Ubisoft odhalil Assassin’s Creed Mirage. Vypadá jako původní díly a máme z něj husinu
-
Problém původních AC byla za mě kadence, se kterou to vydávali... Vydávat takovou hru každý rok prostě hráče omrzí a vývojářům neumožňuje dostatečně inovovat...
-
S tym sa da suhlasit, ano :)
-
Nesouhlasim, to nastalo až v pozdějších dílech a od Origins to šlo do kopru úplně, protože změnili žánr.
-
Ale tie hry co pises ta ovela viac motivuju a nutia pouzivat stealth element.... ac creed ta za to skor punishuje... jedine kedy to ma vyznam, je vypeckovat obtiaznost na maximum a prvych 5-10% ma vyznam stealth... potom uz je to len zbytocne natahovanie...
-
Nechápu, jak se na tohle někdo může těšit. Bude to Valhalla na menším prostoru. Jinak je vtipný vidět, jak se vše točí dokola. Nejdřív je ohranej koncept původních ACček, lup tam s RPG. A najednou "všichni" zase baží po návratu ke kořenům. :D
-
Tak to je ale se všemi stealth hrami proboha. Hitman, Thief, Metal Gear Solid, Splinter Cell, Dishonored. Dalo se to vše hrát a dohrát nestealthově, ale...where's the fun in that?
-
Hele, ty nevíš, že jiná kultura znamená jiný mrav??
Každý stát to má trochu jiné. Třeba ve Španělsku můžou teenageři sledovat zápasy s býky, kde toreadoři ubijou býka k smrti (a nebo naopak, býk zabije toreadora, co udělal chybu).
V USA jsou tolerantní vůči násilí v digitální podobě, ale zase dělají peklo, když je tam jen nějaký náznak návykových činností a nebo erotiky.
V Japonsku zase přísněji limitují násilí, ale občas v TV uvidíš prsa (třeba s rozmazaným cenzorským čtverečkem) a nebo záběry na kalhotky.
No a u muslimů uvidíš dost drsné věci, ale zaručeně nikde neuvidíš odhalenou ženu.
-
Třeba ta Dia v Olympii byla věrná.
-
To jo, ale pokud si šel stealthem, měl si 100% šanci okamžitě zabít stráže a svůj cíl, a skryté čepele byly instantní smrt, v jedničce např i v souboji, pokud si s ní vykryl i templáře, byl konec na jeden zásah, akorát tam bylo mnohem menší parry window. To už neplatí pokud v nových dílech nemáš sestavenou zbroj s bonusy, a to je stejně k ničemu pokud jsou nepřátele pár levelu nad tebou. Vím že AC nikdy nebyla hardcore stealth hra, ale odměnila tě za to. To se v posledních dílech říct nedá.
-
Assassin's Creed nikdy realne nebola Stealth hra... par plizicich pasazi, ale pokial to nebolo podmienene pribehovou misiou, kde po alertovani nepriatela = mission failed, tak sa jednoduchym bojovym systemom dalo vysekat z cohokolvek...
-
To že to má vyšší rating kvůli tomuhle je správné, to že to je nutné ve hře o zabijácích je smutné.
-
Aha. A když dali slot machines do NBA, tak zase všichni řvali jak to, že to nemá vyšší rating.
-
Origins jsem dohrál, určitě jsem se u toho bavil... Ale většina herní náplně je neustálé "dobývání" pevností na jedno brdo... Možná mám růžové brýle, ale u AC2, BH, Rev. jsem takové pocity repetetivnosti neměl... Chce to menší svět a větší podíl příběhových misí...
-
Bylo to kratší než jeho následovníci...
-
Spíš to znamená Adventura, ne RPG a velký, prázdný, otevřený svět. Velké město, plížení, doufám že žádná čisilka a tuny zbytečného lootu, ubrat na fantasmagorii a necpat všude artefakty a holomonstra, jinak pořádné animace, dobré postavy a příběh, trochu více historie a "realismu" jako to bylo v prvních dílech, takže skoro všechno co chybělo v posledních třech RPG dílech. Třeba dokonce i nebude možné vyšplhat po naprosto hladké skále jako Spiderman. Nevěřím jim taky ani slovo zatím, uvidí se až z gameplaye, ale návrat ke kořenům brát jako podobné období je podle mě hloupost, zvlášť když se to odehrává pár let před Valhallou.
-
O hlavním protagonistovi, největší fňukna a simp z širého herního okolí, ani nemluvě :D.
-
Tak je to jasné. Hra dostala 18+ Adults only rating kvůli "opravdovému hazardu". Ne kvůli tomu že je to simulátor vraha, ale za gambling. Toto není normální. Tencent boduje.
-
Hlavně co to je návrat ke kořenům? Když porovnám AC 1 s novějšími tituly tak byla jednička težce omezená a krkolomná a až dvojka to vytáhla. Následně až do Syndicate se jen nabalovali zbraně a kravinky + lepší parkour. Origins/Odyssey zase přidal jinej combat system a různý armory. Moná je tím myšleno návrat do podobnýho období.
-
Nepřál bych si nic víc.
-
Nechápu co Origins dělalo o tolik lepší než další 2 díly, po začátečním WoW efektu z Egypta ta hra byla totální nudná šeď.