Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud na jaře výjde GTA 5 na PC bude to docela zajímavý fight *1*
  • Steam sale sa neomeska
  • prudislav
    "A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad." - Shigeru Miyamoto
  • Tak to pro mě znamená že se posunul i nakup PS4, no co alespoň bude čas na Dark Souls 2
  • Jednoduše zjistili, že každý by srovnával s GTAV a samozřejmě by to WD projel odnesl velkou kritikou.. GTAV třeba nemá next-gen grafiku, ale hratelnost je promakaná do detailů - hra je obrovská - třeba jen tenis nebo golf bomba a další tuny aktivit co můžete po dohrání příběhu v gtaV dělat..

Myslím, že kdyby WD vyšlo teď v listopadu tak po dohrání příběhu bych hru hodil do kouta jako nového Tomba..
    Snad to posaděj na novou úroveň hratelnosti a wd bude schopný konkurovat gtaV času na to maj jako dost.. Jaro 2014 není určitě jen na doladění detailů jak ubisoft tvrdí -
    • Jack1947
      Bude tam i MP, ktere bude provazane se hrou jednoho hrace vili takovy C-oop/ne-coop neznamena to ale ze GTA V. je a bude nejaka konkurence, jsou to sice mestske akce ubiraji se obe jinym smerem a to zcela. V tom bude neco vic, hotove uz to mohli mit pockame nevadi samozrejmne toto bude nejaka soucast promysleneho "Marketingu" ted to zacina byt vicemene popularnejsi ciz (The CREW,Driveclub...) ja rikam v tom bude neco vic, presne tak vic nez jen doladeni detailu. *3*
  • Jak jsem už psal jinde:
    Tak já osobně už jim na to s*ru... Milionkrát odložené, vždycky jen plná huba keců, že už se datum odkládat nebude, pak uniknou požadavky, o kterých následně šéf vývoje řekne, že to byl fake a oficiální požadavky budou menší a po jejich odhalení jsou ještě větší...

Vesele dělali na oficiálním obchodě předobjednávky a mě osobně to příjde, že ani vlastně nevědí co dělají a kdy to dodělají. Už jen to mě odrazuje. Možná si to nakonec pod návalem emocí koupím, ale předobjednávku dělat radši nebudu. Ať si kvůli tomu nemusím pak za deset let až to vydají kupovat raketoplán
    • Jack1947
      Ty ne, jenze jsou tu i jiny ti co stale veri v to ze "Dobro vzdy zvitezi" tudis ze autori nelzou a nekrmi nas hrace, nedavaji nam plane nadeje. Ze to vyjde a bude to jedna z nejoriginalnejsich her. Vlastne se mam stale na co tesit, cekani vydrzim proto ze si koupim PS3 a tam je fura her co jsem nikdy nehral. (Muj pripad - no more flame pls) *3*
      • Tak jako já mám na Steamu taky obrovské množství her, co jsem nehrál, ale líbily se mi, tak jsem si je třeba v akci koupil. Ale o to tady přece nejde. Za měsíc se to mělo vydávat - to znamená že už měli tak dva týdny na dokončení vývoje, protože pak přichází testeři, lisování, kampaně, distribuce do obchodů a tak dále. Ruku na srdce. Pokud by nestíhali, už to dávno ví a odloží to už dávno. To, že to odložili po všech těch kampaních ala "Měsíc v Los Santos musí stačit" znamená maximálně to, že se buď bojí GTAčka a nechají lidi vyhrát se trošku a pak to vydají se vší pompou, až poptávka po konkurenčním a dobře zavedeném titulu nebude tak velká, nebo nechtějí jít proti svojí značce (AC4). A to jsou ty lepší případy. V tom horším na to fakt kašlou a nedaří se jim to optimalizovat pro PC, nebo prostě je tam podobný důvod
        • Jack1947
          Mohli to taky vydat na Konzole a pc az pristi rok, me by to tedy nevadilo. *4*
  • ruthan
    Ac, je to hit, ja nevimkolika vystav, tak se mi zda, ze at ukazuji co ukazuji, ze ten pseudo sandbox nebude fungovat a nebude to zajimavy hrat. Podle by daleko lepsi koncept byl vice sandboxovy Deus Ex 3 like titul.
  • Mno podle me v tom bude hlavne in-house konkurence AC4, ale aspon budou mit vice casu to poladit a vyjde to snad bez nejakych vaznych bugu.
    Zas takova pecka, ze bych to cekani nevydrzel to neni. Klidne at si daj na cas a stoji to za to.
  • ale neeeeeeeeee :( :( :(
  • Že to vyjde v rovnakom období ako Ass 4 a že si budú konkurovať navzájom ich nenapadlo skôr, keďže je to jedna firma? Keby nemali hru doladenú, tak by si asi netrúfli dávať reklamu už len 2 mesiace v Los Santos.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit