Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft oficiálně oznámil Assassin's Creed Unity
21.3.2014 | Adam Homola
109 příspěvků
-
no graficky to nevypadá zas až tak úžasně, takže bych v tomhle ohledu Ubisoftu věřil, že jde o in-game záběry *15*
-
nebude na xbox 360 :(
-
Konečně zpátky v Evropě! AC3 se mi sice docela líbilo, ale po tý šaškárně alá Piráti z Karibiku jsem rád, že se vrátíme do velkýho města na starém kontinentu :)
-
hm zase render, aby to nedopadlo ako s Watch Dogs - naprv nadhera a potom hnus - ti co zase budu reagovat hratelnostou odkazujem chodte hrat gulicky ked vas nezaujima grafika
-
Já nechci rýpat, ale nevycházela čtyřka minulý rok? Páč tohle je jen rok a už zas další díl. To samo o sobě moc důvěry nenavozuje.
-
-
Musím poznamenat, že jestli bude i nadále Ubisoft dělat takhle kvalitní tituly, tak mě každoroční vydání novýho dílu vůbec nevadí, ba naopak.
-
Vyšel, ale Ubisoft pracuje na více AC projektech zároveň, takže na přípravu mají teoreticky času dost.
-
jenze tenhle dil nema dvojtecku ani cislo v nazvu! *5*
-
už od začátku vycházel každoročně nový díl, takže v tomhle žádná změna není.
-
-
Jasně, až na ten detail, kdy první díl vyšel v listopadu 2007 a druhej v listopadu 2009, ale jinak od začátku vycházely každoročně! *14*
-
-
-
-
Tahle hra ještě někoho zajímá? Absolutně nechápu proč se tu pořád řeší AC a podobné ptákoviny a DOTE 2 ani čárka
-
-
ach jo, my jsme lolkaři
-
"a podobné ptákoviny"
Vždyť sis to vysvětlil sám. -
-
Já prostě nechápu, proč o tom píší. Další AC hra a co jako? Se mám posratt nebo co? Letos to bude na PC třetí AC. Prostě LOL.
-
-
A co by konkrétně měli psát o Dotě? Pouč nás *4*
-
Nevím jestli jsi nezabloudil, ale tohle je web o hrách, mám dojem, že se tak nějak počítá s tím, že se tu o nových bude psát.
-
-
-
-
Já nevím, jestli mají dva týmy, které na Assinovy pracují, tak tihle mají na svědomí AC III a ta mě moc nebavila a ne tak zase sem tahají revoluci :D
-
-
na AC3 dělalo týmů 6 a na AC4 dokonce 8 mam dojem
-
-
a na tomhle dělá.. over 9000!
-
-
-
Hrál jsem všechny díly, ale musím přiznat, že když skončil Ezio, tak mě už mě to tolik nebralo. Black Flag a Freedom Cry je u mě propad dolů... Uvidíme jaký bude další díl
-
Bomba! Francie je super a nemůžu se dočkat :D Ale příště chci Prahu! *1*
-
at ta mesta nejsou nudna jako ve trojce