-
(Omezím-li se jen na nadpis a nebudu to vztahovat akorát na Anno.)
Bodejť by to většině zákazníků vadilo, když je většina konzolová :). -
Nepřestávám litovat koupě sběratelský edice Heroesů 6... Po patchi 1.21 nehratelný přez neustálý pády. Vedle na notebooku, offline verze, 1.2 a jedu naprosto v pohodě :D
Co čekat od francouzů, oni sou celkově "jiný"... *12* -
Ubisoft - nikdy víc. Ještě že už dávno stihli vydat všechny dobrý díly Prince s Persie :)
-
-
Ježiši... napíšu Princ z Persie se s... to už je fakt hrůza :D
-
-
Alesponze se za to stydis *1*
-
-
-
nevíte někdo zda existuje aspoň nějaká šance, jak po třetí aktivaci a následném blocku klíče znovu rozběhat hru aniž bych musel na originál cpát crack ? psal jsem totiž do Ubisoftu a ti mi tak nějak neodpověděli, prý se mám obrátit na zákaznickou podporu a ne na technickou podporu kam jsem svůj meil směřoval, zdá se, že od toho dávají ruce pryč. Takhle to vypadá, že chtějí nahrabat co nejvíce a o zbytek ať se člověk postará nějak sám *10* Když už si hru člověk koupí, nemá ani zaručený správný běh hry, ať jde o výpadky ubi-serveru a nebo té po... aktivaci, je to fakt *12* a z lidí pak dělají akorát blbce *10*
-
-
Tak to ale mají zrovna pravdu. Tohle je problém zákaznický podpory, ne technický. Napiš na zákaznickou a pak uvidíš *3*
-
-
Samozřejmě jsem zaslal meil i tam, ale už 14 dní žádná odpověď a pokud tam zavoláte, řeknou vám, že to chtějí písemně na podporu, kam se člověk dostane na ubi.com, je to komedie, žkoušel jsem psát i do ciziny, měl jsem už problém s Anno 1404, nechápal jsem proč chce hra aktivaci pokaždé když ji instalujete na stejném PC, či-li stejném hw, známý co dělá v JRC říkal, že pokud se hra blokne, už je prostě smůla, sám prý neví, jak by řešil reklamaci, je pravda, že vás o téhle skutečnosti Ubi neinformuje a tím pádem porušuje zákon, nevšiml jsem si totiž nikde, že když změním HW hra bude chtít opět aktivaci, má to být přece spárované s OS a ne s HW *10* nechápu na co potřebuje hra mít třeba stále stejnou grafiku...
-
-
Tak pokud jsi psal i na zákaznickou, tak už chápu tvoje naštvání...
-
-
třeba to, že mi slušně nikdo neodpověděl na můj dotaz jak na reaktivaci klíče, mé naštvání je takové, že nevím proč bych měl volat a platit ještě za odpověď typu omlouvám se, ale nejsem kompetentní osoba, která Vám může odpovědět na Váš dotaz, něco v tom smyslu používají skoro všichni, 2/3 operátorů nemá ani chuť něco řešit, radši přehodí žhavý brambor dál, taková je realita, nevím proč prostě není třeba meilová adresa typu ubianno2070reaktivace@ubi.com kam bych napsal, že mám origo a prosím o reaktivaci, jen že tak jednoduché to fakt není *7*
-
-
-
-
A neni lepsi zavolat nekam do toho playmanu a zeptat se? Na cislo, ktery je uvedeny v manualu, nebo na strankach?
-
-
Ten průzkum se dělal kde v USA??jinak dobrej blábol.
-
V Ubisoftu je asi více mentálů než v Biowaru :D Ach jo... zlatý komerční Valve a jejich nezájem o pirátství v podobě 50% cen v Rusku a zajímavých komentářích představitele všech koblížků a koláčků s kakaem.
-
-
Bacha. Ty nákupy z Ruska už taky kontrolují. Proto taky, když odtamtud koupíš hru, ti to řekne, že nejsi z té země (ale to jde obejít) a taky, pokud jich máš pár, tak to neřeší.
-
-
Pokud máš VPNku z ruska, tak nic neřešíš... jen tu bariéru stahování ENG packu, který stejně seženeš na g2play.
-
-
-
Mne osobne tez DRM nevadi, spis mi vadi a to dost, politika samotneho ubisoftu, kaslou na pc a berou ho za druhotnou platformu.
-
-
Mi prijde ze UBI dela rozdily mezi konzolema a PC asi jako ja mezi PC hrama a hrama na mobil. Hry na mobil jsou pro me jen zabavou do vlaku a pro UBI jsou hry pro PC podradny a kdyz uz udelaj neco pro konzole, tak to prevedou s DRMkem na PC, aby si jeste trochu namastili kapsy.
-
-
tak toto je oficiální vyjádření Ubisoftu k zablokovanému cd key:
U her, které používají nejnovější online ochranu od Ubisoftu, se můžete setkat s následujícím problémem. Hra nejde spustit a při pokusu o zadání klíče se objevuje zpráva „Tento CD klíč už byl použit!“ nebo „This Cd key has been used already!“. Je to z důvodu, že jste hru již aktivovali (případně hráli) a CD klíč spojili s existujícím Ubisoft účtem (hru nelze spojit s více než jedním účtem). Pokud se tedy s touto zprávou setkáte a nepamatujete si své přihlašovací údaje, je nutné o ně požádat přímo Ubisoft (tedy jen o uživatelské jméno, heslo si poté můžete na www.ubi.com pomocí jednoduchého formuláře „SIGN IN – Forgot your password?“ resetovat). Na stránkách podpory se přihlaste ke svému účtu (http://support.ubi.com/) a v nabídce „ASK A QUESTION“ vytvořte nový dotaz pro podporu. Vyberte „PC Titles, Název hry, Retail DVD version“ (v části PRODUCT), „Registration, OSP, CD key in use“ (v části CATEGORY) a jako subject (předmět) napište „CD key already in use“. Do těla zprávy zadejte problémový CD klíč spolu s údaji, které jste při registraci použili (email, datum narození, jméno) a v políčku „Attach Documents to Question“ přidejte oskenovaný nebo ofocený manuál s klíčem. Poté vás během 1-2 pracovních dní kontaktuje pracovník podpory a sdělí vám na jaké jméno a email byl klíč registrován. Pokud si na původní heslo už prostě nevzpomenete, použijte formulář pro jeho resetování, viz výše.
mno nevím, zkoušel jste to už někdo ??? -
-
A nebylo by jednodušší nás prostě neomezovat, Ubisofte?
-
Ano u FarCry 2 jsem dostal hlášku, že můj CD key je používán. Originál zabalená krabicovka. Ubi mi na můj email po třech dnech napsali něco podobného, jako ty. A na to se můžu zvysoka.. Vyřešil sem to za 2 minuty - gamecopyworld.com
To bylo naposledy, co jsem cokoli od Ubi koupil. Už nikdy ode mne těmto hajzlíkům nekápne ani halíř. -
-
U FarCry 2 žádná taková hovadina není a na víc, CD key mohlo použít víc lidí, tak tady netrep kecy.
-
Ovsem ti pirati, co ten klic pouzili jeste pred zakoupenim hry, ty jakoze nic, vina je samo na zly Ubi.
Kdyz to tak ctu, koupit si radsi konzoli, a hotovo :) -
-
On si ovsem nekoupil hru od piratu ale od Ubi, a Ubi, nikoli pirati, mu znemoznuje hrat. Nehelde na to, ze nezakone (a to i v US, v EU a vsude kolem samo taktez) omezuje moznost tu hru prodat dal.
-
Kdyby tam Ubi tyhle dementni ochrany necpalo,tak by takova situace vubec nevznikla.
A co se konoli tyce,tak to vypada,ze konzole podobnych obstrukci take nebudou dlouho usetreny-sparovani cd-key s uctem.
-
-
-
-
HAHAHAHA :D
(nice joke) -
Ubisoft si nebyl doteď schopen položit jednoduchou otázku "A co z toho budeme mít?". Jak od nich pak má člověk čekat nějaký rozumný prohlášení. Ještě, že jsem krení skupina AC negativní. Jen škoda Raymana.