Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft: „Hráči chtějí každoroční Assassin's Creed“
2.4.2013 | Aleš Smutný
137 příspěvků
-
Njn, tady se nam zase zlobi pirati, kteri za hru ani neplati a maji tu drzost, radit nekomu, jak vydelavat penize...
-
Nevím čemu se tady někteří diví. Ubisoft by nedělal jeden díl za druhým jen tak pro nic za nic. Lidi kupujou a tak se vyrábí, jak na běžícím páse. Pokud se vám to nelíbí, tak nekupujte.
-
Hráči toho chtějí....
-
a teď tu o Karkulce
-
Většina hráčů neví co chce, dokud jim to někdo nedá.
-
-
Pravdivé, ale pobavilo *2*
-
-
Na apríl je už pozdě. Když si člověk v budoucnu vybaví název AC, tak se mu akorát vybaví, že to byla jen další nekonečná série na ždímání peněz, doufám, že ubisoft počítá s nechutí lidí, která poroste.
-
Pokud to bude mít kvalitu Brotherhoodu či Revelations, tak proti tomu nic nemám. Pokud to však bude jako AC3, tak se začínám bát, že pro mě série skončí čtvrtým dílem, kterému ještě dávám naději.
-
Já bych to vydával epizodně každý týden.
-
-
presne tak..vydavat to epizodicky ako serial 1x tyzdenne. AC : The Video Game Show, niektore casi na seba nadviazane, ine menej kazda Season ta 22-24 casti pocas celeho roka, v lete si daju pauzu a sup na Season 2 :) samozrejmostou je predplatenie za celu season, alebo platit a tahat kazdu season zvlast.
-
-
Doufám že to tady nečtou nebo se toho ještě chytí :)
-
-
My nejsme televize, jsme Ubisoft! *3*
-
A k tomu ještě zvýší daň... *1* http://www.youtube.com/watch?v=GHo445HT1yY
-
jako DLC za deset éček *15*
-
-
a to je napad, mohlo by se to jmenovat Animus: The Game a kazdy tyden by ses vtelil do role jineho cloveka z jine doby na ruznych mistech sveta :D
-
-
-
keci, nechcu!
-
Že každoroční vydávání AC sérii škodí? Blbost. Lidi jsou tvůrčí a dva roky na vývoj bohatě stačí. Zajímavé, že trojka se se svým akčním pojetím většině hráčům líbila. Recenzentům už tolik ne. Hlavní problém? Přidejte do hry různé způsoby vyřešení misí ála nový SC Blacklist a budou spokojení všichni.
-
-
co to meleš? Upřímně mi řekni kolik fandů AC série tu hru pochválilo? CHválili jí jen ty, pro které to byl první assassin.
-
že většině hráčům líbila? Ato si vzal kde, to je nějaký super průzkum? V mém okolí se najde jeden z desíti kdo řekne že se mu AC3 líbilo, čtyři řeknou že je to neurazilo ale ani neohromilo a 5 to vidí jako ždímání značky které se nepovedlo .... takže asi tak, a to jsem fanoušek série *3*
-
-
A co třeba anketa Boom, která je zmíněna na konci článku?
V Americe to vyhrálo diváckých cen nespočet. -
-
V americe by to mohl vyhrat i CoD jestli se to uz nestalo.
-
obávám se že to vyhrála značka AC jako taková a né samotné AC3, spousta lidí co hlasovala třeba v anketě booom tak si myslím že neměla tu čest zahrát si ostatní hry z top5, kdyby ano tak nedávají AC3 na první místo *3* ... toť můj názor *5*
-
-
vox populi ankety byly odjakživa jen soutěž popularity, takže je to spíš souboj PR oddělení, než čehokoliv jiného.
-
Asi tak. Proto jsou tyhle ankety typu "hlasuj pro nejlepší ... " nejvíc stupidní. A velice mě baví, jak se tu dost často podobnejma "průzkumama" (ty uvozovky nikdy nebyly víc na svym místě) všichni oháněj a berou je jako hrozně podstatný, ale nadávaj na recenze, který tu (nejen tu) dělaj uvědomělí recenzenti, kteří svoje postoje odůvodněj a závěry logicky odvoděj.
-
-
To bude asi tím, že to popisovalo jejich historii Hollywood stylem... Osobně nelituji, že jsem si hru koupil, ale jsem rád, že jsem si počkal na výraznou slevu, protože za tu původní to skutečně nestálo.
-
-
-
Jen doplním, že jsem myslel fanoušky globálně, samozřejmě ne v těchto diskuzích.
-