Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spiker01
    Modu názvu bez tečky moc nechápu, do cizích jazyků se to přeložit nedá (tedy nemyslim AC, to nikdo překládat nebude ale obecně) a je to takové divné. Viz Star Trek Into Darkness, nad jehož názvem se hodně spekulovalo. Řekl bych, že se snaží nějak assassina odlišit od série o čemž svědčí i absence číslovky a bez tý tečky ten název dává najevo jakoby novou sérii : ACU což je samozřejmě něco jiného než AC:U, že? Nechci nějak hluboce filozofovat, nebo lépe řečeno trollovat, jen mi to přijde zajímavé.
    • To já bych tipoval pravý opak, dle mě to bude pokus o sjednocení jednotlivých postav.
  • Mato1987
    Pekný render, ale hra bude zase taká istá hovadina ako predošlé diely.
  • Colby.Sawyer
    Yeah nový Asasín je tu a já jsem nadšen Francouzská revoluce paráda i hlavní hrdina vypadá dobře ale i když tohle záběry ze hry asi nebudou. Už se těším až vyjde. Zajímalo by mě jestli taky bude Ubisoft vydávat desítky trailerů jako tomu bylo u ACIV :D.
  • XXHUGOXX
    Žeby návrat ku koreňom ? *1*
  • Nulový příběh, nulová hratelnost. Proč se o tom vlastně píše? Kdyby se o tom nepsalo, možná by jsme dostali i nějaké to vylepšení, jelikož ta hra totálně zamrzla a nechápu, jak někoho může bavit dělat pořád to samé jen v jiných kulisách.
    • Ocelot
      lol
  • Kvalita AC se hodně zhoršila, po skvělém prvním dílu přišel lepší druhý díl. Potom Brotherhood ten byl vážně skvělý... Když vyšel Revelations kvalita začala upadat, trojku jsem hrál asi půl hodiny a okamžitě jsem odinstaloval. Když oznámili 4. díl a jako hlavní postavu uvedli nějakého teplého blonďatého piráta řekl jsem si, že je to definitivní konec. Bohužel nebyl... Na AC jsem obdivoval jak uměli do událostí z minulosti zasadit příběh a hra vytvářela pocit, že takhle se to opravdu stalo. Unity už se pomalu přibližuje současnosti a něco mi říka, že pokračováním posledního AC bude Watch Dogs. Ubisoft začína packat vše co se dá. Marně jsem doufal, že po AC 2 se děj opět posune trochu zpět v čase a nejlépe do feudální Číny. Místo toho už jsme skoro v 19. století a místo pořádného bojového umění po sobě můžem pálit z bambitky jako vypůjčené od Rumcajze. Rest in peace Ezio Auditore da Firenze
    • Souhlasím s mithrandirem. Když si vezmete, že jsou asasíni nájemní vrazi a, že by měli zabíjet v utajení, což je v 1, 2 a Brotherhoodech pravda, tak potom tu máte už asi jen dvě tajné zabití v Revelationech a v dalších dílech máte jen sledovačky. Dál jsou tu palné zbraně a bomby. A totální konec je to ve čtyřkách. 4 bouchačky tím odděláš vojáky jako nic a kde je ten pravej dobrej boj? Takoví asasíni zařazení do starověku, např. do Řecka nebo do Říma to by byla pravá bomba.
    • Walldstein
      Jak chceš dostat templáře do středověké Číny, ač je AC historicky nepřesná, tak vychází z historických událostí takže by se jim docela obtížně vysvětlovala přítomnost Templářů v Číně, bohužel.. *9*
      • Tilwaen
        Když dokázali vymyslet takový geniální sci-fi příběh pro Desmondovu linku, tak už bych se ničemu jako templářům ve starověké Číně / Japonsku nedivila *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit