Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já teda nevím, proč tu protipirátskou ochranu vůbec používá, jakože že piráti kradou loďe kolem Afriky je jasný, ale ještě jsem neslyšel, že by piráti kradli hry, mě teda z pc ještě nikdo nic neukradl
  • walltar
    No a co piráti? Si teď budou moct hru stáhnout z netu jako nic .... aha vlastně to mohli i před tím.
  • Robotron3
    Jak tak koukám podle mínusek, tak hate asi nepřestane jen kvůli tomu, že už není pro co hateovat. :)
  • Veskoslav
    Nazdar lháři. MRD byla jedna z nejporuchovějších a nejhorších ochran v dějinách. A "piráti" ti měli luxusní práci s MRDem, která se dala naprosto jednoduše a během minuty obejít.
  • škoda, ja s drm nemel žadny problem a všechno šlapalo jak melo. ted budou mit pirati jednodušši praci
  • Black_Hand
    kompletne uplay ne, ale uplay se vubec nemusi pripojit k internetu. jinak ano, uplay neni zrovna funkcni vec :P.
  • Hrát v offline režimu? Fajn, ale zbavím se kompletně té uPlay "sračky" nebo ne?
  • Veskoslav
    Konečně pochopili, že tohle byla ochrana proti platícím hráčům. Kolikrát se mi stalo, že u Assasin Brotherhood či Anno 2070 nešly servy, aniž by Ubisoft něco řekl. Ale "piráti", ti hráli v klidu. Osobně mi je stejně nejvíc sympatický poslední Raymen, kterého jsem si i díky tomu kupoval za plnou cenu, abych ukázal, že umím ocenit nejenom dobrou hru, ale i hru, co nemá pitomou ochranu.
  • Black_Hand
    hmmm, tak v tom pripade me v budoucnu ceka driver :). na hawx2 podle me ubi se*e z toho duvodu ze na nej lid se*e. moc uspesna hra to neni a navic multak je davno mrtvy.
  • Driver to nevyžaduje. Možná dřív jo, ale taky byl prej patchnutý. Na Hawx2 UBI se*e.
  • Black_Hand
    jj, presne tak. ale u AC2 to opravdu zrusili. dale napr. from dust byl patchnuty, potom co ubisoft lhal pred vydanim. a na drivera jsem se jeste neptal.
  • Tezko rict jak moc se jim to vyplatilo, cracknulo se to vzdycky (aspon vim ze AC2 cracknuli uspesne, dal sem jejich hry nesledoval) a tak je otazka kolik lidi si to koupilo nez byl crack dostupny. A jestli to vyvazilo ty hrace, kteri si takove hry z principu nekoupili. Osobne se budu drzet toho ze od ubisoftu a blizzardu uz nikdy nic.
  • U starých titulů to nezrušili. Hawx2 jsem zakoupil nedávno za 1€ na UBI store a stále otravuje s online.
  • malovyroba polstaru
  • smejki
    jako poděkování za vytažení hlav z <>prdelí bych si mohl koupit nějakou Ubi hru, nebo dvě.
  • lahky priemysel, to su prostitutky? *1*
  • Ubisoft je židovsko-zednářská frakce iluminátů skrývající se v Area 52 a tento akt má jenom zamaskovat skutečnost, že americké vládě už nějaký čas vládnou mimozemšťani mimojiné ovládající investiční banky a lehký průmysl.
  • Black_Hand
    az ted?! dyt to uz je pravda par mesicu. dokonce jsem to hlasil tady nekde v diskuzi a pak i v chatu ve fight clubu :). todle rozhodnuti me presvedcilo, ze mam konecne otevrit nekolik let stary darek: assassins creed 2.
  • Phillios191
    Už jim došlo, že crackeři to stejně vždy prolomí a akorát tak škodí svým věrným zákazníkům :)
  • x_ander
    Konečně se Ubisoftu rozednilo a odpadne tak crackování legálně koupených her.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit