Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x_ander
    "Lidé čekají víc a víc toho samého" - za tohle bych tomu pánovi dal nejraději facku, jenže on má bohužel pravdu. Pár hráčů na fórech sice může nadávat, že jde o dojení série a že celá značka tak půjde do hajz*u (jakože půjde), jenže v celém objemu prodaných kopií jsou to jen výkřiky do tmy. Prachy jsou prachy a dokud lidi opravdu budou Ubisoftu cpát prachy rok co rok za upadající sérii, tak se nic nezmění. Je už jen otázka času, kdy se délka herní doby smrskne na pár hodin.

A pro lidi, kteří od hry čekají něco víc a větší hloubku (mezi které se řadím i já) to je smutná zpráva. A to ACII, potažmo celou renesanční trilogii, považuju za jednu z nej her, co jsem hrál. Trojka mě ale zatím vůbec nenalákala a půjdu do ní až bude tak za 2 stovky. ACIV se mi zatím jeví úplně stejně. Ale tak neházejme flintu do žita, třeba se i z dojení domrtě vydojené krávy dočkáme kvalitní a zapamatovatelné hry.
  • Veskoslav
    Slabota, podle mě by měli přidat, protože "hráči" chtějí každý měsíc nový díl:)
  • Jasné hráči chcú každý rok nový Assassins Creed, iba 5% hrá s pohľadu volantu *16* vážne kde berú také hovadiny vývojári ja nechápem. Veď sami musíte uznať že je to proti zdravému rozumu. Ako u hier FIFA a NHL je to normálne pretože sú to ročníky a ešte max. NFS predsa len je taká každoročná mačka vo vreci ale ostatné fakt nechápem. Boli časy keď tie Battlefieldy, Call of Duty, Assassiny, NFS atď. sme mali radi lebo ich robili raz za dva roky alebo tri a stály za to. Alebo ak som sa preriekol pretože nepoznám všetky série ako vychádzali tak som to aj myslel tak že si vývojári dali záležať na finálnom produkte. Dnes už môžeme snáď len snívať o hrách ktoré nás v mladosti prichýlili či už k PC alebo k danej konzoly. Nie všetky sú zlé ale dá sa to aj lepšie jediné čo stačí je naslúchať komunite.
    • Proboha kde žiješ? O tom, že další díl vyjde za rok, nerozhodují vývojáři, ale vydavatelé.
      A ty se rozhodují podle počtu prodaných kusů. Takže nevím o jaké hovadině hovoříš.
      A problém serie CoD, NFS atd. nebyl v tom, že by to vyšlo každý rok, ale v tom že měli krátkou herní dobu, nepřinesly nic nového a hlavně s každým dílem upadala hratelnost.
      Na druhou stranu COD se i přes to prodává dobře (hodně lidí si to koupí jen kvůli Multi) a tak i když mě to také štve, tak tu holt každý rok máme tu stejnou CoD.
      Jestli se toto stane i u AC to se teprve uvidí.
    • Ehm ... k nhl by ti stacilo vydat (zadarmo) aktualizaci soupisky ... jenze proc neco takovyho delat, kdyz se kazdej rok najde par milionu mamlasu, ktery si koupej totez co loni jen se zmenou toho jednoho par kB velkyho souboru?

A podobny je to se vsim. Vem si ze mas hru, engine ... a vetsinou nejakej ten ingame editor ... namastit dalsi "hru" je casto otazka par tydnu.
  • walltar
    Hmm tak to asi nejsem hráč no ...
  • Jen tak dál, jen tak dál... http://bit.ly/14BWBLE
  • Z AC série mě nejvíce bavila původní jednička. I když byla dost stereotypní jen co je pravda, nicméně příběh byl zajímavý a na dobré úrovni. Souboje i když tehdy jen s minimem komb byly těžké a chtělo to trochu cviku, aby se zvládl větší počet nepřátel. Prostředí bylo také lákavé. Český dabing, který byl na velice kvalitní úrovni dodal hře neuvěřitelné kouzlo. Tehdy se tvrdilo, že to bude trilogie. S nadšením jsem očekával další díl. Přišla dvojka... ze začátku jsem byl nadšený, ale v polovině hry nadšení opadlo. Stereotyp přetrval(pravda trochu vedlejšího obsahu přibylo, ale nebyl nic moc) a hra se při tom o dost prodloužila oproti prvnímu dílu. Tento díl jsem již nedohrál. Nedávno jsem vyzkoušel díl zatím poslední a krom zajímavého prostředí mi to přijde jednoduché a herním obsahem nezajímavé. První díl patří do mého seznamu oblíbených her a rád si jej občas zahraji. Ostatní díly nikoliv. Kdyby se drželi původního plánu trilogie a to nejlépe se zakončením v moderní době s desmondem již bez užití animusu, zřejmě by to byla jedná z mých nejoblíběnějších herních sérií... Ale Desmond je prý mrtev... takový je můj názor.
    • Jen jedna věc, český dabing byl otřesný, stejně jako ve všech dabovaných hrách.
      • Novej Sly na PS3 dopadl celkem dobre s CZ dabingem
      • Magister_Peditum
        I v Mafii 1?
        • I v první Mafii je český dabing hrozný. Před deseti lety mi to možná nepřišlo, ale když se na něj podívám teď... Takhle namluvené postavy mi přijdou děsně "out of place" a kolikrát mám pocit, že to vykládaj jak v divadle či co. Viděl jsem (resp. slyšel) pár minut z nějakého Stalkera i toho assassina - to jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo brečet. U prvního far cry jsem se hooodně nasmál, hlavně tomu, jak jsou ty hlášky vojclů v češtině trapný.
          Nesnáším Vašuta.
          A vůbec nesnáším soudobý český dabing. Už dlouho neplatí, že by to byla nějaká kvalita (výjimka se možná najde).
          Ale aby si někdo nemyslel, že originál považuji za úplně nejlepší, tak spoooooouuusta her je příšerně namluvená i v angličtině nebo v tramtarijštině...
          Naštěstí nepotřebuji, abych měl všechno přeložený. Vadí mi i české titulky, u her obzvlášť - jde vidět, že to kolikrát překládaj bez jakéhokoli kontextu. I když chápu, že jazykově méně zdatným spoluobčanům můžou přijít české verze vhod. A samozřejmě dětem.
          • Á pán je gurmán. Uplně nejlepší by bylo, kdyby se nemluvilo, že? A k těm méně zdatným spoluobčanům - ano hlavně pro ty se hry překládají, ale i já ocením když je hra v češtině, i když nemám s angličtinou nějaký velký problém, ale když dostanu český dabing tak jsem nadšený a hlavně jsou to hry ne filmy. A je mi jedno jestli je to občas robotické naopak vždy mě to potěší.
        • tak u Mafie 1 mi přišel naopak otřesný dabing anglický... Ten český byl naprosto dokonalý (snad jen na trošku přestřeleného Rychlého a lehce mdlou Rybovou *3*)
  • Druhy dil byl posledni ktery sem hral v "terminu" na druhou stranu kdyz nastane okurkova sezona vzdy mam v zaloze nejaky AC, navic umerne s cenou klesaji naroky na kvalitu samotneho titulu. Takze pro me za me at si UBI dela co chce, ale klidne se muze stat ze muj zajem o tuto znacku zcela opadne jako v pripade CoD.*6*
  • Drakens
    Tím tu hru úplně zabijou....Radějí titul jednou za tři roky ale kvalit alá Witcher ( není to sice stejný žánr ale je kvalitní) než každý rok a mít s toho paskvil.
    • Viktor_H
      Kvalita je naprosto relativní kateogorie. Možná ne o sobě, o tom neluvím, ale napříč lidmi ano. Možná jsi natolik komplexní osobnost, že vidíš mezi Zaklínačem a AC rozdíl v kvalitě. Pak jsou ale lidé, pro které je AC, CoD atd. zhmotněním mokrých snů, zatímco Zaklínač pro ně může být meh, případně je nezajímá. Co se snažím říct je, že věci, které jsou pro někoho ztělesněním dokonalosti, mohou být pro jiné nedotaženou, nelogickou a povrchní slátaninou.

Závěr? Možná to tak smejki nade mnou nemyslel, ale jeho otázka: "Co každý rok titul kvalit alá Witcher?", je pro někoho v rámci AC skutečností. Pokud přeložíme tento fakt do řeči peněz, pak tu máme velkou skupinu lidí ochotných investovat peníze nejen jednou za tři roky, ale každý rok... Smiř se s tím, že možná nejsi cílovka, ať už to znamená cokoliv.

V obecnějším měřítku tahle skutečnost přesně vystihuje povahu naší doby. Tak si např. Bill Gates stěžoval nad tím, že do výzkumu proti plešatění se vráží mnohem více prostředků než proti malárii... Takže buď tohle, nebo nějaká forma elitářství...
      • Drakens
        Všeho se časem přejí. Noví Assasin byl kontroverzní, můžeme to dávat třeba za vinu novému týmu atd. Další Assasin asi bude dotvořen dle ohlasů takže by měl mít úspěch (snad). Ale hned na to vydat dalšího Assasina? A pak dalšího? Mám pocit že hlavní dějová zápletka bude už opravdu jen na ozdobu a spíše půjde jen o další dějství tipu " Jsem zabiják a popravím co nejvíce Templářu a k tomu pár civilů a nějakého toho strážného a dodaáme tomu další nové prostředí" Nevím, mě osobně když pominu tu volnost ( která byla super ) s kterou Assasin přišel tak bavil příběh celkem a to ne jen hlavní zápletka v reálném světě ale i to co probíhalo v minulosti. A nedokážu si představit že někdo kdo každý rok vydá stejně velkou hru jako být teď noví Assasin dokáže tne příběh vůbec udržet...Proto ten přídavek raději třeba tři roky počkat a vydat hru s velkou pompou než každý rok jak na běžícím pase. (snad jsem to napsal pochopitelně, mám v práci slušný zápřah) .
    • smejki
      Jen teoretická otázka: Co každý rok titul kvalit alá Witcher?
      • Magister_Peditum
        Sice se ještě nestalo, že by toho někdo byl schopen, ale jak se říká, všechno je jednou poprvé. *3* *1*
      • walltar
        Taky bych asi byl proti ... potom i kvalitní hry, když sou pořád dokola přestanou bavit ... a navíc pochybuju, že by někdo dokázal vydat novou hru, každý rok, pokud by na ní i pracoval ... oni udělají rychlý reskin a je to.

Jediné co si myslím, že by mohlo uspět každý rok tak vydávat novou oblast do hry jako je Skyrim. Pokud by každý rok vydali část nového kontinentu a nebylo by to standalone tak to bych asi zahrál ... protože takové hry hraju trošku jinak než klasické lineární příběhovky.
  • Tak vám nevím, bratr tuhle hru dostal k novému PC a přestal to po dvou tádnech hrát. Me stačilo dní 5. Podobný problém neastal i při Assassins creed 2 na PS3. Zajímalo by mě co na tom fanoušci vidí ? Neříkám, že je to špatná hra, soubojový systém je rozhodně dobrý i intuitivní ale...je zábavný ? Nevím ale ani v jedné té hře jsem neměl problém se zdravím. Všechny ty country a údery ze mě dělali superhrdinu co nemůže umřít. Prostě to nebyla výzva. Tak by mě zajímalo co na tom lidi tak drží, že se neustále produkují další a další díly, a že je to už po 4 dílech nepřestalo bavit. Jinak souhlasím s názor, že z toho už je jenom dojná kravka ale víte co se říká, je jen na nás aby jsme to zastavili. A nemusím k tomu dělat moc, jenom to prostě nekupovat.
  • Nechutné, až me ji z toho zle. Osobně mě to přestalo bavit u ACRE.
    A je mi jasné, jak to bude pokračovat:
    ACV: Assassin a Assassinka (DLC: Assassin se žení)
    ACVI: Assassin ve výslužbě
    ACVII: Assassin v New Yorku (DLC: Assasin v Honkongu, Assassin v Acapulcu a Assassin v Riu)
    ACIX: Assassin a mimozemšťané (tedy návrat k ACII a ACB a pokus o "restart" série)
    • Už se těším, až bude nějaký nový Assassin lítat po galaxiích v X-Wingu... asi taky nepatřím mezi hráče *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit