Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až na ty nesmyslně obrovské sochy :) 

• schali

Pochybuju, že chce někdo nějaký návraty, bohatě by stačilo kdyby to opět bylo atraktivní, zábavné a funkční jako Origins. V dalších dílech to šlo zcela nepokrytě do pr.... Valhala byla takovou hnědou tečkou, kde už dohrání bylo extrémně na sílu a o atraktivitě se nedalo vůbec mluvit. Museli něco změnit, ale málokdy se podobných změn chopí správnej člověk.

• Derp_1337

Na téma lhaní vývojářů a PR oddělení si vždy vzpomenu na Todd "Sweet lies" Howard

• Corvus

Mně by zajímalo jak všichni přišli na to, že se někam tahle série vrací? :-D Z Miráže jsme neviděli, doslova, ani vteřinu reálného záběru přímo ze hry. A jsou dokonce lidi, co už si na základě traileru předobjednávají sběratelku... Naprosto nepochopitelné, kor u této série, která jde od desíti k pěti a je po vydání bombardovaná recenzenty za nulovou invenci. Až uvidím na vlastní oči gameplay, pak možná začnu také papouškovat věty o návratu ke kořenům. Snad proboha někdo nevěří jakýmkoliv slovům vývojářů, kor PR Ubisoftu :-D 

• Tak zrovna antické Řecko je velmi pěkně udělané, se hrou samotnou už je to horší, skoro lepší si zapnout jen ten edukační mod a se hrou jakou takovou se neotravovat. Na většině míst jsem byl a třeba Delfy, Olympie, Mykény, Korint, Epidauros nebo Akropole jsou na pár detailů prakticky 1:1 digitalizované archeologické naleziště. Člověk to pak vnímá trochu jinak, když pár měsíců předtím procházel naleziště a pak ve stejných kulisách hrál hru. Lokace se jim opravdu povedly, sice občas trochu hapruje měřítko, ale to se dá pochopit, nejhorší je to asi u ostrovů.

• S moderními AC mám hlavně ten problém, že obrovský svět je přeplácanej zbytečnými kravinami (ne, že by původní díly nebyly přeplácané, ale ne v takové neúnosné míře), historické postavy jsou tam vyloženě jen proto, aby tam byly (srovnej třeba DaVinci x Caesar, o hlavních postavách ani mluvit nebudu), příběh naprosto o ničem (staré díly žádná sláva taky nebyla, ale aspoň trochu hloubku to mělo) a ahistoričnost a komický soubojový systém tomu nasazují jen korunu.

A ne, růžové brýle fakt nemám, nedávno jsem zase dohrál Eziovu trilogii a je to naprosto nesrovnatelné s novými Assassíny, Unity počínaje (tam byla jediná výhoda skvěle vykreslená Paříž a obrovské davy, slibované už v jedničce.....další díly nemají už ani to).

• ales.smutny

Tak ve streamu rozhodně nešetříme skepticismem k mnoha informacím, nicméně co se týče Mirage

- šéfka vývoje jasně řekla, že to bude návrat ke kořenům, k tradičnímu stealthu, akční adventuře, což je v kontrastu s tím, že o Codename Red se mluví jako o "open world action RPG" ve stylu Valhally

- o Mirage víme už nějaký pátek ze zákulisí, kde se jasně mluvilo o "menším" assassinovi ve stylu původní hratelnosti, ne open world hrách jako Origins, Odyssey a Valhalla

• Jj, bude to hratelne stejny jako Valhalla, jen diky mestu vic vertikalni, V byla dost "plocha" napr. po Odyssey. Zmizi lov zvere, misto toho budeme okradat a lootit v interierech... vsechny schopnosti co byly v traileru, byly ve V... takze "navraty ke korenum" nehrozej. Nedavno jsem zapnul ac2 a ani zadny navraty nechci 🙈 staci aby se nebugoval a fungoval parkour 😁

• radim.zaty

To je vlhký sen vydavatelů, že jim novináři skočí na cgi trailer a začnou o hře psát informace (v tomto případě i hypovat), aniž by viděli gameplay. 

Já bych tak optimistický nebyl, Ubi je korporát, který hraje na jistotu a podle všeho se "moderní" AC prodávaly více než dobře, tak jít do rizika nedává až takový smysl. To že pár gerontů volá k návratu ke kořenům, ještě neznamená, že to chce mainstreamová masa hráčů. 

• skoda

• MalyZeli

No není gameplay, takže posuzovat hru podle takových trailerů je těžké, ale kéž by to byl zase Assassin's Creed a ne to co ze sebe vydali poslední 3 díly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit