Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft krotí vášně kvůli údajnému snížení rozlišení v Assassin's Creed Unity
8.10.2014 | Petr Poláček
233 příspěvků
-
Nechápu o co se tu snažíš a nechápu proč mi kradeš nick. Udělal jsem ti sakra někdy něco, tohle je k zbláznění *9*
-
No to to trvalo než ti ten tvůj mozeček zapracoval *1*
-
To je mi taky zahadou.
-
???
-
a máš útrum teploušku *1*
-
Rozhodně.
-
Ale no tak GGG to přece není hezké krást lidem nick. To je od tebe velice zbabělé.
-
Srovnávat hru a film? Makes sense...
-
QQ level: 9999
-
tak ses nam popsal. a co jako.
-
Ve válce za nezávislost se zrodila demokracie, ve které dnes žijeme??? Vzpamatuj se nebo začni více číst...
-
zmrdí hlavo
-
životní nuly hrbící se u počítače den za dnem, nemající nic na práci, mají zase o něco lepší život, nový AC pojede na konzoli jen na 30FPS a 900p, čas bouchnout bublinky a taky si v tom posraným životě něco užít a hlavně o tom neustále referovat mezi dalšímí zkrachovalci...
-
To je spíš kvůli obtížnosti, konzolisti tak těžké hry nehrajou *1*
-
@ Pavel - nějaký příklad, proč Valve je prachsprostá banda obchodníků? Pokud je mi známo (což je velmi dobře), tak pochopitelně fungují jako firma, ale především je jejich práce SAKRA VIDĚT! Tak proč za to neplatit? Mě osobně Steam naučil 100% kupovat hry a už více jak 5 let jsem nic neukradl ani neměl potřebu. Není lepšího důkazu, že to jde, když se chce a když se proto hlavně něco udělá že.
Všeobecně, nemyslím si, že na vině jsou piráti a tudíž nízké prodeje PC verzí her. Domnívám se, že vývoj hry na konzole se slabším HW je prostě logicky daleko méně nákladný a také méně rizikový, než vývoj na něco opravdu NEXTGENOVÉHO, neověřeného trhem a tudíž více rizikového. -
pred 15 rokmi by sa ľudia na internete na tvojom príspevku škaredo zabávali a nechápali by ako niečo také môžeš napísať. Dnes sú ale komenty ako tvoj už tak časté, že to už človek berie ako samozrejmosť a typický produkt dnešnej doby keď človek pod tlakom PR kecov predsvedčí sám seba, že biela je čierna.
-
Dovolte jeden ze slabšího soudku:
Víte, proč Call of Duty 2 nikdy nevyjde v žádné re-edici na konzole "nové" generace? Protože standardních 250 fps by neměly šanci utáhnout *5* -
ne, potom je to ešte dôležitejšie pretože to kazí dobrú hru.
-
NEZAPOMÍNAT na Valve a Gabena, díky *5*
-
@ den
Diskuze s někým , kdo nechápe (nebo nechce chápat) tuto problematiku v širších souvislostech nemá cenu ani smysl.
Stručně. Už to tady zaznělo, chyba není v konzolích, ale v jejich uživatelích. Tobě bude stačit informace "že za to můžou konzole".
Ukaž mi laskavě jednoho vydavatele, co bude dělat tu samou hru POCTIVĚ 2x nebo víckrát. EXTRA pro PC se vším, co si PC a jeho uživatel zaslouží. EXTRA pro PS4/XOne a EXTRA pro PS3/X360 a nedej bože ještě pro handeheldy, mobilní platform apod. Říkají ti něco "náklady" nebo "riziko"? Víš prosím pěkně o faktu, že PC verze jsou z drtivé většiny prachsprosté porty verzí konzolových? A pokud se ptáš "proč", tak prostě proto, že bohužel směr herního trhu udávají uživatelé konzolí (až na velmi malé výjimky)...
Já prostě na PC nepotřebuju a nechci mačkat "E", když chci lést na žebřík a už vůbec nechci být omezovaný (ne)možnostmi krabiček "nové" generace!!!