Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft posouvá vydání Watch Dogs na jaro příštího roku
15.10.2013 | Aleš Smutný
110 příspěvků
-
ja to řikal že to sou magoři a že to bude totalni odpad :D nejprve ty naroky teď to jěště posunou o takovy kus *1* *1* jinak by mě zajimalo kolik dostaly za to že uveřejnily ty přehnane naroky :D lol to je fakt moc už asi tam zajdu a toho idiota pěkně rozbiju takhle okradat lidi .
-
-
jinak ta reklama s tou kostkou je jěště horši než ty naroky na watch dogs *1*
-
-
Souhlas, jak se vypina? Nikde jsem si tam toho nevsiml.
-
-
AdBlock
-
-
Ja se divil o cem tu furt pisou, pak mi to taky doslo ... ja uz dlouho zadnou reklamu nemel prave diky Adblocku. Bez nej se to v dnesni dobe ani neda, kdyz ho nepotrebuji tak ho proste na strankach vypnu uplne. *4*
-
-
Nebrec, bohuzel ti vyhovet nemuzu. Nevim co bych delal. Az budu mit co hrat tak mne tu zas chvily neuvidis. *4*
-
aha a tobě dam radu *1* vyser se už na to psani komentu na games a radši dělej něco jineho.
-
-
-
F5
-
-
-
-
skvela sprava aspon tato lacna 5korunova atrapa nebude stat vceste hre bohov call of duty ghosts krasa haterom krvacaju h*vna *6* *9* *13*
-
-
Vymisly neco lepsiho, aha ja zapomnel tvuj mozek uz "odesel hrat cod". *15* *1*
-
-
more dokoho dristas pepinko moj ta chytim a pisk ti vy*ebem
-
-
*7* cikani *6*
-
Zajeb si so svojou, pyckou sam more. *3* I dunno your slang. *15*
-
-
-
-
jsem rád že se nebude opakovat situace z loňského roku kdy na PC vyšel assassin týden před FC3 a nevěděl sem pak co hrát dřív... Navíc ty prachy za to dát takhle najednou taky neni sranda..
-
-
Stačilo to koupit později anebo to nehrát najednou. Navíc by jsi to měl pak i opravami apod.
Co to je za logiku hrát to vše najednou? -
-
No to právě logický neni... Ale když mám předobjednanou zběratelskou edici tak si nevyberu ty logiku...
-
Co to je za logiku hrat hru kterou uz nikdo nehraje?
-
-
tak takuto kravinu som este asi nikdy nikde necital... *1* to je hlaska na prasky *7*
-
Pokud hraješ hry, jenom proto že jsou aktuální a hrajou je všichni ostatní, tak je mi tě upřímně líto.
-
-
Jojo, on VŮBEC třeba nechce hrát MULTIPLAYER, kterej je ve VĚTŠINĚ případů mrtvej do půl roku... *11*
-
-
-
-
-
Pambuh zaplat---Assassin v jinem meste...a case---No to bude zazitek..
-
Jo, to mě trochu upadl úsměv. Na WD se moc těším, ale smekám - mnoho vývojářů by ladilo za běhu, odsunout vydání chce odvahu a je to myslím lepší cesta.
-
-
spis umi pocitat a kdyz vydeli kolik hraci utratili za konkurenta GTA 5 tak jim jasne vyslo ze zacit to konzolistum prodavat ted maj trzby nizsi a to je cele!
-
-
uvideli ze najpreobjadnavanahra je cod proste best of a hned sa dosrali tolko penazi mat nikdy nebudu nacod proste nikdop nikdy nebude mat pochopte madari vy*ebani pepici vykrvacani
-
-
Co mas porad s tim krvacenim a h*vnama? Zrejme jedinej v*yjebanej tady budes ty *1*
-
-
Dit to je ceskybuzik co bys jeste od nej chtel, aby tu poskakoval a delal salta ? To by tu byl peknej svincik... *11*
-
-
Sakra píšeš jako maďar *1*
-
-
Spis jako naprostej blb.
-
-
-
Pro mě je to teda k naštvání, protože Assasins Creed IV mě vůbec nezajíma a měl jsem v plánu s PS4 koupit i Watch dogs :-(
-
aspoň bude čas našetřit na nový železo :) Nebo spíše křemík *1*
-
Už se tu rozjel flame jak za to můžou konzolisti? Jestli ne, tak nechť boj na život a smrt začne!
-
-
to by nebyla ani zabava, prumernej konzolista ma diky gaypadu aim nekde na urovni chromych ci bezrukych *5*
-
-
Alespon je to míření výzva. S myší je to jen headshot, headshot, headshot, headshot. nuuuuudaaaaaaaaa. (Byl jsem pc hráč dlouho, takže vím o čem mluvím)
-
jojo to by byla nerovna bitva s predem danym vysledkem konzolisti R.I.P.
-
-
Prej boj na život a smrt, ha ha. Kéž by...
-
-
UBI nikdy nezklame :D Mno co, ruším předobjednávku
-
-
Já jsem náhodou rád a můžu si rovnou pořídit sběratelku AC4, kterou jsem kvůli těm dvoum edicím WD odložil.
-
A proč jako? *12*
-
-
Mesic pred vydanim nahodne zjisteji, ze to nestihaji? Tomu snad nikdo neveri...
-
-
tohle neni že nestihaj ale jasnej kalkul - mě bylo vždycky podezdřelý že by nextgen verze W_D a AC4 vyšli ve stejnej den
-
-
Souhlasim a vadi mi, ze nemaji koule to rict. Misto toho vymysli pohadky.
-
-
Oveckam nezbyva nez papat celou tu chutnou vatu okolo. *3*
-
-
-
-
-