-
Zatím to Ubisoftu přineslo jen zvýšené náklady a extrémní nepopularitu mezi hráči. Navenek říkají úspěch ale "uvnitř" už si přiznali fail. Přesto to bylo příliš drahé na zavedení, než aby to ze dne na den zrušili.
-
Taktéž, nemám s tím problém.
-
Bacha. Ty nákupy z Ruska už taky kontrolují. Proto taky, když odtamtud koupíš hru, ti to řekne, že nejsi z té země (ale to jde obejít) a taky, pokud jich máš pár, tak to neřeší.
-
Kdyby byli co k čemu. bylo by klasické M&M v modernějším provedení. Hodnověrní Heroes jak je hráči chtějí + série akčních spin-offů jako byl Dark Messiah of Might and Magic od Arkane, ale Ubi si na to neumí/nechce zajít.
-
Hej, s tou "obyčajnou blbou hrou" to asi nevyznelo najlepšie. Pôvodne ten príspevok mal vyzerať trochu inak, myslel som tým, že sú tie ochrany strašne prehnané a zbytočné (nič neriešia). No to je jedno.
-
Sak proto se to ani nejmenuje heroes... btw stacilo videt screen z boje a je to ctrl+c z H5 *11* edit: tim nechci rict ze 5 byla nejak spatna, ale chcit prachy za to ze neco zkopirujou a hodi tam svou ochranu a pul obsahu jenom kdyz jsi online je hnuj
-
Úplně normálně. Crack jako u první ochrany vydá Realoaded nebo Razer :D
-
To gratuluji. Například u Assassin's Creed 2 jsem nemohl skoro týden hrát jak ten jejich asi jeden server nestíhal
-
Jediný, na koho ten smejd funguje, jsou lidi, kteri si koupi originalku a chteli by ji napr. pujcit kamaradovi nebo nechat mu ji zkopirovat, ale ten kamarad si pak muze taky stahnout crack zsae...takze nevim na koho je to cileny, nikdo me nenapada *7*
-
No uvidíme jak si hrdinná grupa Skidrow poradí s cloudem, na který se už Ubi jistě jen třese. Aby ušetřili i za ty serverya hráč měl úplné H.
-
V Ubisoftu je asi více mentálů než v Biowaru :D Ach jo... zlatý komerční Valve a jejich nezájem o pirátství v podobě 50% cen v Rusku a zajímavých komentářích představitele všech koblížků a koláčků s kakaem.
-
já jsem spokojen ale z MnM máš pravdu *9*
-
máš pravdu ale fandu to nezastaví.... *3*
-
Vidíš na Sama jsem zapomněl :L A je mě líto, že tvé oblíbené série skončily zrovna pod Ubisoftem, třeba Might and Magic pod Ubi vyloženě schází na úbytě. Takový potenciál a tak nevyužité.
-
stačí napsat, špatné hry = žádné pirátění *1*
-
Ponorky sú fajn, lenže oni vyslovene se*ú na zákazníka aj v tomto smere a posledné diely sú tak zabugované, že to až pekné neni *10*
-
no nepřeháněj stou nej serii!!!přiběh dobrej ale 3x dokola to samé jen v jiejch hadrech a městech???u mne max 7/10
-
Aby to tu nebylo tak jednostranne. Ubi DRM mi nevadi a nikdy jsem s nim nemel problem. Radeji bych sice GoG pristup ale jsem realista.
-
Nejsi. Někde jsem navíc četl, že od zavedení této ubisoftí ochrany počet pirátěných kopií sice poklesl, ale aniž by se to odrazilo na zvýšení prodejů PC verzí. Tažke chyba bude asi přímo ve hrách. + potvrzuje mi to, že s piráty by měli ti s kravatami kalkulovat co nejméně, nedají se brát ani jako potenciální zákazníci. Pirátivost je stav mysli a každý to v sobě musí zlomit sám.
-
i to je dobrej postoj.Já ponorky a sama fishera zkrátka mužu....