Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft oficiálně oznámil Assassin's Creed Unity
21.3.2014 | Adam Homola
109 příspěvků
-
stejne uz to neprekona dvojku a datace
-
taky sem si rikal, ze jednicka nic takovyho nemela, ale byl sem linej to googlit
-
Doufám, že hlavní hrdina nebude zachránce revoluce, alespoň ne toak veřejně jako byl Connor.
-
Musím poznamenat, že jestli bude i nadále Ubisoft dělat takhle kvalitní tituly, tak mě každoroční vydání novýho dílu vůbec nevadí, ba naopak.
-
Teda čekal jsem od teaseru trochu víc, moc toho teda neukázalii. Jinak ale věřím, že hra bude výborná, steně jako poslední díl, Black Flag, u kterýho jsem se královsky bavil. Jenom ty námořní souboje mi budou chybět
-
hodilo by se tam připsat že kromě jedničky je jediný bez čísla/dvojtečky
-
To jsme dva, ale nějak se to to nekoresponduje s volbou hry roku od redakce *3*
-
Pokud to tak bude opravdu vypadat, tak asi budu muset opakovaně nasazovat čelist *4*
-
Autor je už všemi těmi Assassíny docela unavený, takže ho oznámení Unity (zatím) příliš nevzrušuje.
-
A co by konkrétně měli psát o Dotě? Pouč nás *4*
-
Vyšel, ale Ubisoft pracuje na více AC projektech zároveň, takže na přípravu mají teoreticky času dost.
-
vypada to, ze se autor tesi nejvice z absence dvojtecky a cisla v nazvu *4*
-
jenze tenhle dil nema dvojtecku ani cislo v nazvu! *5*
-
neboli aj 4 musketieri asasini ???? *1* *1* *1*
-
Žeby návrat ku koreňom ? *1*
-
Jasně, až na ten detail, kdy první díl vyšel v listopadu 2007 a druhej v listopadu 2009, ale jinak od začátku vycházely každoročně! *14*
-
lol
-
Přesně tak!! :D
-
vypadá celkem dobře na to, že je to openworld samozřejmě (čimž neřikám, že tohle bude vypadat stejně jako v tom teaseru)