Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    On taky byl ve 48fps promítán snad jen v Premiere Cinemas.
  • No byl jsem na něm v kině takže těžko říct. Ten přehnaný ohlušující volume ti zakalí všechny ostatní smysly takže se to pak těžko vnímá.
  • C-BEAM
    netreba radiť čo majú ľudia nekupovať, je potrebné ľudí motivovať aby kupovali hry na PC.

PC má vraj 50 mil. užívateľov so slušným hardwarom, takže kúpna sila tu je, to že sa to neodráža na predajoch a nanakopneme tak vývojárov aby sa na PC sústredili je jednoducho iba naša chyba.
  • Magister_Peditum
    A Hobit.
  • U filmů mají víc než 30 jen venezuelské telenovely.
  • Mě grafika taky nezajímá ale pokud někdo něco naslibuje tak by to měl dodržet. V tomhle případě to byl slib next genu, který jsem zatím ještě nikde neviděl.
  • Magister_Peditum
    Na druhou stranu bych alespoň nemusel hodně dlouho upgradeovat počítač. *3*
  • Magister_Peditum
    Film a hra je něco jiného. U jednoho jsi pasivní divák u druhého aktivní hráč. Zkus si hrát nějakou střílečku se 24fps a uvidíš ten rozdíl.
  • Magister_Peditum
    Hmm, tobě vadí, že se k tomu v diskusi pod článkem lidé vyjadřují? Protože to nekoresponduje s tvým světonázorem? Nemáš nějaký problém spíš ty?
  • kubi-wan
    To ne. Ale například filmy se točej ve 24 fps a nemám pocit, že by se sekaly... takže 30 je podle mě úplně v pohodě.
  • Magister_Peditum
    Takže když je zábavná, tak se může i sekat? *15*
  • ubisoft ? WD2 ? graphics downgrade ? AT SHOREJ DEVvKY. *10* *16* *16* *16*
  • Slovo nextgen, je hlavně akronym z Next Generation, tedy Nová Generace. Což bylo hlavně logické označení. Když dva roky zpátky byly PS3/X360 současná generace, tak zcela logicky to co přišlo pak byla nová generace. To jen lidi z toho udělali normální buzzword a čekali zázraky.

Takže dnes už to není nextgen. PS38/X360 jsou lastgen, a nextgen bude zase tak za 5 let.
  • kubi-wan
    Nevim, co se všichni můžou z těch rozlišení a fps pos*at... když je hra zábavná, je to fuk, ne?
  • I Valve jsou jen "prachsprostí" obchodníci.
    Kdy pochopíte, že změna musí začít u každého člověka? Nekrást, nakupovat s rozmyslem. Pak tu nebudete brečet, že to a to je výsměch. Stačí ty betlfíldy ignorovat a ne si to kupovat nebo krást a pak nadávat.
  • Zalez si do toho svyho za**anyho PC, ty buz_ku. Očividně musíš remcat na všechno, aniž bys věděl, o čem mluvíš. Halo má velice dobrou AI + defitivně lepší AI oproti F.E.A.R. Jdi do školy nebo něco, jsi otravnej a snižuješ úroveň diskuze nesmyslnými plky. Poprvé rozumím tomu, proč každého na tomhle foru se**š.
  • 900p a 30 fps no jo nextgen ty vole jak ve stredoveku totalni trapas
  • "Debílku"??? Můžeš se laskavě chovat slušně? Máma tě málo bila, spratku.
  • K tomu FPS, tak 30 sice má hra na konzolích mít, ale podle mě nejsou ani stabilní protože to stejně poskakuje. Podle mě to je udávaná hodnota maxima FPS. Jinak těch 60/s frejmů je opravdu znát oproti 30 a řekl bych takový standard pro hraní. O rozlišení 1080p nemluvě.
  • Co ty jsi za ret**da? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit