Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft potvrzuje pirátský Assassin's Creed IV: Black Flag
27.2.2013 | Petr Poláček
167 příspěvků
-
Pirates of The Carribean: The Game - to by vystihlo líp *2*
-
Ono obecně mi příjde, že v UBISOFTu jim ti scénaře (vyprávění příběu) moc nejdou. U AC2 mi to moc nevadilo - stačila mi základní motivace s rodinou Ezia - zbytek pro mě už dělala atmosféra renesanční Itálie = dokonalost sama.
Bohužel v AC3 se o zádné velké atmosféře mluvit nedalo - nezajimavá kolonistická města + stupidní les, který občas vykouzlil nějakou líbivou scénerii, ale většinou mě jen otravoval a zvracel na mě lacinné far distance textury. Proto jsem se snažil alespoň více vnímat příběh. A proto jsem hru ani nakonec nedohrál :). Někdy človek musel sledovat retarda Connora, jak v "cutscéně" řeší naprosto nezajímavou a nedůležitou záležitost, podruhé pak chyběla jakákoliv scéna nebo obsah obecně k důležitým milníkům celého příběhu.
A vsadím se, že AC4 na tom nebude lépe. V tomhle by se kluci z UBISOFTu mohli něco přiučit od BIOWAREu s jejich MASS EFFECTem. -
Jo no taky
-
Ubi, uz to nelamej pres koleno a prijd radsi s necim novym...
-
Rusáku už mám dost v Dotě 2!! ty už nechci ani vidět ....
-
To se bude pirátit. *1*
-
Tak nejak,AC bol jeden z tych typov pribehov,ktore funguju najviac ked o nich vlastne nic nevies,ta tajomnost a len take jemne naznaky co sa vlastne deje tomu dodavali velmi dobru atmosferu ale v okamihu ako to vsetko vysvetlili to padlo o 3 triedy dole.
-
No doufám, že se tam neobjeví podobný fail jak ACIII, kdy jeden z hlavních hrdinů džentlmen vystrčil v divadle na ostatní v řadě zadek. Ty tvůrci snad nikdy nebyly v divadle. :-D
-
Naprosto přesně napsáno. Celkově považuju sérii AC za mojí nejoblíbenější sérii, těším se na každý díl (budu se těšit i na ten pirátský), ale od závěru AC2 mě celá zápletka přestala úplně zajímat a už to beru jen jako zábavnou hru, čerpající z historických reálií a odehrávající se na skvělých místech ve skvělých dobách (včetně revoluční Ameriky). Celý asasínsko templářský konfilkt mě zajímal a nadchl v jedničce, tam patřil a tam měl také zůstat. Od budoucích AC si přeju už jen jedno, prosím, zbavte se té kapuci, nějaký běžný oděv, který by zapadal mezi ostatní, by vůbec nebyl na škodu.
-
Pokud budou šermířské souboje po vzoru Monkey Island, tak du do toho.
-
Chytrý hoch. *1*
-
Nezapomeň na Risen 2. *3* I když mě zrovna dvakrát nenadchl... *7*
-
Ach jo :( Ja věřil V carské Rusko.. a už jsem se viděl jak při hrnai budu poslouchat tohle : http://www.youtube.com/watch?v=D6P_nitWCRc
-
trošku používej čárky a háčky *1* se v tom nevyznám *1*
-
Pirátská tématika je tak jediný důvod proč nad tímhle nemávnout rukou... hlavně teda protože od remaku Pirates! žádná pořádná yarrrr hra nevyšla.
-
Kez by se vratili tak do 12-15 stoleti neco jako 2 nebo 1 a misto recko,arabie,turecko,japonsko atd nerikam ze tohle bude spatny ale s ac uz to nema co delat uz to proste neni ono nejlepsi je proste ezio od 2 do revelations bylo vsechno:sranda,prekvapeni atd samoszrejme 1 taky super altair je legena nwm co chtel v ubisoftu dosahnout
-
Pravda, to večné zachraňovanie sveta...ak AC už nemá byť lepší, nemusel by byť aspoň horší. Snáď by to mohol poriešiť reštart série, na ktorý je ale asi príliš skoro..
-
Zahadnost assasinov a celeho AC sa vytratila na konci dvojky ked nam prezradili,ze je tam nejaka Minerva,kto stvoril ludi a podobne a cele to vymenili za debilny klisoidny ciel serie,ze Desmond musi zachranit svet a lepsie to uz imho velmi nebude,takze pirati,why not.
-
Nevím čím přesně, ale ten obrázek na krabičce mi připomíná krabičky z devadesátek. :)
-
Ze hry jsou dva obrázky,název hry,ale každej je s tim hned hotovej,jakkoliv se mi AC 3 moc nezamlouval,tak tomuhle nerozumím.