-
DRM a podbné věci jsou nesmysl, Piráti hru stejně upirátí a jediný efekt je nasraný platící zákazník který spíše přejde k pirátění protože neví proč by měl být trestán zato, že si hru koupil.
Tak ať zlevní hry aby si více lidí rozmyslelo, jestli budou porušovat zákon nebo si hru za 700 koupí. A ať vydávají hry, které jsou dodělané.
Jediná rozumná ochrana je online Pass a kvalitní DLC. -
Žádná DRM mi nevadí a s žádnou jsem problém neměl.
-
-
Tak to me napada jen otazka jestli si ty hry vubec kupujes :D Ja jsem mel problem tolikrat az to neni hezky :/
-
-
AC2, AC:BH, AC:R, From Dust
Bez problému... Vše kupováno v den vydání a hráno taktéž. -
-
Ja mam ac2, from dust a taky bez problemu, ale mam konzolove verze.
-
-
delete
-
-
Gratuluju, já jo. Tak si říkám, co to asi znamená celosvětově.
-
-
Neříkám, že o ně prosím, aby je tam dávali schválně, ale problém s nima nemám.
-
-
-
Toľko starostí kvôli obyčajnej blbej hre, lol.
Tak už nekupujem hry od Ubisoftu, EA a tie, ktoré využívajú GFWL. Nejak sa mi ten zoznam zväčšuje *9* Ale aj tak v poslednej dobe nevychádza moc hier, ktoré by ma zaujímaly. -
-
Hej, s tou "obyčajnou blbou hrou" to asi nevyznelo najlepšie. Pôvodne ten príspevok mal vyzerať trochu inak, myslel som tým, že sú tie ochrany strašne prehnané a zbytočné (nič neriešia). No to je jedno.
-
-
Mě taky nějak nevadí, že mi žádná hra od této společnosti nepřistála v košíku či na disku mého počítače / v mechanice mé konzole dlouhých několik let.
-
rad by som si zahral AC, ale kvoli tomu ze vydavatel je Ubisoft tak si ju nekupim, asi nikdy. A piratit sa mi to nechce lebo by sa mohli ohanat tym ako vela kopii je napiratenych.
Dufam ze takito vydavatelia vykapu, Activision blizzard, Ubisoft, EA, vsetc nech idu kade lahsie. Naco su v hernom priemysle ked im nejde o hracov. Ked im ide len o prachy nech idu tocit p*rno (srsly, wtf?) alebo vydavat albumy dalsim Justinom Bieberom -
Za to že stvořili Assassins Creed jednu z nejlepších sérii za poslední roky.. Tak jim nějaké DRM prominu.. to stejně obejdu crackem apod. A je tu Skidrow ti prolomí všechny ochrany. *2*
-
-
Cracky necracky - používají šmejdskou ochranu a jediný způsob, jak jim to dát vědět, je NEKUPOVAT.
-
-
tak tak
-
-
No uvidíme jak si hrdinná grupa Skidrow poradí s cloudem, na který se už Ubi jistě jen třese. Aby ušetřili i za ty serverya hráč měl úplné H.
-
-
Úplně normálně. Crack jako u první ochrany vydá Realoaded nebo Razer :D
-
-
Razor, Skidrow, Skullptura atd. tak tihle hoší vydávají nejlepší hry. Ubi mam v piczce
-
-
-
no nepřeháněj stou nej serii!!!přiběh dobrej ale 3x dokola to samé jen v jiejch hadrech a městech???u mne max 7/10
-
-
Aby to tu nebylo tak jednostranne. Ubi DRM mi nevadi a nikdy jsem s nim nemel problem. Radeji bych sice GoG pristup ale jsem realista.
-
-
Jsem na tom stejně, nikdy jsem s UBI ( ani žádnou jinou online ochranou ) neměl problém.
-
-
Ba prave naopak, ta ochrana ti urcite prinasi mnoho vyhod, stejne jako Origin *15*
-
-
Zatím to Ubisoftu přineslo jen zvýšené náklady a extrémní nepopularitu mezi hráči. Navenek říkají úspěch ale "uvnitř" už si přiznali fail. Přesto to bylo příliš drahé na zavedení, než aby to ze dne na den zrušili.
-
Taktéž, nemám s tím problém.
-
To gratuluji. Například u Assassin's Creed 2 jsem nemohl skoro týden hrát jak ten jejich asi jeden server nestíhal
-
-
At jdou do p****e! Mam koupene original Anno 2070, ale to jak zprasili ten jejich online mod je katastrofa. Kazdou chvilku jim spadnou servery, pak se clovek nedostane do profilu, do archy atd (protoze hra si z nejakeho duvodu nedela lokalni kopii). Za tady ten online smejd ode me maji teda velke minus. A to rikam jako velky Anno fanda.