Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frag.ment
    Pro mě je to teda k naštvání, protože Assasins Creed IV mě vůbec nezajíma a měl jsem v plánu s PS4 koupit i Watch dogs :-(
  • Steam sale sa neomeska
  • Jo, to mě trochu upadl úsměv. Na WD se moc těším, ale smekám - mnoho vývojářů by ladilo za běhu, odsunout vydání chce odvahu a je to myslím lepší cesta.
  • Pokud na jaře výjde GTA 5 na PC bude to docela zajímavý fight *1*
  • No asi proto, že se obě hry jsou sandbox ze současnosti a snaží se zobrazit reálné město. Co je to vůbec za otázku?
  • jojo to by byla nerovna bitva s predem danym vysledkem konzolisti R.I.P.
  • *7* cikani *6*
  • GTA5 jim ukázalo jk se dělaj podobné hry a proto odložily i The Crew.
  • Ale houby Ubisoft zjistil jak moc se prodalo,prodává a hraje Gta 5 tak to raději odložili.Hra mě vůbec nezaujala neustále slyším jen nějaký hackovani trapný.
  • Keyz
    Stačilo to koupit později anebo to nehrát najednou. Navíc by jsi to měl pak i opravami apod.

Co to je za logiku hrát to vše najednou?
  • to by nebyla ani zabava, prumernej konzolista ma diky gaypadu aim nekde na urovni chromych ci bezrukych *5*
  • Radioaktivni_surikata
    Prej boj na život a smrt, ha ha. Kéž by...
  • jsem rád že se nebude opakovat situace z loňského roku kdy na PC vyšel assassin týden před FC3 a nevěděl sem pak co hrát dřív... Navíc ty prachy za to dát takhle najednou taky neni sranda..
  • Tiny.95
    já si myslím že prodej na x360/ps3 je moc nezajímá, když na to ani graficky nemyslí když ta hry má na tyhle konzole vypadat katastrofálně...chcou podpořit prodej next-gen...
  • Jestli chce Ubi vydat WD až na jaře, tak si tím docela dos3re prodeje na X360 a PS3.
  • Mahcake
    A co když to nebylo jejich rozhodnutí, ale vydavatel na ně tlačil? Co když to chtěli posunout a doladit můrky, ale vydavatelům šlo jen o prachy? O tom si nepřemýšlel? *7*
  • Mno podle me v tom bude hlavne in-house konkurence AC4, ale aspon budou mit vice casu to poladit a vyjde to snad bez nejakych vaznych bugu.
    Zas takova pecka, ze bych to cekani nevydrzel to neni. Klidne at si daj na cas a stoji to za to.
  • nekdo to posune kvuli kvalite hry a nekdo to odpali zabugovany a podvede tisice uzivatelu s preobjednavkama a trapnou launch party
    *COUGH* Creative Assembly *COUGH*
  • Jack1947
    Dit to je ceskybuzik co bys jeste od nej chtel, aby tu poskakoval a delal salta ? To by tu byl peknej svincik... *11*
  • Co mas porad s tim krvacenim a h*vnama? Zrejme jedinej v*yjebanej tady budes ty *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit