení. Ještě, že jsem krení skupina AC negativní. Jen škoda Raymana.
  • Sh4dow
    Robotron3:
    U tebe nejspíš hraje velkou roli to, že hraješ na PS3. Jistě, poslední dobou se snaží z toho udělat věcičku na 100+1 kravinu, takže ti to přehraje Blu-Ray, můžeš přes to nenit a když bys do toho narval kuře, tak by ti ho to nejspíš i upeklo. Ale primárně vznikla tahle konzole čistě pro herní účely a je to konkrétní druh hardwaru, neměnnej. To věřím, že tebe to nijak neomezuje :) Ale PC je skládačka, která se může měnit dost často. Ale to je jen taková blbost.

Lone Wolf:
    Spíš mi přijde zajímavý, proč se na hry, jako na PRODUKT kladou absolutně jiný nároky než na jakýkoliv jiný zboží? U spousty věcí jsou ochrany proti krádeži, přičemž je zachován naprostej komfort pro uživatele. Auta, notebooky a i mobilní telefony.

A co se týče nestahování špatnejch her. Když si ji můžu vyzkoušet, tak pár minut hraní ti mnohdy dá víc, než desítky přečtenejch stránek. A já osobně nehodlám tu trochu volnýho času, co mi ještě zbývá, strávit nad tím, že si budu pročítat tuny stránek o hře, když si ji můžu prostě vyzkoušet a následně koupit.

To by mě teda zajímalo, čím si to potvrdí? Když si tu hru můžu stáhnout a funguje, tak ty ochrany asi moc nefungujou, ne? :) teda tak mi to říká logika věci. A jestli's myslel, že se jim potvrdí, že piráti existujou, na to tam nemusí cpát ochrany, stačí se zeptat, on už by jim někdo řekl, že piráti jsou, byli a budou a žádná ochrana na tom nic nezmění ani teď ani v budoucnu.
    A 10 mi není, to máš recht a všechno fakt mít nemusím. Ale u toho, za co utrácím svoje peníze, chci mít jistotu, že dostanu to co si představuju. A osobně si myslím, že společnosti typu Ubisoft hladem neumřou, když si můžou dovolit ignorovat přání svých zákazníků.
  • nevíte někdo zda existuje aspoň nějaká šance, jak po třetí aktivaci a následném blocku klíče znovu rozběhat hru aniž bych musel na originál cpát crack ? psal jsem totiž do Ubisoftu a ti mi tak nějak neodpověděli, prý se mám obrátit na zákaznickou podporu a ne na technickou podporu kam jsem svůj meil směřoval, zdá se, že od toho dávají ruce pryč. Takhle to vypadá, že chtějí nahrabat co nejvíce a o zbytek ať se člověk postará nějak sám *10* Když už si hru člověk koupí, nemá ani zaručený správný běh hry, ať jde o výpadky ubi-serveru a nebo té po... aktivaci, je to fakt *12* a z lidí pak dělají akorát blbce *10*
  • To je má filosofie. Bohužel svedou nízké prodeje na piráty. To je nerozetnutelnej uzel.
  • Prodej jejich ttiulů byla nízká ne díky piráství (AC1 měl taky skoro zero drm a prodával se), ale díky tomu, že stály za pendrek.
    Za druhé- smiřovat se s drm nemusím a nebudu, jejich super podpora a neinvazní drm znamenala, že při jejich devítihodinovém víkendovém výpadku jsem třeba Drivera ani nespustil. A jejich kecy jsou mi u zadku, zaplatil jsem dost velké peníze, chci hrát kdy chci já. Tečka.
    Pokud to vnímáš a oni zjevně taky jako laskavost, že na Pc vydají tituly, tak si je můžou nechat na jiné platformy. Společností co vydává hry, často úplně bez drm jsou mraky. A upřímně- i ty hry bývají často lepší.
    Jo a ten systém první zaváděli EA.
  • Já tohle z principu odmítám. Třeba včera mi selhal už druhý systémový SSD disk (v záruce) a musel jsem ho reklamovat. Jenže vyreklamovaný ho dostanu až za měsíc, takže jsem systémový disk zase přenechal staršímu klasickému disku.

Pokud bych chtěl pokračovat v hraní s tímhle typem ochrany, už bych neměl volnou 3. aktivaci až mi disk přijde z reklamace.

Vždyť je tohle humus. Zvláště pak, když na ten SW reálně existuje crack a piráti podobné věci řešit nemusí.
  • genki.sudo
    Reštriktívne DRM sú rakovinou PC gamingu...
  • Mohli by se inspirovat Jowoodem ;-)
  • genki.sudo
    Blbosť..

Hry pre PC robia pretože im to stále vynáša.. Zadarmo sa ti v dnešnej dobe ani pes nevyserie..
  • dobré přirovnání
  • A i kdyz se tomu sam sobe divim, tak se vlastne musim zastat Ubisoftu. To ze hra ma aktivace na 3 sestavy je sice hnus, ale na druhou stranu, o cemz se uz nikdy nepise a schvalne se to nezminuje je ten fakt, ze tyhle firmy maji zaroven perfektni podporu. A kdyz ma platici zakaznik problem, tak vetsinou staci jen zatelefonovat a vec je vyresena behem chvilky. Nejsem si jistej, doufam ze ted nekecam, ale podle me by i po prekroceni toho limitu po zatelefonovani a overeni koupene hry to nak odblokovali (kdyby treba clovek musel preinstalovat Win, nebo menit GPU a tak, uz po ctvrty).

Nemam teda zkusenost primo s Ubi, ale vzdy kdyz byl takovyhle problem, tak me az prekvapilo jak v poho a bezevseho po zavolani problem vyresi.
  • S hranmi je to ako s filmami. Kúpite si originál a namiesto toho aby ste si vychutnávali film poctivo zaplatený, musíte strpieť klip o tom, že je kopírovanie zločin. Ako by sa páčilo výrobcom hier a iných médii, keby pri každej platbe za ich produkt v ich firme naskočil na monitor nápis, že klamanie a zavádzanie zákaznika je zločin? A že vylepšovať videa a vydávať
    ich za zábery z hry je takisto podvod? Ako môže niekto vyhlásenie firmy, ktorá používa jeden
    z najotravnejších ochranných systémov, že ten systém nie je vôbec otravný za vierohodné?
    A čo sa týka troch aktivácií, myslím si ,že to už hraničí naozaj s trestným právom, nech to majú ošetrené, ako chcú.
  • To ze si koupim dobrou hru, co se mi libi je snad jasne ne? To same u warezu. Proc by nekdo stahoval z warezu hru, co ho nezajima?

Hry si kupuju uz peknou radu let (jen kupuju), a nevim o tom, ze bych byl na necem skodnej, nebo mel s necim problem (pravda, posledni dobou hraju na PS3). Kdyz si u nejake hry nejsem uplne jisty, jak se mi bude libit a mel bych o ni i tak zajem, koupim si ji treba pozdeji ve sleve, kdy tolik neriskuji.
  • No a co takhle to špatný nestahovat vůbec, já to tak dělám a nedostatkem her netrpím. Dneska už je tolik možností, jak si o hře zjistit zda jo, či ne, že už stahování nelegálních kopií prostě není potřeba. Kolik her ti přijde za rok dobrých? 4? 5? 20? A kolik si jich stáhneš? 2? 10? 40? Tyhle měřítka jsou hodně individuálné, co za to stojí a co ne. Každopádně když stáhneš tu hru, není to výhra pro tebe, ale pro společnosti typz Ubisoft (+ živobytí pro tvůrce ochran, ale ti hry nevyrábějí), který si tím jen potvrdí, že co dělají, dobře dělají. Vůbec je nezajímá, že si pak tu hru případně koupíš. Prostě nestahuj, není ti 10, abys musel mít vše co vidíš. Nenahrávej svým jednáním zastáncům SOP a agresivních DRM *16*!
  • genki.sudo
    Budú trollovať dovtedy pokiaľ nespadnú na hubu... A to príde čoskoro..
  • HAHAHAHA :D
    (nice joke)
  • Pokud ta DRM vyzaduje pripojeni k netu i u singl hry, pokud mu omezuje pocet instalaci, pokud musi hru nejdriv "odhlasit" nez ju nainstaluje jinde atd. pak je to DRM co omezuje. A i pokud mi u toho musi bezet nejaky Origin, nebo Ubi-cokoliv tak to omezuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší