Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft: F2P napravuje škody způsobené pirátstvím
22.8.2012 | Aleš Smutný
108 příspěvků
-
Ubisoft po tom co predved s Ghost Recon Future Soldier pro PC at nekam zaleze a ani nepipne.
-
Ja se divim, ze to nekdo vubec stahuje, kdyz to neni ani k hrani :D
-
A ten problém je ten, že místo aby dali konkurenti hru za 58$, prodávají ji za 62$ *15*
-
Zdá se, že Ubisoft v posledních letech nezaháleli a přišli s novou verzí starého dobrého moudra "Než začneš hledat chyby u ostatních, začni u sebe."
Nová verze zní "Než aby jsme začali hledat chyby u sebe, pojďme je hledat někde jinde."
*7* -
a to zlo dalším zlem atd. na úplném začátku je ale to, že nějakého chytráka napadlo chtít za hru +-60 dolarů
-
Možná kdyby tak očividně nesrali PC hráčům do ksichtu a nesváděli na piráty svou vlastní neschopnost tak by jim to lidi kupovali i bez F2P.
-
*7* Nejdříve naštvou platiče DRM(pirátům to očividně moc nevadilo) a pak se diví proč že to nikdo jejich hry nekupuje(navíc platí, že co pirát, to ne potenciální zákazník). Trochu pokrytecký ne? Každopádně naposledy jsem koupil FC2(náhodou docela spokojenost), ale to co jim vychází teď, no, moc ani nemám zájem ať f2p či ne(možná ten ghost recon online, ale mám teď jiné věci co mě teď dost baví).
-
2Robotron : Nesmis vsechbo brat tak hrozne vazne, debatujes tu jak o svetovym miru a pritom jde o takovou pico*inu .. .take it easy ;)
-
Bohuzel ma pan z Ubisoftu pravdu.
F2P je zlo, vyvolane jinym zlem. -
Tak ať si to na PC nekupují, nebo hrají na konzolích. Ale nebudu přece za to posílat celou firmu někam, a přát jí, aby zkrachovala. To je jako kdybys šel do obchodu s botama, tam se ti nějaký boty nelíbily a hnedka se utrhla tkanička, tak tam začneš vyřvávat, aby zkrachovali? Šílenost.
-
To bude ten problém. Hraješ si na konzoli, tak ti naprosto uniká, že jejich zprasený porty na PC jsou mnohdy naprosto nehratelný a ještě mají tu drzost naříkat nad tím, že ty jejich zmetky někdo někde stáhne.
-
Vávra by jim dal. Je to zachránce, objektivní znalec, kontrolor myšlenek a vlastník diplomu přesnosti.
-
Hry od UBI uz nejaky cas kupuji jen ve vyprodeji (od zavedeni UBI DRM), nedavno jsem na posledni chvili couvnul od porizeni srackozni PC verze Ghost Recon: Future Soldier a Far Cry 3 zapoti "Jezisek" ale k tematu. F2P si mohou stcit tam kde slunce nesviti.
Nemam dostatek casu ani na hrani "AAA" titulu natoz abych se poustel do experimentovani s F2P. -
Teda jak diskuse o hrách se nakonec vždy stočí na Hitlera, to opravdu nechápu :-/
-
Slysel jsem, ze se znamym a/nebo kvalitnim produktum dari na PC docela dobre. Mozna by UBISOFT mohl zkusit tohle.
-
nezabudajte ze f2p zaviedol microsoft so svojimi srdciami :)
-
Nikde jsem nepřirovnával Ubisoft k Hitlerovi. Pouze jsem poukázal, že tu nenávist chápu, stejně jako chápu tu pozitivní stránku. A paralela s Hitlerem je jasná. Hitler zavinil smrt několika milionů lidí a vyvolal největší válečný konflikt v novodobé historii lidstva. Na druhou stranu stavěl dálnice, přičinil se o překotný technologický rozvoj a v neposlední řadě zvedl němce po prohrané první světové válce. každá věc má své pozitiva i negativa. Proto Ubisoftu stejně tak někdo může přát krach kvůli jistým věcem stejně jako ho kvůli jiným vynášet do nebes.
-
Tribes Ascend
-
Zatim je to OpenBeta ale jakmile to bude hrat dost lidi tak pomalu a nenapadne budou zpoplatnovat casti hry bez kterejch hrat proste nepujde a samozrejme lidem co u toho stravili dost casu bude lito to opoustet tak zacnou pekne calovat.
Hra je dobra a bavi ale jak rikas jakmile je team plnejch idiotu tak nekde cekaji na svuj frag misto toho aby utocili na dalsi bod bohuzel neexistuje zpusob jak je prinutit se hejbat snad matchmaking bude mixovat team lip nez 8x Recons *1* -
Ubisoft je něco jako Hitler? Jako někdy mě hlava nebere, jakým zpúsobem hráči přemýšlí. To je asi něco podobného, jak když virtuálně šikanovali nějakou tu scénáristku EA a Bioware, za co?, jsem ani nepochopil... Ubisoft není jen PC, větší podíl má Ubi na konzolích. Hraju na PS3 a s hrou od Ubisoftu jsem neměl sebemenší problém. Technicky i obsahově se většinou jedná o špičky žánru. Takže výkřiky někoho, že Ubisoft je jako Hitler a že má zkrachovat, no kde to proboha jsme? Co to je za lidi?