Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak by mě zajímalo, kolik Poláčkovi platěj za to aby klidnil davy. Že se nestydíš člověče.
  • mate stesti, ok, sry za ot... jen mi to promazali
  • esi mam zas ban tak sem uz nikdy nevlezu, a viim svy smazany prispevky, tak uvidime, rikam, ban a uz nikdy! trapaci, tdy lidi nadav, pouzivaj sprosty slova, nevim co, a ja mam ban kazdej den co mi ban zrusej, naposled sem mel 8dni ban za nesmysl... tak se vokazte!
  • tjn
  • co je pyco reaguj ne
  • Jack1947
    Nedokážou si přiznat že by to prostě nezmákli? takže tentokrát je to fifty-fifty a třetí se směje. (PC)
    *7*
  • Moudřet nepotřebuju. Co nesnáším jsou debilové co normálnímu člověku otravují život a kradou mu na internetu jeho jména.
  • La_Furia_Roja
    Já už te jebu ty očividně trpíš nějakou schyzofrenií. Prý je na to dobrá travka a možná, že bys po ní i trochu zmoudřel. *3*
  • Moc jsem nepobral dědku. Já jsem já a ty jsi ty. Moje jméno je to pravý a ty jsi debilní zloděj. To je jednoduchý. Je mi jedno jak píšeš ty. Jinak ta logika píšícího člověka, který se tím bude pasovat buď k čecháčkovi nebo někam jinak je hodně zajímavá. Tobě už vážně hrabe.
  • La_Furia_Roja
    Bohužel pro tebe milý GGG tohle je moje klasické jméno. A teď ses prozradil, protože bych nikdy neřekl "klasický jméno" nebo "jedinej zavřenej" jelikož nejsem čecháček *2* Synku ty jsi fakt trouba, že tě to baví takový trolling.
  • A proč si teda nepoužíváš svoje klasický jméno? Nejsem tu moc dlouho, ale co jsem pochytil, tak jedinej zavřenej a nic nedělající v robotě je ten pitomec Izmael.
  • La_Furia_Roja
    No mám, protože jsem zavřený v práci a nudím se. Zato ty bys měl jít ven beztak na tebe čekají kamarádi *3* Jinak je strašně zábavné jak jsi mrzký a chytáš totální rage. Paráda jen tak dál takových komediantů tady moc není *1*
  • Co je zase tohle za žvásty? Zloděj a ještě k tomu blbec. To si pode mnou zase prezentuje hňup.
  • nebreč cipísku a běž se raději projít na čersvý vzduch místo kradení nicků, máš tu přísvěvek pod každou diskuzí...
  • La_Furia_Roja
    GGG tohle tě opravdu baví? Mi je fakt úplně jedno co a kde pod mojím nickem napíšeš takže si klidně posluš. *3* Ale někdy zkus třeba vylézt ven mezi lidi možná se ti uleví když se pobavíš s opravdovýma lidma *1* BTW. neměli by vás v družině pouštět na net *1*
  • Je mi jedno, kdo to je, ale štve mě s tím. Musel jsem se kvůli němu registrovat.
  • del0
    "tohle je k zbláznění"

Tohle psal i pod mým ukradeným nickem. Očividně ten samý kktek. TheGGG? He/he? *15*
  • Můžete mi volové prostě přestat krást nick.
  • Pravda, taky už si tím nejsem 100% jistý.
  • Těžko říct, kdo je vlastně kdo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit