Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft posouvá vydání Watch Dogs na jaro příštího roku
15.10.2013 | Aleš Smutný
110 příspěvků
-
no jo, to zamrzí, těšil jsem se, jak s tím strávím první sněhový přívaly... ale zas je mi tenhle přístup mnohem sympatičtější, než kdyby vydali nehotovou, zabugovanou prasárnu, která by se třeba do toho jara nedala pořádně hrát...
-
-
No jelikož bylo původní datum vydání 22.11. tak už museli mít hru dávno ve stavu (Gold?) kdy do ní už nemůžou zasahovat, protože musí jít k Sony a MS na certifikaci, která asi taky nebude trvat týden. Mě přijde pravděpodobnější varianta, že si tím opravdu nechtějí kanibalizovat prodeje AC4 -> můj názor tak žádný kamenování pls *1*
-
-
no, to sice jo, ale zase nevím, jestli by to byl úplně nejchytřejší tah, posunout takhle očekávanou hru až za vánoční sezonu, kdy na ní můžou trhnout parádní peníze... ale to je zas můj názor, do jejich firemních politik nevidím.
-
-
-
Jediny duvod proc je odlozeno vydani na pristi rok je ze v listopadu vyjde AC4. Vzdy kdyby melo jeste vyjit od stejne firmy watch dogs(taky open world svet) tak je to prodejni sebevrazda.
-
-
Taky si myslím.
-
-
Teda až na to, že je to otevřený svět, to je dle mě úplně jedno. Spíš jde o to, že takové studio nemůže vydat 2 obrovské hry ve stejnou dobu, ať už je to žánr jakýkoliv.
-
-
Tak jasne, ide hlavne o to ze to sou obe velice ocekavane AAA tituly a obe od UBI, ale NAVIC i podobne zamerene. Takze by prave mohla nastat situace co koupit(kdybych mel vybrat jen z jedne)
-
Proklatej ASSassíín. *16* PS. Jesteze ten vyjde 2hry to uz by asi neprezily. *15*
-
-
-
-
si to v ubi asi zahrali a zistili ze to po hodine vypli a sli hrat gta V *1*
-
Možná se mi ulevilo bude AC a i zanedlouho batman... takze hrat bude co.. :)
Jen aby pak Watch Dogs nebojoval proti GTA 5 na jare na PC *1* -
-
tak to si myslim ani nemusi bojovat, zadneho primitivniho prihloupleho hekovani poulicnich lamp pohledem se v GTA urcite nedockas. *1* *1* *2* *15* A k COD teda AC uz se nevyjadruji radeji vubec *1*
-
-
Jak dlouho už na tom dělají? Jen aby se to nakonec nejmenovalo Watch Dogs Forever... *15*
-
-
Nebo Watch Dogs best forever.
-
-
DNF , taky se neverilo no... a nakonec vyslo (to ze dopadlo jak dopadlo je vec druha a v tomto ohledu nepostatna). *3*
-
-
-
No snad ještě na té PC verzi zapracují, aby ty minimální HW nároky byly aspoň trochu reálné.
-
Škoda, mohlo se jim to vyplatit vydat teď, protože by to určitě koupila spousta PC hráčů, kteří by si chtěli zkrátit čekání na GTA 5 a jsou lační po městském sandboxu.
-
No... mám pocit, že s tím má něco společného neuvěřitelný úspěch GTA V. WD vypadají skvěle, ale jde o novou značku a v přímé konkurenci nejúspěšnější videohře vůbec se možná Ubi trošku podlomila kolena... Tak nacpat "možná DLC" raději již do start verze možná nebude na škodu... Má malá spekulace...
-
-
možno na tom niečo bude, trh bude pekných pár mesiacov nasýtený a watch dogs by sa nevyhol neustálemu zrovnávaniu s GTA. Postupne sa voda ukludní, hra sa vypiluje a bude mať viac priestoru na úspech.
-
-
No big deal. Aspoň si nekanibalizujou vlastní série - přišlo mi divný, že by to vyšlo ve stejnej den jako nextgen AC4. To by šli sami proti sobě.
Jen teď pravděodobně pudou jenom proti GTA5 PC - by mě zajímalo co bude dřív. -
Jestli chce Ubi vydat WD až na jaře, tak si tím docela dos3re prodeje na X360 a PS3.
-
-
já si myslím že prodej na x360/ps3 je moc nezajímá, když na to ani graficky nemyslí když ta hry má na tyhle konzole vypadat katastrofálně...chcou podpořit prodej next-gen...
-