Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft krotí vášně kvůli údajnému snížení rozlišení v Assassin's Creed Unity
8.10.2014 | Petr Poláček
233 příspěvků
-
Máš pravdu, mě by se opět líbila třeba ta Sýrie nebo prostě nějaké ty arabášské státy. Přece jenom tam AC vzniklo. Pak samozřejmě druhý díl z Itálie... i když tam jsou bambitky tak byl skvělý. Ezio byl sympaťák a atmosféra italské renesance byla dost hutná. Za mě nejlepší díl.
-
U nás se říká feťákům ještěři, tak prosím o upřesnění *4*
-
Jsi rakovinný polyp na řiti lidstva.
-
Tys neviděl pc ani z letadla. Přijde mi to, že si hraješ na PCčkáře aby to vypadalo, že na nás plive jeden z našich.....
-
Tak to máš divné já mám gtx 560ku a teď jedu Shadows of Mordor na high detaily a mám 30 fps. Navíc jsem si nevypnul fps lock takže beztak to pojede i na ultra.
-
Funkční možná jo ale dobře vypadající? Když tenkrát vyšlo GTA IV na konzole a já to viděl u kámoše na PSku tak jsem se mu vysmál jestli to má být San Andreas nebo co? *1* Potom když to u mě viděl borec na PC tak nestíhal valit oči.
-
Očividně jsi ty, kdo má nějaké problémy *1*
-
No co no... tak je tu dalsi den, slunce vyslo, voda porad tece dolu a konzole zase neco nestihaji.
Ale nebojte, on Microsoft zase zaplati nejakou exkluzivku a bude vse zas dobre -
Něco mi říká, že tahle generace konzolí tu 7 let nevydrží.
-
Zvazuju ze si k vanocum nadelim 4k ... to se na konzolich dockas mozna v duchodu, tedy pokud jsi dosud decko skolou povine ... ;D.
-
Na grafiku sere pes ... chci videt fyziku, destrukci, pouzitelnou AI ... to je vykonostne radove min nenazrany, ale vyzaduje to, aby vyvojari vyvijeli, ne jen vytvareni omalovanek ...
Mimochodem, narocnost vypoctu sceny pri vhodne zvoleny technice roste vyhradne s rozlisenim a to zcela linearne, to ze se porad pouzivaji polygony je proste historickej relikt. Navrch jsou (prave trebas pro tu fyziku) naprosto nevhodny. -
No jiste, zrovna nedavno sem na nejaky konzoli videl peknou slideshow ... majitel poradne nadaval, ale narozdil od PCckare to bylo tak vsechno, co stim moh delat. Zadny nastaveni detailu, zadna moznost pridat pamet, vymenit grafarnu ... skoro sem pad smichy na zem.
-
2dern: Ses blb, vyvojari NIKDY nebudou vyvijet tutez hru 2x nebo 4x ... protoze to je presne to, o cem pindas. Pokud se dela hra pro vice platforem, tak je VZDY omezena nejhorsi z nich. A to pochopitelne plati nejen o hrach ale o libovolnem SW. A presne proto se pristich 5-8let hry tehnologicky nepohnou vubec nikam a i za tech 8 let si spustim na svem jiz ted 8let strem HW cokoli a pobezi to, protoze ten muj 8 let stary HW, je jeste stale o dobrych 50% vykonejsi, nez aktualni konzole.
-
Ehm, jak chces nacpat do ty pixly 500W HW + zdroj? Dyk by to svitilo i ve dne ... a neznam moc lidi, ktery mak doma v obyvaku samotovy oblozeni ...
To bylo jasny uz od zacatku vyvoje, ze ty "uber" novy konzole budou velmy podprumerny PC. Proto ti chodej gamesky na 10let starym zeleze, protoze na PC se v HD hraje uz tech 10let a konzole to sotva zvladaj. -
Když pominu ze morální životnost je o dost víc než dva roky, tak naprosto souhlasim. Je to otázka priorit. Pro me už herní PC priorita není.
-
"A hysterka snad nikdo z nás není a být ani nechce..." Hááááááh, už se někdy pan Poláček podíval do zdejších diskusí? Očividně ne, ale to mu jen závidím *1*
-
Nikdo tu kromě nějakých trosek nebrečí. Je sice smutné, že sis to chtěl koupit a nemůžeš kvůli nějakým FPS a rozlišení, ale opravdu je to smysl života o tom neustále psát? Proč tě nutí se k tomu neustále vyjadřovat? Máš nějaké socialní problémy? Nemáš práci či holku, takže se ukájíš nad nějakými FPS a směješ se druhé straně?
-
Proč se snižuje rozlišení když je problém v CPU?
-
Však pokud se vývojáři chtějí předvést, tak mohu dělat jen na PC ultra swag hru a na konzole se mohou vykašlat...nikdo jim v tom nebrání.
To že konzole nejsou více výkonne mě taky nedává smysl, ale MS/Sony prostě vsadili spíš na dostupnost pro co nejvíc lidí, než aby udělali drahou konzoli, kterou si nekoupí tolik lidí nebo koupí až později.
Jsem zvědav, jestli teda bude cyklus PS4/XO zkrácen, či pojedou taky 8 a více let. -
Jo hold to je ten next gen kterym nas oslnovali na eeeeee trojkach. Mne tak nejak o grafiku nejde. Hry jsou pekne spis me vadi ze se vsichni chvastali jak jsou super a vyjimecne ty krabice a ze hry stagnovaly prave kvuli stare generaci a sotva co vyjdou nove konzole vse bude stagnovat dal. Ale trochu to pomohlo. Zvedly se hw naroky protoze to neumi portovat a grafika trosku lepsi je.