Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slavik_Jenda

Problém původních AC byla za mě kadence, se kterou to vydávali... Vydávat takovou hru každý rok prostě hráče omrzí a vývojářům neumožňuje dostatečně inovovat... 

• Jevo83

S tym sa da suhlasit, ano :)

• Maxianimal

Nesouhlasim, to nastalo až v pozdějších dílech a od Origins to šlo do kopru úplně, protože změnili žánr.

• Jevo83

Ale tie hry co pises ta ovela viac motivuju a nutia pouzivat stealth element.... ac creed ta za to skor punishuje... jedine kedy to ma vyznam, je vypeckovat obtiaznost na maximum a prvych 5-10% ma vyznam stealth... potom uz je to len zbytocne natahovanie... 

• Maxianimal

Nechápu, jak se na tohle někdo může těšit. Bude to Valhalla na menším prostoru. Jinak je vtipný vidět, jak se vše točí dokola. Nejdřív je ohranej koncept původních ACček, lup tam s RPG. A najednou "všichni" zase baží po návratu ke kořenům. :D

• Maxianimal

Tak to je ale se všemi stealth hrami proboha. Hitman, Thief, Metal Gear Solid, Splinter Cell, Dishonored. Dalo se to vše hrát a dohrát nestealthově, ale...where's the fun in that?

• Derp_1337

Hele, ty nevíš, že jiná kultura znamená jiný mrav??

Každý stát to má trochu jiné. Třeba ve Španělsku můžou teenageři sledovat zápasy s býky, kde toreadoři ubijou býka k smrti (a nebo naopak, býk zabije toreadora, co udělal chybu).

V USA jsou tolerantní vůči násilí v digitální podobě, ale zase dělají peklo, když je tam jen nějaký náznak návykových činností a nebo erotiky.

V Japonsku zase přísněji limitují násilí, ale občas v TV uvidíš prsa (třeba s rozmazaným cenzorským čtverečkem) a nebo záběry na kalhotky.

No a u muslimů uvidíš dost drsné věci, ale zaručeně nikde neuvidíš odhalenou ženu.

• Třeba ta Dia v Olympii byla věrná.

• MalyZeli

To jo, ale pokud si šel stealthem, měl si 100% šanci okamžitě zabít stráže a svůj cíl, a skryté čepele byly instantní smrt, v jedničce např i v souboji, pokud si s ní vykryl i templáře, byl konec na jeden zásah, akorát tam bylo mnohem menší parry window. To už neplatí pokud v nových dílech nemáš sestavenou zbroj s bonusy, a to je stejně k ničemu pokud jsou nepřátele pár levelu nad tebou. Vím že AC nikdy nebyla hardcore stealth hra, ale odměnila tě za to. To se v posledních dílech říct nedá.

• Jevo83

Assassin's Creed nikdy realne nebola Stealth hra... par plizicich pasazi, ale pokial to nebolo podmienene pribehovou misiou, kde po alertovani nepriatela = mission failed, tak sa jednoduchym bojovym systemom dalo vysekat z cohokolvek...

• MalyZeli

To že to má vyšší rating kvůli tomuhle je správné, to že to je nutné ve hře o zabijácích je smutné. 

• Maxianimal

Aha. A když dali slot machines do NBA, tak zase všichni řvali jak to, že to nemá vyšší rating. 

• Slavik_Jenda

Origins jsem dohrál, určitě jsem se u toho bavil... Ale většina herní náplně je neustálé "dobývání" pevností na jedno brdo... Možná mám růžové brýle, ale u AC2, BH, Rev. jsem takové pocity repetetivnosti neměl... Chce to menší svět a větší podíl příběhových misí...

• Slavik_Jenda

Bylo to kratší než jeho následovníci...

• MalyZeli

Spíš to znamená Adventura, ne RPG a velký, prázdný, otevřený svět. Velké město, plížení, doufám že žádná čisilka a tuny zbytečného lootu, ubrat na fantasmagorii a necpat všude artefakty a holomonstra, jinak pořádné animace, dobré postavy a příběh, trochu více historie a "realismu" jako to bylo v prvních dílech, takže skoro všechno co chybělo v posledních třech RPG dílech. Třeba dokonce i nebude možné vyšplhat po naprosto hladké skále jako Spiderman. Nevěřím jim taky ani slovo zatím, uvidí se až z gameplaye, ale návrat ke kořenům brát jako podobné období je podle mě hloupost, zvlášť když se to odehrává pár let před Valhallou. 

• O hlavním protagonistovi, největší fňukna a simp z širého herního okolí, ani nemluvě :D.

• MalyZeli

Tak je to jasné. Hra dostala 18+ Adults only rating kvůli "opravdovému hazardu". Ne kvůli tomu že je to simulátor vraha, ale za gambling. Toto není normální. Tencent boduje.

• Carnage666

Hlavně co to je návrat ke kořenům? Když porovnám AC  1  s novějšími tituly tak byla jednička težce omezená a krkolomná a až dvojka to vytáhla. Následně až do Syndicate se jen nabalovali zbraně a kravinky + lepší parkour. Origins/Odyssey zase přidal jinej combat system a různý armory. Moná je tím myšleno návrat do podobnýho období.

• MalyZeli

Nepřál bych si nic víc.

• Nechápu co Origins dělalo o tolik lepší než další 2 díly, po začátečním WoW efektu z Egypta ta hra byla totální nudná šeď.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit