Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • species
    No co no... tak je tu dalsi den, slunce vyslo, voda porad tece dolu a konzole zase neco nestihaji.

Ale nebojte, on Microsoft zase zaplati nejakou exkluzivku a bude vse zas dobre
  • Něco mi říká, že tahle generace konzolí tu 7 let nevydrží.
    • Magister_Peditum
      Na druhou stranu bych alespoň nemusel hodně dlouho upgradeovat počítač. *3*
      • tjn
  • "A hysterka snad nikdo z nás není a být ani nechce..." Hááááááh, už se někdy pan Poláček podíval do zdejších diskusí? Očividně ne, ale to mu jen závidím *1*
  • Proč se snižuje rozlišení když je problém v CPU?
    • To je mi taky zahadou.
  • Žil sem v domnění že s příchodem next genu bude nutná koupě minimálně nové grafické karty protože tvůrci nebudou omezování HW starých konzolí a technická stránka her se posune na nový level který můj staroušek už prostě nedá.
    S odměnou GK sem měl pravdu ale ve světle posledních informací se zdá že není potřeba kvůli novému levelu next gen her ale kvůli ještě otřesnějším optimalizacím verzi pro PC viz. požadavek na i7 a 4- 6 GB VRAM u každé druhé ryze průměrně vypadající hry.
    Na grafice sem nikdy dvakrát nelpěl ale ruku v ruce s tím podle všeho padají i naděje na pokročilejší fyziku, destrukci, AI atd. *13*
    • Jo hold to je ten next gen kterym nas oslnovali na eeeeee trojkach. Mne tak nejak o grafiku nejde. Hry jsou pekne spis me vadi ze se vsichni chvastali jak jsou super a vyjimecne ty krabice a ze hry stagnovaly prave kvuli stare generaci a sotva co vyjdou nove konzole vse bude stagnovat dal. Ale trochu to pomohlo. Zvedly se hw naroky protoze to neumi portovat a grafika trosku lepsi je.
  • Napsal do této konzolové novinky aspoň nějaký konzolista? Mám pocit, že se sem chodí vypsat životní trosky jako Veskoslav, kteří mají v PC jakýsi pokroucený smysl života. Hoši zcela na férovku, jste normální? Připadá vám to normální? Mě teda rozhodně ne.
    • Mas pravdu mne to normalni neprijde ze nove konzole dosahuji slabeho vykonu. Treba proto ze sem si chtel konzoli koupit a zatim vsude jen ctu jak kazdy chtel 60fps a 1080 a potom jen vsichni breci ze to neslo zvladnout.
      • Nikdo tu kromě nějakých trosek nebrečí. Je sice smutné, že sis to chtěl koupit a nemůžeš kvůli nějakým FPS a rozlišení, ale opravdu je to smysl života o tom neustále psát? Proč tě nutí se k tomu neustále vyjadřovat? Máš nějaké socialní problémy? Nemáš práci či holku, takže se ukájíš nad nějakými FPS a směješ se druhé straně?
        • Magister_Peditum
          Hmm, tobě vadí, že se k tomu v diskusi pod článkem lidé vyjadřují? Protože to nekoresponduje s tvým světonázorem? Nemáš nějaký problém spíš ty?
        • Co ty jsi za ret**da? *15*
        • Očividně jsi ty, kdo má nějaké problémy *1*
  • A v dobach urputnych a nesmiritelnych boju mezi tabory konzolistu a pcckaru si nevsimli v silici komunisticke strane konzolistu ktera jim dovoli pouze vkladat placky a hrat; ze v jejich vlastnim tabore zacina neco velice prohnileho smrdet. Hold chlapci jsou to kramy no koupili jste blbe. Mne je to celkem fuk jestli 1080 nebo 900 spis je strasne komicke jak stacilo par her a vsichni z toho uz zdimou maximum. Tak uz se chlapi nehadejme ted jsme na jedne lodi ted uz to budou sekavat nam vsem
  • Kinet1c
    Btw, je zbytocna hadka, ktora konzola je lepsia a preco, pretoze obe su na nic a zaspali dobu. Tieto new age konzole, mali byt 1080p 60fps steady ready go konzole a namiesto toho su 900p 30-40fps, 1080p 30fps (ledva) atd. a potom rozne vyhovorky typu, ze na 30fps je to lepsie preto, ze pre oci hraca, alebo je to umelecky smer a podobne hluposti. Jednoducho to ludia v oboch taboroch podcenili a mali zvolit silnejsi hardware, ved aj posledna generaci konzol (x360 a ps3) mala lepsi zaciatok a to aj v tej dobe uz boli PC o mnoho v predu, ale zvolili triezvejsi pohlad na hry a uspech nenechal na seba dlho cakat a trva dodnes. Teraz zvolili taktiku velkych slov a megalomanskych slubov a vsetko ostalo iba pri tom. Mali zvolit skratka silnejsi HW a nebol by ziadny problem a vsetky tri "zdruzenia" PC, PS4 a Xbox One by boli spokojne, PC preto, ze by konecne odbilo casom kompromisov a roznych obmedzeni (kvoli vykonu), PS4 a Xbone zas preto, ze by mali nadhernu grafiku akoby mali na PC, ale z pre nich preferovanym ovladanim a s pohodlim hrania skade sa im zachce. By obe strany vyhrali, takto tu zase bude hatefest, z jednej ci druhej strany, budu na seba ludia ukazovat a pri tom by v prvom rade trebalo poukazat na neschopnych navrharov a technikov co sa na vyvoji a zostrojeni konzole podielali, lebo za tieto problemy nesu zodpovednost jedine oni a firmy v ktorych pracuju. Je to skoda, lebo nic viac by nebolo prijemnejsie ako si moct zahrat tu istu hru v tej istej kvalite na kazdym rozne preferovanej platforme. Rozdiely mali byt len v nejakych multimedialnych moznosti a aplikacii a nie vo vykonoch. Tymto stazili situaciu aj vyrobcom hier aj hracom, ktory si konzole tie ci one, zakupili. Kedy sa uz konecne poucia a zacnu pouzivat tu sivu hmotu ktoru asi pravdepodobne v hlave maju, dufam teda ze nie je to taka zltasta hmota co ostava po pileni dreva, lebo inak sa nikdy poriadnych konzol nedockame.
    • Ehm, jak chces nacpat do ty pixly 500W HW + zdroj? Dyk by to svitilo i ve dne ... a neznam moc lidi, ktery mak doma v obyvaku samotovy oblozeni ...

To bylo jasny uz od zacatku vyvoje, ze ty "uber" novy konzole budou velmy podprumerny PC. Proto ti chodej gamesky na 10let starym zeleze, protoze na PC se v HD hraje uz tech 10let a konzole to sotva zvladaj.
    • No v dobe releasu x360 a ps3 byli konzole dokonce silnejsi nez nejlepsi PC a to je taky jeden z duvodu jejich popularity a toho, ze vydrzeli az do dnes. Na druhou stranu Xbone a ps4 jsou uz v dobe vydani stezi na urovni prumerneho PC, takze se neda ocekavat, ze by podavali stejny vykon. Hold se ani jedne spolecnosti asi nechtelo dotovat HW.
  • Celkem ostuda, ze zbrusu novy konzole uz od zacatku nestihaj *8* No kde to sme?!
    • na bodu zlomu? za par let zadne specialni herni konzole nebudou hry pojedou jednoduse na vsem *3*
  • Dorazil klikač *7*
    • Myslíš sebe Veskoslave?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit