-
UBI by měla přestat vydávat svý věci na PC, očividně tu platformu nemá rádo, tak proč se do něčeho nutit.
DRM vadí jen lidem s mozkem, BFU a přízemním konzumentům je to u zadku. Ti nevidí, neslyší nic, ani jak jim houna pleskaj na hlavu. -
-
Ti prijdou otravovat az posleze, trebas po te co vymeni PC a chtej tam nainstalovat svoji gamesku a ono .... NIC. Osobni zkusenost. Takze sem pekne sosnul ocrackovanou verzi, ktera jela vpohode. Kdyz to dotycnej videl, tak se me ptal, v cem je problem s jeho koupenou gameskou. Rek sem mu ze ten, ze si ji koupil. To byla taky posledni. Od ty doby gamesky nekupuje s tim, ze nechape, proc by mel davat prachy za neco, co nefunguje.
-
-
Jednou mně ten humor vážně zabije. Většinu jejich her mám originál s crackem.....
-
-
Tak to se dopoustis ale trestneho cinu kradeze, jejdaska na tebe!!! *16* *15*
-
-
Original s crackem neni kradez, pokud si tim crackem nezpristupnis nejake placene funkce. Fakt nechapu, jak tu muze byt tolik oslu, co to nechapou.
-
Tak, tak vždyť i v mém, zhruba dvoustránkovém "manuálu" k CoD, se kromě epilepsie píše i o tom, že nesmíš svoji hru nijak upravovat! *15*
-
-
-
No tak jsem v menšině... I když o tom pochybuji.
-
Maji recht, vetsine lidi to nevadi. Jinak by napr. nepouzivali steam. Mne tedy drm trochu vadi, ale ne tolik, abych se tech her vzdal a nekoupil je. Ovsem neni drm jako drm. Ja jsem sberatel her, po dohrani se jich nezbavuji a radu z nich si zahraju i po letech. Ted treba hraju soucasne jagged aliance 1 (18 let stara hra) na androidu a jagged aliance 2 na pc. A z toho duvodu mi omezeny pocet instalaci/aktivaci vadi natolik, ze se dotycne hry klidne vzdam. Konkurence je velika a je tu spousta jinych her.
-
jojo me to tak strasne nevadi ze kazdou chvilu nejede uplay nebo conflux takze nemuzu hrat heroesy ze se me z toho chce brecet, no penize za dalsi hru odnich uz neuvidi, zlatej skidrow
-
Ubisoft se mýlí.
Hotovo. -
At si to mysli dal, ale pak se budou divit.
BTW asi to bude "vetsina" z te malinke skupiny, co si jeste jejich hry kupuje, mozkum v UBI nedoslo, ze pak je tu jeste dalsi "vetsina", ktera si to nekoupila vubec, proto si ani nestezujou...
Uprimne tohle studio je mi uz celkem jedno, Splinter Cella poradnyho uz nevydaji, k Assasinum jsem se nedostal poradne, ale nejak zvlast extra je neprozivam, jedinej duvod proc by me vadilo ze by zkrachovali je BGE2, ale jestli podelaji i tohle... *16* -
Tenhlecten UbiSoft ma pomerne zvlastni videni sveta, ze? Opozdene PC verze vetsine zakazniku nevadi. Taky agresivni forma DRM vetsine zakazniku nevadi. Neustale online pripojeni i u single her, savy kdesi na serveru, ani cele kusy hry/kodu kdesi na serveru, vetsine zakazniku rovnez nevadi. Co ze je to za firmu? A kde vubec berou tu vetsinu zakazniku?
-
-
Vzdyt je to logicky, komu to vadi, ten neni jejich zakaznik. A vetsina jejich zakazniku jsou konzoliste, kteri se s vetsinou uvedeneho nesetkaji.
-
Jo, s tim se musis smirit. Za chvili si koupis hru a jeste si ji budes muset jezdit zahrat do nejaky specializovany budovy, kde tu hru budou mit nainstalovanou a hlidanou proti piratum, aby ji nikdo neukrad.
-
-
Ne, nemusim. Jenom lamy si kupuji takove hry. Ja Ubisoft proste ignoruji.
-
Tak ale to uz se vlastne deje. Jedina hra, co jim lidi neukradnou je ta, ktera lidem vubec neprijde do ruky. Proto OnLive, Gaikai a tyhle srandy. Tak zkusit to muzou, za pokus nic nedaji. ;)
-
-
To radsi ne, jak bych si pak ty vsechny hry zahral :D
-
-
-
-
Ještě, že tu máme kupříkladu takovej Skidrow, ten ochrání před takovejma praktikama většinou spolehlivě;)
-
-
Jo no, ukradne si zdrojové kódy od rusáků a pak to vydává za své. Super.
-
-
Budú trollovať dovtedy pokiaľ nespadnú na hubu... A to príde čoskoro..
-
-
Mohli by se inspirovat Jowoodem ;-)
-