Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja to řikal že to sou magoři a že to bude totalni odpad :D nejprve ty naroky teď to jěště posunou o takovy kus *1* *1* jinak by mě zajimalo kolik dostaly za to že uveřejnily ty přehnane naroky :D lol to je fakt moc už asi tam zajdu a toho idiota pěkně rozbiju takhle okradat lidi .
    • jinak ta reklama s tou kostkou je jěště horši než ty naroky na watch dogs *1*
      • Souhlas, jak se vypina? Nikde jsem si tam toho nevsiml.
        • Harry_Styles
          AdBlock
          • Jack1947
            Ja se divil o cem tu furt pisou, pak mi to taky doslo ... ja uz dlouho zadnou reklamu nemel prave diky Adblocku. Bez nej se to v dnesni dobe ani neda, kdyz ho nepotrebuji tak ho proste na strankach vypnu uplne. *4*
            • Jack1947
              Nebrec, bohuzel ti vyhovet nemuzu. Nevim co bych delal. Az budu mit co hrat tak mne tu zas chvily neuvidis. *4*
            • aha a tobě dam radu *1* vyser se už na to psani komentu na games a radši dělej něco jineho.
        • Trisska
          F5
  • skvela sprava aspon tato lacna 5korunova atrapa nebude stat vceste hre bohov call of duty ghosts krasa haterom krvacaju h*vna *6* *9* *13*
    • Jack1947
      Vymisly neco lepsiho, aha ja zapomnel tvuj mozek uz "odesel hrat cod". *15* *1*
      • more dokoho dristas pepinko moj ta chytim a pisk ti vy*ebem
        • *7* cikani *6*
        • Jack1947
          Zajeb si so svojou, pyckou sam more. *3* I dunno your slang. *15*
  • jsem rád že se nebude opakovat situace z loňského roku kdy na PC vyšel assassin týden před FC3 a nevěděl sem pak co hrát dřív... Navíc ty prachy za to dát takhle najednou taky neni sranda..
    • Keyz
      Stačilo to koupit později anebo to nehrát najednou. Navíc by jsi to měl pak i opravami apod.

Co to je za logiku hrát to vše najednou?
      • No to právě logický neni... Ale když mám předobjednanou zběratelskou edici tak si nevyberu ty logiku...
      • Co to je za logiku hrat hru kterou uz nikdo nehraje?
        • tak takuto kravinu som este asi nikdy nikde necital... *1* to je hlaska na prasky *7*
        • Pokud hraješ hry, jenom proto že jsou aktuální a hrajou je všichni ostatní, tak je mi tě upřímně líto.
          • Jazz
            Jojo, on VŮBEC třeba nechce hrát MULTIPLAYER, kterej je ve VĚTŠINĚ případů mrtvej do půl roku... *11*
  • Pambuh zaplat---Assassin v jinem meste...a case---No to bude zazitek..
  • Jo, to mě trochu upadl úsměv. Na WD se moc těším, ale smekám - mnoho vývojářů by ladilo za běhu, odsunout vydání chce odvahu a je to myslím lepší cesta.
    • spis umi pocitat a kdyz vydeli kolik hraci utratili za konkurenta GTA 5 tak jim jasne vyslo ze zacit to konzolistum prodavat ted maj trzby nizsi a to je cele!
  • uvideli ze najpreobjadnavanahra je cod proste best of a hned sa dosrali tolko penazi mat nikdy nebudu nacod proste nikdop nikdy nebude mat pochopte madari vy*ebani pepici vykrvacani
    • Co mas porad s tim krvacenim a h*vnama? Zrejme jedinej v*yjebanej tady budes ty *1*
      • Jack1947
        Dit to je ceskybuzik co bys jeste od nej chtel, aby tu poskakoval a delal salta ? To by tu byl peknej svincik... *11*
    • Sakra píšeš jako maďar *1*
      • God-of-War
        Spis jako naprostej blb.
  • frag.ment
    Pro mě je to teda k naštvání, protože Assasins Creed IV mě vůbec nezajíma a měl jsem v plánu s PS4 koupit i Watch dogs :-(
  • aspoň bude čas našetřit na nový železo :) Nebo spíše křemík *1*
  • Ronox
    Už se tu rozjel flame jak za to můžou konzolisti? Jestli ne, tak nechť boj na život a smrt začne!
    • to by nebyla ani zabava, prumernej konzolista ma diky gaypadu aim nekde na urovni chromych ci bezrukych *5*
      • Alespon je to míření výzva. S myší je to jen headshot, headshot, headshot, headshot. nuuuuudaaaaaaaaa. (Byl jsem pc hráč dlouho, takže vím o čem mluvím)
      • jojo to by byla nerovna bitva s predem danym vysledkem konzolisti R.I.P.
    • Radioaktivni_surikata
      Prej boj na život a smrt, ha ha. Kéž by...
  • UBI nikdy nezklame :D Mno co, ruším předobjednávku
    • Ronox
      Já jsem náhodou rád a můžu si rovnou pořídit sběratelku AC4, kterou jsem kvůli těm dvoum edicím WD odložil.
    • Corvus
      A proč jako? *12*
      • Mesic pred vydanim nahodne zjisteji, ze to nestihaji? Tomu snad nikdo neveri...
        • prudislav
          tohle neni že nestihaj ale jasnej kalkul - mě bylo vždycky podezdřelý že by nextgen verze W_D a AC4 vyšli ve stejnej den
          • Souhlasim a vadi mi, ze nemaji koule to rict. Misto toho vymysli pohadky.
            • Jack1947
              Oveckam nezbyva nez papat celou tu chutnou vatu okolo. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit