Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft potvrzuje pirátský Assassin's Creed IV: Black Flag
27.2.2013 | Petr Poláček
167 příspěvků
-
Toto je už moc i pro fanouška série..čekal jsem industriální Anglii,Francii,Japonsko,Egypt, ale piráty vážně ne! Co to má jako s asasínem společného? Nic. Nejvyšší čas dát této sérii pápá.
-
Bacha na to, panáček prozřel - http://youtu.be/Nd31wNIONac?t=10s
-
Proč Ubisofte, proč? Já vím, AC3 vydělával, ale tohle už nemá (ať už ukážou cokoliv) nic společného.... Já jsem obrovský fanoušek AC série, když oznámili 3ku, držel jsem a čekal co z toho vyjde. Dohrál jsem to a byl to nejhorší díl série (NIKDO mi to nevymluví). Ale pořád to byla dobrá hra, která s Assassinem tak nějak (trošku) souvisela, ale piráti? Tohle už opravdu ne... *13*
-
Děd, nikoliv otec *5* Ten vůbec nic společného s Indiány mít nemusí.
-
otec otce toho indiánského šaška *1*
-
Nic nečekaného, když to ovce kupují, tak to budeme dále rozšiřovat a jako inovaci představíme doposud nepoužité prostředí a dobu, která ještě v AC sérii nebyla. Tak jak zde již někdo napsal, měl by UBISOFT odstranit z názvu assassin´s a dát tam KILLER´S nebo TERRORIST´S, protože tohle už nemá se záhadným a tichým zabijákem nic společného. Naštěstí jsem prozřel již po dohrání prvního dílu, resp. po prezentaci toho druhého, který nepředvedl nic nového.
-
No jelikož to má být otec toho indiánského šaška, tak tvé přání se moc nesplní.
-
Ano, je tolik míst, kde by se mohl další Assassins Creed odehrávat, a oni ho dají mezi piráty, jedno z nejprofláklejších a nejpoužívanějších prostředí ve hrách vůbec. Profláklejší než piráti, už jsou jen zombíci. Proto píšu o vyčerpání.
-
Podle mě se AC vůbec nevyčerpal. Je tolik míst kam další hru zasadit. Jasné chápu,že lidem se v AC3 líbili ty lodní bitvy, takže tohle je docela pochopitelné z jejich strany ale nepochopitelná je opravdu ta číslovka 4 no co už. Jinak dějiny jsou stále nevyčerpané. Rád bych si zahrál AC v Číně,Rusku,Anglie,Egypt prostě kdekoliv. Osobně mě ale tenhle díl láká mnohem více než AC3 to je pro mě nejhorší díl (teda až na Haythama ten byl skvělej, ale štval mě ten tutorial 5-6hodin :D). Jakmile tam nastoupil Indián chvíli jsem hrál a vypnul to.
-
Super...... a prosim uz zadné indiany.
-
jj a kapitan Hook mu strci hak do perdele :D
-
Ezia som mal rad o tom potom,ale tak neskutocne ma srali,ze robili rovnake hry s rovnakym hrdinom s rovnakymi zlymi designovymi rozhodnutiami a debilnymi mechanizmami,ze ked zmenia prostredie a hrdinu tak to budem brat pozitivne asi vzdy.
-
To je marketing. Čtyřka pro lidi vypadá líp, než jakoby nějaké rozšíření trojky.
Pro mě ale každopádně tohle je signál, že Assassins Creed už se vyčerpal. Ono se neni čemu divit. Bylo to dobré, ale už je toho dost. -
Dobře. Chcou vydělávat. Kdo na tomto světě nechce... Proč ale musí nový díl označit za plnohodnotný čtvrtý díl? Proč si kazit zbytečné své renomé, když by výdělky byly takřka stejné?
Všechno novému dílu samozřejmě nasvědčovalo. Když už, dle jejich slov, dělali na AC3 tolikýh roků, chtěli z toho konceptu dostat co nejvíce. Beru. Opakuji se, proč ta číslova 4! -
Drevená noha + čierna páska cez oko len za obyčajných 4.99,- EUR.
Poznámka: Papoušek nie je súčastou balíčku. -
Mohli by alespoň v názvu vynechat "Assassin's", bude tam docela zbytečně.
-
Takže je to pravda. *1* *1* *1* *1* *1* A bude tam i Petr Pan?
-
yo dawg, i heard you like pirate games...
-
Neboj, to bude speciální EDICE, která pak ostatním nabídne dané DLC za těžké prachy. Dojit se má, dokud teče mléko, až začne krev, ruce pryč.
-
GGG, trolí královna. To nemá cenu.