Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft oficiálně oznámil Assassin's Creed Unity
21.3.2014 | Adam Homola
109 příspěvků
-
Pokud chcete propracovanou hru s vytříbenou hratelností a příběhem, který dáva smysl, tak se vyhněte této sérii.
-
-
pro fanoušky pořadu Vetřelci dávnověku dává příběh smysl *1*
-
-
Přesně tak!! :D
-
-
-
Kolik už jsme viděli takových obrázků a videí ze hry, která pak vypadala jinak. A takové bláboly kvůli dvojtečce a číslovce... Zmiňovat pořád úniky informací je už také trapné, každou chvíli něco někde unikne, přitom to jsou buď bezvýznamné plky nebo "úniky" jako součást marketingu, hlavně aby se o hře stále něco psalo a všechna herní média to přeberou a roztroubí, takže o reklamu je postaráno.
-
meh...
-
Doufám, že hlavní hrdina nebude zachránce revoluce, alespoň ne toak veřejně jako byl Connor.
-
Ještěří lid ovládne tuto planetu! Vy všichni smrtelníci jste načipovaní.
-
-
Zachrání nás už jen vesmírní lidé.
-
-
Co když je Aštar Šeran templář? *8*
-
-
a já myslel že už tu dávno vládnou
-
-
Vypadá to hezky :) těšim se
-
Mě akorát mrzí, že mě na škole nenaučili skoro vůbec nic o tomhle jednom z nekrvavějších období lidské historie. Tak doufejme, že to AC vezme za správný konec a předloží nám příběh, který koresponduje s reálnou historií. To znamená, nedělat z revolucionářů žádné hrdiny a "good guye".
-
48 hodin BAN za nápis "hipsters.cz", děláte si ze mě kozy?
Vás to snad uráží či co? stačí mi vteřinový pohled na Petra Poláčka a ten jeho Apple noťas oblepený trendy nálepkama a hadry co má na sobě a ty hranatý brejle s tlustejma černejma obroučkama a je jasnej, jen si myslím že není za co se stydět tak proč se tomu bránit, nedej bože kvůli tomu někoho banovat když napíše to co stejně každý vidí - *2* -
Tak uz tu byl stredovek, renesance a dvakrat 18. stoleti, ted bude VFR takze opet "moderni doba"..Skoda ze antika a starovek potazmo jsou pase :-(
-
Nebejt toho ze jde o Ubisoft by ani nikoho nenapadlo vypustit hned v prvnim Teaseru, kecy ve smyslu ze se jedna o in-game zabery - tohle fakt jim zrat nebudu, i kdyby hra byla sebelepsi takhle vypadat urcite nebude max tak hlavni hrdina ale to pod nim ... jen blahove sneni. *4*
Rikaval jsem si tehdy u PS1 her (nebo ps2) jake by to bylo kdyby ty filmecky byly opravdu hrou a hle zastak jsme se za tu dobu daleko nedostaly, rendery zustanou jenom rendery . *5* TRue reality.