Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft: „Hráči chtějí každoroční Assassin's Creed“
2.4.2013 | Aleš Smutný
137 příspěvků
-
No jo no, při ohlášení trojky jsem říkal, že je to další CoD - tedy každoroční dojná kr*va. Tehdy mi to lidi vyvraceli a tvrdili jaká je to zábava a super série. No jo no, Brotherhood byl asi vrchol, pak začla recyklace a tuny gimmicků. Problém je taky v tom, že se to čímdál víc hraje samo. Např. tvrdej outdoor parkour - držet W (páčku dopředu) a Connor skáče sám... no toto asi ti "hráči" zmiňovaní Ubisoftem chtějí.
Tak nic, aspoň si pohoním triko s "říkal jsem vám to." *3*
Jo a proč je kr*va zakázané slovo? Nemyslím tím k*rva, ale kr*va... jako "cow". -
Hah, tak vidím, že ignorování Brotherhood/Revelations a čekání na velmi výraznou slevu na trojku je opravdu na místě. A to jsem si zrovna o víkendu říkal, jak je ta dvojka celkem zábavná hra se spoustou nevyužitého potenciálu.
-
Jestli hráči nejsou Assassins Creedy zahlceni, tak už nevim, čim jiným by mohli být. Ani to nestačim hrát. Radši bych kvalitu třeba po dvou letech.
-
Já ne.
-
No lepšie by bolo, keby Black Flag vydali ako pirátsku hru a nie AC a namiesto toho porozmýšlali o tom , ako by sa v AC4 vrátili ku koreňom hry. A čo sa týka úspešnosti v Amerike: V prípade filmu, ak niektorý neuspeje v USA je to pre mňa signál, že stojí za to
ho pozrieť.(S 80% predpokladom, že sa mi bude páčiť.) -
Takze tedka se tomu rika "hraci" ? *1*
-
Takhle Valve slibovalo vydávat episody k HL2
-
Assassins...that`s the word.
-
-
Mínusy mam jako za co?
Kvalitní AC hra by klidně každej rok vycházet mohla. Chce to stealth a žádný to poskakování mezi nepřáteli, zatimco hráč ležérně counteruje veškerý útoky.
On je rozdíl, když hru jen tak prolítneš a radši bys na ní hned zapomněl, než když se člověk dopracovává ke konci v náročnym, ale skvěle navrženym prostředí, který podporuje hlavní styl tý hry, což je stealth. Takovej Assassin by mi každej rok nevadil. -
-
Souhlas, ohledně těch mínusů, teď je na Games patrně v módě AC nesnášet, takže jsi je dostal nejspíš proto *3*
-
-
-
Tak a další značka se nám změnila v dojnou krávu. Pěkně vymačkat až dosucha a pak ještě jednou, jen tak pro jistotu. A až nám začnou nadávat i mainstream hráči s hroší kůží, že už to není vončo, tak z poklesu prodeje obviníme piráty, tak! *1*
-
Ted uz je to pouze zdimacka penez.. presne tohle nemam rad a proto jsem davno odsoudil serie jako cod,tomb raider ci nfs.. kazdy rok novy dil a o nicem
-
-
Aha no Tomb Raider je rozhodně jedna z těch sérií, poslední Tomb Raider (Underworld) vyšel v roce 2008. Vydávat hru tak rychle "rok za rokem" to chce odvahu...
-
-
doporucuji se podivat tady http://en.wikipedia.org/wiki/Tomb_Raider jestli ti prijde 10 her v rozmezi cca 15 let malo tak budiz me teda ne..
-
posledni byl Guardian of Light 2010
-
-
Ten nepočítám, neberu to jako plnohodnotnou Tomb Raider hru, spíš jako indie spin off...
-
-
-