-
Za to že stvořili Assassins Creed jednu z nejlepších sérii za poslední roky.. Tak jim nějaké DRM prominu.. to stejně obejdu crackem apod. A je tu Skidrow ti prolomí všechny ochrany. *2*
-
Mě to DRM Ubisoftu skutečně nevadí. Žádnou hru od nich jsem si totiž už cca. dva roky nekoupil.
Kdo nehraje Creedy, nemusí ponorky a německé budovatelské strategie, ten na tom asi bude podobně jako já. Od Ubisoftu pomalu není co koupit. Hodně velkých řečí o pirátech, málo zajímavých her. -
Jo no, ukradne si zdrojové kódy od rusáků a pak to vydává za své. Super.
-
Většině lidí nevadí, že mají v počítači virus... do té doby, než to zjistí tak, že přijdou o data... *15*
-
pardon silent
-
už jen z principu jsem si sehnal SP a Sulent huntera pirátského.Neb nesnášim když má v připadě legální koupě nekdo, ještě za moje prachy podmínky.
-
Ale ano. Věřím, že většina zákazníků drží hubu. Většinou si buďto byli vědomi, co kupují, nebo tomu vůbec nerozumí.
Druhá věc je o kolik POTENCIÁLNÍCH zákazníků takhle přicházejí. Od doby co svoje produkty mrví DRM a on-line kontrolou jsem od nich nekoupil jediný titul. A jistě nejsem sám. -
Ten průzkum se dělal kde v USA??jinak dobrej blábol.
-
nice *3*
-
Ještě, že tu máme kupříkladu takovej Skidrow, ten ochrání před takovejma praktikama většinou spolehlivě;)
-
Mě by zajímalo k čemu vůbec protipirátské ochrany jsou.. Na warezu se kolikrát objeví 100% fuknční verze hry ještě dřív než je vůbec k dostání v obchodech. Člověk si větsinou chce koupit origo, aby podpořil vývojáře, ale když jsou tam pak takový kraviny, že nemůžeš hrát kvůli tomu, že ti nejde net, že nejde server ubisoftu, že máš omezenej počet aktivací.. to je prostě šikana zákazníka a já hru, kterou si chci klidně koupit jako origo, ale má tyhle výše uvedený sračky, tak si jí radši stáhnu, nechci bejt ničím omezovanej, když za to vypláznu litr... Warezák si hraje krásně bez komplikací a platící zákazník to odsere a přitom zbytečně.. Já říkám vydávat hry bez ochrany, stejně jsou k ničemu.. Každá hra se vždy crackla.. každá
-
Presne jak pises. Koupil jsem a ochrane neni nikde ani slovo. Zjistil jsem to az s podobnych clanku.
-
Kolika to vadí lidem, to přesně ubisoft nikdy nezjizdí. Díky týhle ochraně. Mně přešla touha vůbec některé hry od nich hrát a přestali tím pádem pro mě dále existovat. Spousta těch orhran omezuje hráče v hraní her. Nehodlám hrát a ani kupovat něco, kde budu muset být neustale v singleplayeru připojený k internetu!
Ano to, už radči vemu podobnou hru od konkurence, s tím, že nebude nutnost být neustále připojený k internetu. Jestliže chceme něco změnit, musíme táhnout v daném směru za jeden provaz!
S pozdravem! -
UbiSoft má zjevně smysl pro humor, takový nesmysl... hlavně, že si spusta lidí, kteří koupí origo stahují cracky, aby měli klid...
btw: ti kteří mají přecracklé origo, to bude asi ta většina které to nevadí... *1* -
Toľko starostí kvôli obyčajnej blbej hre, lol.
Tak už nekupujem hry od Ubisoftu, EA a tie, ktoré využívajú GFWL. Nejak sa mi ten zoznam zväčšuje *9* Ale aj tak v poslednej dobe nevychádza moc hier, ktoré by ma zaujímaly. -
Já jejich zákazník ani nezačal být, už z těhle důvodů kvůli extrémním DRM, a to jsem si pár her zahrát chtěl ;-)
Jejich obchoďáci asi neumí vyhodnotit situaci, že nejde jen o to že mají XXXXXX stálých zákazníků kterým DRM nevadí což jim očividně stačí, ale už nevidí ten YYYYYYY potencionálních zákazníků kdyby DRM odstranili. a věřím že Y > X. -
Jestli to nebude tím že většina zákazníku ani neví že tam něco takového je. Prostě koupí nainstaluje hraje. Neřeší. Uvádí se to vůbec někde na krabičkách nebo tam jen někde napíšou nic neříkající "Tages" a nazdar? :-)
-
a co treba ?
Ubisoft: DRM vetsinu zakazniku se*e, ale nam to nevadi. -
Ubisoft se mýlí.
Hotovo. -
jojo me to tak strasne nevadi ze kazdou chvilu nejede uplay nebo conflux takze nemuzu hrat heroesy ze se me z toho chce brecet, no penize za dalsi hru odnich uz neuvidi, zlatej skidrow