Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jste magoři? Co to sem píšete za s..... že Ubisoft nemá dobré hry nebo že s příchodem F2P už nebudete nic hrát? Taky asi když si jdeš koupit rohlík tak zaplatíš ne? Asi bych byl taky nasrane.j pokud by mi cca 50% zisku mizelo. A to co tady píše Lx tak koho to jako zajímá?? Fakt je že Ghost recon online je super hra pokud nehrajes jako magor. Každej Pro hráč kterej nahrává a je cca top tak je mu jedno kdo tu hru dělá. Zajímá se o to jaká ta hra je a Assasin´s creed je jedna z nej. *16*
  • Opakovani matka moudrosti.
    Piratství není ani zdaleka takový problém jako samotné vývojářské společnosti. By mě zajímalo na koho budou pak házet vinu, když by piráti neexistovaly.
    Pirátství je jen zástupný problém.
    Rozhodně tvrdím zaplať pánbůh za Pirátství, pokud vymizí pak budete plakat všichni.
    F2P je jeden ze skvělých nástrojů jak pirátství zmírnit, ale bohužel nenažrané společnosti i to F2P slovo umějí dosti pěkně zošklivit.
    Přesná čísla vám taky neřeknu, řeknu jen jedno a to že herní branži se věnuji více jak 26let a zatraceně dobře vím kde ten zakopaný pes je.
  • CEO Ubisoftu Yves Guillemot je totální tatar. Na místo toho aby své zákazníky přesvědčil, že má kvalitní produkt za který chtějí zaplatit, neustále řeší lidi kteří jeho zákazníci nejsou a pláče nad tím, že si jeho zboží nekupují a ti co jej kupují musí trpět jejich hokuspokusy. Osobně si hry kupuju, někdy se trefím do té co mi sedne, někdy ne. Důsledně se však vyhýbám všemu od Ubisoftu a proč? Protože mě serou tím jejich přístupem, tady jsme my a na té druhé straně ta lůza které dovolujeme za to zaplatit. Na steamu nechám několik tisícovek ročně, ale ubisoft z nich neuvidí ani korunu dokud nepochopí, že ta lůza na druhé straně si ráda koupí hru která je dobrá, k zákazníkovi příjemná a že to na druhé straně není lůza, ale fanoušci a nadšenci a milovníci dobré zábavy, které je dobré si pěstovat jako podhoubí pro své komerční úspěchy. Pořád tak nějak doufám, že přijdou k rozumu.. :)
  • At bude hra jakkakoli a od kohokoli, porad se bude krast. A to tim vic, cim to bude snazsi. A to opodstatnuje existenci drm.
  • LOL Za prve argumentace ad hominem, jestli vis co to znamena, jestlinemas lepsi argumenty, jen to potvrzuje, ze jsem trefil hrebik na hlavicku. Za druhe jsi naprosto mimo, tak to dopada, kdyz nekoho soudis podle sebe. Ekonomicky cinny jsem mozna dele nez ty jsi vubec na svete, takze mi neprisuzuj sve detinske motivy :-).
  • Ať už si to zdůvodňujou jak chtěj, pro mě to znamená, že zatímco doteď jsem hry kupoval a hrál, tak s nástupem F2P nic kupovat a hrát nebudu, maximálně občas nějakou starší hru. Blbý je jenom to, že jsem asi v menšině, jinak by se nikdo žádné F2P prosadit nesnažil...
  • Hry v poslednych rokoch su tak mizerne, ze ani nema cenu ich stahovat. Clovek si vystaci s W3 Frozen throne, Call of duty 4 Modern Warfare atd.
  • Cypri
    Já ale neřekl, že se LOTRO nedá hrát bez placení, napsal jsem, že se mi líbí jejich free to paly model, protože so v danou chvíli koupím to co zrovna chci/potřebuji. (Nutnost kupovaní jsem videl jen ve quest packách, nic víc jsem vážně nepotřeboval kupovat a nevím co jsem teda už měl za level, ale přes 20 stoprocentně)
    Tam se mi tenhle model líbil proto, že nemusím platit měsíční poplatky, ale zakoupím si za nějakých XY kaček ten kus světa co se mi zpřístupní a můžu dál hrát než ho nevyquestím.
    WoW a další tam kde jsou měsíční poplatky, to je škoda peněz o to víc, když nemůžete pak třeba týden hrát.
  • T ypatche byly na Zaklínače fakt trochu složitější, to je fakt :D 1.4, 1.5 a pak šlo všechno, samozřejmě si musel najít ten správný český patch, ale všechno to je lehce vypsané na fanstránce, takže support až na ne-prvním místě :) Alespon u mě...
  • DangerousDave
    je pravda, že chýbajú čísla hlavne pri elektronickej distribúcii (napr. Steam) ale je isté že sú často aj násobne nižšie ako na konzolách, inak by k PC vývojári pristupovali inak. Pokial niekomu nestojí za to ani urobiť port na PC je asi jasné, že situácia je naozaj zlá.
  • vlastik.plaminek
    Na hry od EA jsem nikdy podporu nepotřeboval, ale třeba podpora CDP mi nedovedla poradit, proč nemůžu nainstalovat EE patch na Zaklínače, takže i když mám doma krabici se základní hrou, stejně se mi na exteru válí "záložní kopie" platinové edice, která má EE už v instalátoru.
  • Pises nesmysly ... pirati se vsechno a vsechno stejne. Osobne nezaplatim za hru, kterou nemam odehranou a to ani korunu. Tolik shitu ktery se i tady hodnotej 80+ nikdy v minulosti na trhu nebylo. Mam tu kolem 300 orig placek s gamesama, ale z tech placek sem to prevazne nikdy nehral. Nehodlam si totiz hrat na diskoteku a menit nejdnu placku zadruhou.
  • EA mělo dobrou podporu před Originem (ten live chat), pak to nějak změnili.
  • vlastik.plaminek
    Mě příjde, že asi jediný dobrý tech support má Steam. Na odpověď se sice někdy čeká trošku delší dobu, ale většinou to vyřeší. U ostatních se nenamáhám a rovnou projíždím support sekce na warfórech, protože tam dokážou poradit daleko líp, než oficiální podpora.
  • chapes ze diskuze s timhle deckem nema vubec zadnej vyznam? Vis proc mluvi o konzoli ? Protoze ji dostal od maminky a ted potrebuje nekomu rict ze ji konecne ma, klasickej problem tehle chudaku je ze nemaji zadne kamarady kterym by to sdelili, takze bohuzel obstastnuje svymi slinty nas.

    Tudiz , parada ses borec, mas konzoli , frajer a machr! My socky a pirati na pckach muzem jen smutne koukat :P
  • koukam, ze tu opet mame spousty odborniku na statistiku, kteri maji k dispozici konkretni cisla prodeju...
  • piratum ale na takovych parametrech, ktere zminujes casto ani vubec nezalezi, jednoduse receno jakakoliv cena bude porad vyssi nez 0
  • vidis to a ja u AC2 zadnou uber cool ochranu nepocituju :) jedna modra tabulecka mi fakt zily netrha (uplay)
  • jj treba inovativnim vecem jako CoD
  • tak zrovna tvrdit, ze na hitlerovi bylo neco pozitivniho bych si nedovolil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit