Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vydávání každý rok by nevadilo kdyby se assasini nezměnili ze zabijáků co musí zjistit nějaké to info o cíli popř. v cut scéně probrat strategii s místním assassinem nebo spojencem potom se tiše dostat na místo a demonstrativně zabít cíl aby ostatní věděli co je čeká a potom zmizet, a ne že se promlati tam a pak ven, zkráceně z udeř a zmiz tu máme zabiják co můžeš. Pokud chcete nejlepší díle série zahrate si ACII a AC brotherhood, jednička uznávám je trochu stereotypní svým zpusobem tam jen 8x uděláte to samý ale když jsem to hrál poprvé tak mě ta atmosféra dostala i to že tam byl český dabing
  • Ja bych si AC hru pral co pul roku a CoD co tri mesice.
    • LuckyBaal
      Malý troling od malého trola...
  • A preco nie pokial sa budu striedat oblasti/doba/engine nevidim natom nic zle ac je sranda pokial z toho nespravia cod kde sa uz ani nesnazia nic vylepsit..
  • jan.pospisil.35
    mě absolutně nevadí když bude assassin každej rok jen mě znepokojuje kam ta serie míří protože hru kterou sem bezmyslenkovitě proběh držením dvou tlačítek a borec udělal všechno sám mě nejak moc neláká. Kde jsou strategický postupy z brotherhoodu? Kdy ste museli řešit kudy se do tabora dostat, a jak nejnenápadněji zlikvidovat stráže. Místo toho vběhnu dovnitř čekám až na mě někdo zautoci abych mohl použít countatak, vymlátim tábor a zase běžim přez 3 mapi za vykřičníkem. A to ani nemluvim o umělé dementnosti (inteligence se tomu říkat nedá) stráží kterejch je všude jak much a přitom si ani nevšimnou že jim chybí parták na stráži. Jestli to takhle pude dál tak k dohrání bude zapotřebí akorát držet šipku dopředu a čučet na nespočet načítacich obrazovek animu,
    • je to hloupa hra pro hloupe, nenarocne hrace...
      • A poradíš nám nějakou chytrou hru pro chytré hráče?
  • Hlavne ze serie vychazi i na Nintendu Wii U, to je skvele. Uz se na novy AC moc tesim.
  • michelangelo
    Ja zase nechci videt weby celorocne, bez prestavky plny informaci o tyhle serii. Ale to je asi tak vsechno co s tim muzu delat...
  • Zvasty, hraci chtej zajimavy hry ... managori chtej prodavat a tak se snazej naroubovat na vsechno "znacku" a ocekavaj (celkem opravnene, bohuzel) ze si to kazdej mamlas koupi uz jen proto, ze se to nejak jmenuje.

Co se piratu tejce, zkousel sem spoustu her na tohle tema, zadna ale bohuzej nevyhovovala tomu, co bych si predstavoval. V tomhle pripade - mam JEDNU lod, o kterou se staram ... vazne nechci resit ze mam v pozdejsich fazich 150 lodicek, ktere samy jezdej odnekud nekam ...
  • A víte že mně to ani nevadí ? *3* Rád si každý podzim zahraju nové AC s pohodlý domova. *4*
    • ano, presne pro takove je ta hra urcena... gratuluji a preji ti, at si nove dobrodruzstvi s uzasnym hasasinem v pohodly uzijes *1*
  • Každopádne ak bude ďalší diel neúspešný bude to tento raz naozaj kvôli "pirátom".
  • Já jsem sice AC nehrála ani jeden díl a nemám ráda když končí hry, ale podle mě to asi ztratí tu "šťávu". Já bych si také moc přála mít další díl Mass Effectu se stejným příběhem, ale teď už bude zase jiné pokračování a "staré" Mass Effect už prostě skončilo. *9* Musím to přiznat. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit