Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LuckyBaal
    Jo a zajímalo by mě, kolik OPRAVDOVÝCH fandů chce každoročního assassin, podle mě ho chtěj ty ,,super Assassini'' co začali trojkou a nevědi jak to začalo, ani jak to vypadalo...
    • Hrál jsem jedničku a pak trojku ze zvědavosti a jednička nebyla teda o moc lepší :)
      • LuckyBaal
        *1* nevnucuju ti to, ale jde o to, čím má být Assassin, vysrat se na counter killy, ztížit to atd.
        • Vrook
          za dnešek už druhej doublepost ku*va. zvykl sem si klikat na "odeslat" dvojtym poklikem, tak sorry *13*
        • Vrook
          Ty sériový killy jsou fakt hrozný, s tim souhlasim. Počkat si na kombíčko, zmáčknout danej čudlík tolikrát, kolik je nepřátel a odejít od hromady mrtvol? Ač nejsem přívrženec toho, aby byla obtížnost ve hrách nějakej extrémní hardcore, tak tohle je zase opačnej extrém..
        • Preed
          V jednotke bol counter kill hlavna featura.
          • LuckyBaal
            aj, promin myslel jsem serii zabití *3*
  • TheGGG
    Super, piráti jsou perfektní nápad, kdo by si nechtěl postavit loď, naverbovat posádku a pak jen přepadat a znásilňovat a vražďit. Todle je prostě sen každýho malýho kluka.
    • Jop, a nocni mura kazdyho managora ... vydat hru kterou omarkujou 18+ si troufne malo kdo.
    • No pozor, to je nic oproti tomu, že na sobě budeš mít Assassinskej oblek! No není to ještě lepší pocit? :P

Jinak je to určitě snaha vymýtit pirátství (nebo teda spíš snaha posunout piráty na jinou úrověň) , protože když pirát ukradne něco pirátského... *15*
    • mne by stacilo prepadvanie znasilnovanie a vrazdenue aj bez lode a posadky
    • LuckyBaal
      jak říkám už od oznámení. Hra to špatná nebude, ale s Assassinem už to taky nebude mít nic společnýho... *7*
      • walltar
        Jo přesně ... proč neudělají něco co bude zaměřené jen na pirátskou tématiku ... assassíny můžou klidně jednou vynechat. Klidně to mohlo být nové IP ... imho by se nic nestalo. Takhle budou roubovat piráty na assassíny a nebude z toho ani pořádný assassins creed, ani pořádná pirátská hra.
        • Spades
          Protože tu hru bude prodávat značka a to to Ubi jde. Prodat co nejvíc. :/
  • Jednicka mne nebavila v pulce jsem to odinstaloval, 2ku jsem ani nezkousel a trojka uz mne uplne minula jesteze ma ten ubisoft mainstremovy hrace
  • Rok 2015:
    Ubisoft: "Hraci nechteji kazdorocni Assassins Creed, chteji pouze kazdorocne odevzdavat 1000 Kc"
  • ja si kazdy tyden stiahnem nejaku novu mapu do CSGO a zadara. a uprimne, niekedy je to lepsie ako kupit nejake DLC k inej hre.
  • Dnešní hry potvrzují nepsané pravidlo " Nejde o kvalitu, ale o kvantitu". Dokud bude poptávka a dopyt jim ponese, hry budou stále na stejné úrovni.
  • Vzhledem k tomu, že nestíhám hrát a dohrát několik her za týden jako většina přispěvovatelů tady, jsem za tohle naopak rád :)
    • Mno jelikoz se spousta soudobych her da dohrat za odpoledne ... a to se ani nemusis moc snazit ... kde sou casy, kdy se JEDNA hra probirala trebas pul roku a resilo se, kde kdo zrovna je.
      • To je záležitost FPS her konkrétně jejich SP částí.
        Hry, které hraji ale takovou krátkou herní dobu nemají :)
    • Spades
      A proto chceš aby AC vycházel častěji?
      • Mám jen pár oblíbených serií a her takže proč ne ?
        Ten rok je pro mne dostačující.
  • Hráči Ubisoftu: "Hráči si chtějí od série Assassins Creed odpočinout."
  • Ubisoft: Chceme každoroční peníze za nový Assassins Creed ... a DLC, spousty a spousty DLC.
  • Spades
    Lidi kupujou AC, protože to byla dobrá série s celkem stálým rytmem vycházení nových her...
    Když to zrychlí, lidi to přestanou kupovat v takovém velkém množství... fakt ty c*raky nechapu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit