Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Autorova poslední věta mě velmi pobavila. My ( já) se na takový paskvil vy.ereme místo abychom začali šetřit. Ubisoft potřebuje pořádně profackovat aby se probral a to lze jen přes jejich účetní bilanci. Protože nastolený trend povede jen k tomu že při spuštění The Division konzole lehnou popelem a PC verzi si zahrají jen hoši ve středisku řízení vesmírných letu. *6*
    • kdyby byla pc komunita trochu uvedomela, tak na vyvojare pritlačí, treba tak že nové hry nekoupí hned, ale za pul roku. a to by imho ubisoft pocitil, kdyby mel takové pulroční okno v ziscích.
      • Bohužel teenageři se potřebují nejen na komunitních sítích chlubit, že to ONI už přeci hráli tu novou hru, co právě vyšla. Pepa od sousedů ji hrál až 2 hodiny po mně a tudíž WIN WIN WIN!

Osobně mi nový hry za 60€ přijdou lol. Klidně si půl roku - rok počkám na slevu a mezitim budu hrát jiný, už předtim nasyslený hry :).
      • Tohle se dá aplikovat naprosto ve všem, ve výsledku za všechny tyhle sra_ky si můžou sami obyčejní lidé.
  • Na 30 fps dost hladny program.
  • vzdit to vypada porad skoro stejne
  • Mně spíš nějak nesedí ty minimální požadavky na FX 8350 @ 4.9 GHz vs. doporučeno FX 8350 @ 4.0 GHz.
  • Tak ubi tu hru na ps4 osekal, aby vypadala jak na xbo a ted si jeste dovolil zaskocit pc hrace vysokymi naroky na hw, kteri se sice radi vysokym vykonem pc radi chlubi, ale malo kdo takovy pc ma. To jsem zvedav, kdo mu to bude kupovat. Snad microsoft za tuhle politiku ubisoftu dostatecne nasypal, aby se mu to vyplatilo.
    • jindra.veliky
      jo no, proste pc hraci....kazdej se chlubi, jak je jeho PC mnohem vykonejsi nez konzole a jakmile se objevi hra s vyssimi naroky, tak uz to nikdo nespusti :))))))))
      • ale prosim ta *1* to su take keci, spusti to 90% PC hracov, akurat im to nepobezi jak sme na PC zvyknuty - 60fps, jediny kto to na PC nespusti su nejaky blazni s NB za 500eur *1*
        • A spusti to muj NB za 1000€? :-)
        • 90% hracov su blazni s budgetovymi notebookmi a pocitacmi co maju slabsie grafiky ako nove konzole... *7*
          • ja som skor myslel 90% hracov, nie blbcov, co si zmyslia, ze si raz za rok idu zahrat na svojom 5 rocnom NB novy AAA titul *1*
  • Jak je možné že dnes každá AAA hra vyžaduje 30+ gb a víc místa na disku ? O_O Dneska mít 15 terabajtovej disk. *9*
  • To je jak middle earth shadow of mordor, jak strasili s pozadavkama, a plynule to jede na ultra na moji, uz celkem stare, sestave... a to sem pocital tak maximalne se strednim nastaveni detailu, ani to mozna ne, po te co vydali pozadavky. Pokud to nepojebou jak optimalizaci watch dogs, tak to bude cajk.
  • Chudáci akcionáři Ubi, PC verze ACU jim na nové Ferrari letos nevydělá.
    Udělali by nejlépe kdyby pobočku v Kyjevě rozpustili a ty neschopný buliky raději poslali do Doněcku střílet bolševiky. Tam by třeba odvedli lepší práci. *6*
    • Neboj, konzole jim už vydělaly na tři Ferrari a jednu jachtu. *1*
    • Ba naopak,ti budou plakat,jak se na PC pirátí a nemá cenu zde dělat hry,jako tradičně *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Prostě se jim to nechtělo optimalizovat, tak nahodili naprosto šílené požadavky. *7*
  • To chci vidět teda pořádnej rozdíl v grafice oproti konzolím.. ty nesplňují skoro ani minimální požadavky..
    • Nemuzes porovnavat konzoli s PC. Uvedom si, co bezi na PS3 s 256MB ram a co by bezelo na PC s takovym HW. Efektivita vyuziti HW konzoli je daleko vyssi, tj. na to same potrebujes u PC silnejsi zelezo.
      • Na PC s totoznym HW by bezelo presne totez. Muj prvni "personal computer" mel 128kB RAM, a z toho 99% aplikaci stejne umelo vyuzit maximalne pulku (ani ne, protoze cast byla mapovana systemu). A co vsechno na tom bezelo. Zkompiluj si dneska helo world. Bude to mit par MB.
      • del0
        Ano, potřebuješ silnější železo, ale leda v případě, že je odfláknutý port. *15* Btw, PS3 není x86 architektura. Jablka a hrušky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit